- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да кажеш на момче, че го искаш?
Има едно момче , което наистина искам , но той е много особен характер и незнам как да му го кажа.... Непрекъснато ме закача на тази тема , но като аз подхвана по-сериозно почва да ми обяснява , че не иска да ме нарани и да си останем приятели .... HELP![]()
( става въпрос само за секс , не ме съдете , че съм курва , но с него нищо повече не мож да стане)
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Мисля, че сексът е по-добър от логиката, но не мога да го докажа...
Може би той не иска ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Така е ,сигурно не щеиначе ,няма момче ,което да не спи с теб ,за да не те нарани
![]()
Иначе не го питай ,а нападай и готово![]()
Той си мисли, че го базикаш и затова така реагира.Покажи му го по сериозно.Дръпни го настрана, доближи се плътно до него,мушни крак между неговите, задъхай се във врата му и му кажи нещо възбуждащо.
Ако има някакви симпатии това дейвства на 1000%. :P
от това , което казвате до сега май най ми допада идеята на Чичко_Полицай....
Мисля, че сексът е по-добър от логиката, но не мога да го докажа...
Ахам ми действай
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Да. Сиурно си грозна. Ненам. Сложи си силикон.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Ама внимавай да не го мушнеш много нагоре...Първоначално написано от Lov3siCk
![]()
Щом сте разговаряли по тази тема
значи нещо го възпира,да не го направите.
Трябва да си разговаряте за това,ако наистина го искаш.
Той ти е показал, че не иска, затова го остави и не му досаждай, защото не е приятно. Просто спри до тук, за да можете да си запазите отношенията такива, каквита са ви сега.
"Пич, давай да се мятаме доброволно, 'щотУ иначе щ'а изнасиля."
Дай му да разбере, че не ти пука, че ще те нарани, а ти се такова... и готово.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
мм моя съвет е мааалко нескромен де ама се пак .. нз според мен като по филмите го нападни в някоя тоалетна или кадето се засечете по диско и тн .. винаги съм си мечтала за тфа![]()
+1Първоначално написано от Neftochimic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Ай тфа е!!!Първоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
Horse Crazy Girl!!
Emi nqma mnogo maje koito da otkajat na seksualna provokaciq.Ako otkaje zna4i ima seriozna za nego pri4ina da otkaje.
завлачи го към някой кенеф и кажи : искам моя и твоя полов орган да направят сексуален контакт![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Фани го на тясно .. изчукай го бясно .. и после няма да ти пука толко мноооооооооогоооооо какво иска и какво неееее :P Нали ще е задоволил твоето желание![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Ми щом ти казва така, значи ни тъ ще!!! Ти тъпа ли си или искаш да му се слагаш?![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.