- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да кажеш на момче, че го искаш?
po-princip kogato edno mom4e kaje "ne iskam da te naranq"...tova sa dumi koito ne ozna4avat to4no tova...koeto si mislim...vsu6tnost tova e mnogo plaska luja...tozi,koito ti go e kazal e licemer... i qvno ne darji na teb... no po temata prosto mu kaji 4e e sexy i dali bi jelal da pravi s teb neobvurzva6t sex...kogato trugnete da govorite za tova...zavurti na tam vurposa...kolko ti haresva na vun6en vid..i t.n...uspehi!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
от това, което прочетох май ще се откажя...... Често се виждаме, но очевидно не съм много хубава или поне не за него....
Мисля, че сексът е по-добър от логиката, но не мога да го докажа...
Хахахаха, това дето го каза е доста тъпо! В смисъл, без да искам да те засегна или нещо такова, но как може да си мислиш, че не си хубава само защото някакъв капут ти се прай на вървежен? Айде без глупости!
Я, се стегни малко в кръста![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
Първоначално написано от Amateur
Моля, моля, да си имаме уважението. Не всички сме такива. Аз си харесвам един не за секса, а просто заради самия него.
Аз пък като искам секс от бифшия винаги се съгласява...ама работата е там че си го поръчвам по skype. Ддз вече е свикналама първоначално си мислеше се че се базикам. Пробвай с skype на мен винаги ми пмага
![]()
Skype....Нещата такива каквито изглеждат.![]()
Абе , и аз се обръщах за такива неща към бившия ми , но той се сваля с друга и не искам да му преча (иначе той няма да ми откаже)... Аз май тоя господин ще го питам директно в скайп и ще видим
Давай го по-леко с квалификациите от общ характерПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Щот си мисли ,че го бъзикъш или девствен...
Нападни го , барни му "патката" свали му гащите и вече , ако не се усети ,че го искаш не знам...
Краен случай и го лапни!![]()
а на някой да му е минало през ума, че може да е по-добре така. особено щом сте приятели. може пък той да е от малкото оцелели бройки, които предпочитат да чувстват нещо към мацката която чукат или да не му е само за секса и да предпочита да не нарани себе си ? той явно много добре разбира, че го иска мацката => сигурно има причини той да не я иска (даже да не е грозна). за кво трябва да го изнасилва буквално![]()
... so much to live for, so much to die for ...
eee на мен са ми казвали че няма нищо лошо в това от приятелски секс...Първоначално написано от insanity_666
![]()
Ама аз не затова че ми е бифш ами ддз с него сме само приятели и сме се разбрали само това... без да сме гаджета си прайм кефа....Първоначално написано от Lov3siCk
А можеби твоя приятел си мисли че щом искаш да имате интимна връзка ще искаш и после да сте гаджета обясни му го по ясно че искаш само СЕКС![]()
аз пък познавам много мъже, които по-скоро биха си отрязали атрибута вместо да преспят със своя приятелка - примери всякаквиПървоначално написано от reni7o0o
![]()
''Ето ме дойдох за тебее .. да те открадна за ноща..вземи си дъх и слушай менее.. каквото искам казвай даа '' Отиваш и му казваш така,,
![]()
![]()
.. Може би просто не те иска
![]()
Ne mu go kazvai tva e sp typo pokazvai mu go s malko po takiva zaka4ki nali razbira6, no da mu go kazva6 ZABRAVI!!!![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Няма момиче, което да не пуска, има момчета, които не знаят как да си поискат.Първоначално написано от machoka
![]()
Както и няма жена, която да не може да има всеки мъж, но има такива, на които не им стиска. ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хвани го за оная му работа и ще рабере ще го искаш.....тцтц...незнаех че толкова трудно...![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Отиваш и му прошепваш, като е сам "Искам да ме чукаш. Като си готов, ми се обади." и си заминаваш, оставяйки го яко втрещен (мн обичам да правя така). Ако не направи нищо, значи по някаква причина не иска и предлагам да го оставиш на мира.
![]()
Първоначално написано от dark_angel3
ама си разбирачПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
:P
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
чак пък да го изнасиля.... ако почне много да се опъва няма да го закачамПървоначално написано от insanity_666
недей те така! мога да разбера ако не иска да е с мен... просто получавам доста смеесени сигнали и поисках помощ! Не ме изкарвайте закоравяла сексманиячка или сериен изнесилвач..... Милост, не ме линчувайте
мацка, не се впрягай толкова - това се отнасяше повече до гениалните съветиПървоначално написано от Lov3siCk
![]()
не се спрягам , споко![]()