.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    mmmm saglasna sam s BubLes !! :P v staroto imah mn pove4e Fr.. i se razbirahem ima6e momenti v koito sme se karali no ob6to vzeto sii bqhme zadrujen klas.. mn mi lipsvat.. osobeno 1 ot fr mI.. a Sega v novotoo dasSkl.. vsi4ki sa na grupi4ki.. nqmam mn fr.. za fr imam samo 2 za sega.. dr-te ... samo se praqvt otna4alo na takiva.. posle govorqt zad gyrbati... pravqt kakvi li ne rabo7i za da badat zabelqzani.. ima momenti qki ama sa mn malko!! radvam se 4e si dopadnah s 2 ot f... s tqh se dvija v daskl i si praviM kefa.. oba4e... tazi god nZ kak 6te izkaram nadqvam se da mine barzo i da e po razli4no ot minalata..

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от letilili
    az sus sigurnost predpo4itam novoto.nz kak she e tam obache sum sigurna che shte e po-dobre ot staroto-i tam imah priqteli oba4e imashe prekaleno mnogo drazniteli
    Дразнители има навсякъде.

По темата - предпочитам новото. Учех в най-забутаното софийско училище, макар и там да бяха някои от най-хубавите моменти за тези мои 14 години на тоя свят . В новото незнам как ще е, но фактът, че попадам в нова среда, сам по себе си ми е достатъчен, за да знам, че ще бъде много по-добре.

8 клас ще съм и каквото и да е новото ми даскало незнам накъде по зле може да е от старото , в което бях една година, но беше ужасно- даскалите, съучениците, сградата и всичко...

ооооооооооооооооооооооооо о аз съм толко щаслива че се махнах .... дееа тъпите говеда имаше в старото ... иам връзка смо с 3 - 4 човека от целото даскало па да не говора за шибяния клас ... ;Д в новото ми е перфектно ... от ч годна съм там ... макар че има 1 дет ми се пр на мн интересна ;д
    The music is my rescue,.. ♥

ооооооооооооооооооооооооо о аз съм толко щаслива че се махнах .... дееа тъпите говеда имаше в старото ... иам връзка смо с 3 - 4 човека от целото даскало па да не говора за шибяния клас ... ;Д в новото ми е перфектно ... от ч годна съм там ... макар че има 1 дет ми се пр на мн интересна ;д
    The music is my rescue,.. ♥

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Старото ми училище ще ми липсва много, се пак 7 години съм си била с моя клас, но предпочитам новото училище, въпреки че си нямам идея как ще е. Само се надявам на по-добри даскали

Град
    Пловдив
    ами предпочитам новото въпреки че не знам кво ще е,но все пак..
    в старото ми даскало имах една единствена приятелка...не можех да понасям никой от тва даскало надявам се в новото нещата да са по-различни

Град
    В.Търново
    ами в старото даскало имах много приятели сега от новия ми клас познавам 7-8 човека и с 3-4 от тях са ми мн добри приятели...обаче 1то ми у-ще си беше супер ( с изключение на момчетата от моя клас ~~~>смотаняци,задрустени,глу пендери и точно когато си наааай-изнервен/а идва някои при тебе и те вбесява още повече!!!!направо да ги убиеш!!!!!!! никой от тях не ми липсва обаче момичетата от моя клас и вс други класове (а,б и г) ми липсват...много..нз кво ще става в новото у-ще..там няма мн момчета което си е направо жалко надявам се поне половината от новия клас да са свестни щото в стария нормалните се брояха на пръстите на едната ми ръка айде със здраве и на никого не пожелавам да има като стария ми клас,дори и на най-големия ми враг не бих го пожелала

От новото даскало-само хубави спомени и моменти.Освен това ще почустваш как порастваш и ставаш по-самоуврен, зрял...абе личност с една дума.Освен това в новото даскало сте подбирани на един и същи принцип, няма начин да няма хора, с които да си паснете.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    abe.. novoto no iskam nekoi fr ot staroto ! nekoi istinski fr naistina 6e mi lipsvat...
    вече ще съм 10ти клас и с най-добрите си приятели от стария клас излизаме през ден.. и те са ми най-добрите приятели като цяло.. заендо с тия от новия клас разбира се така че... горе глъвътъ и се търсете, от вас си зависи

Мега фен Аватара на lenito_sf
    старото----НЕЕ естествено че новото

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    предпочитам ново даскало . .със старото се изпокарах / изпобих с половината хора! Даскалите вече ми знаят номерата .. не стаа .. шитаво

Повечето както мен си обичат старото училище. В новото, вярно нови хора, нови контакти, но все пак човек като си свикне в стария клас, в новия в началото малко седи като дърво...

Ох помня като бях за 8клас какво притеснено ми бе6е и още повече че никого не познавах от сегашния ми клас..всички познати отидоха в съседните класове..но не съжалявам намерих си нови приятели.Е, малко класа ни е доста луд и колко сме се карали ама сега..не мога да повярвам че 6те ми е мъ4но като се разделяме...

Град
    София
    Аз в началото на ваканцията така се кефих,че ше съм в ново даскало,въпреки че в старото ми беше супер и всички мноого ще ми липсват.И сега като си помисля,че може да не си допаднем с новите съученици и да стоя забутана в някой ъгъл и ми става супер гадно.Просто ме е страх и това си е.И от учителите ме е страх ако нещо ме намразят и знам,че звучи тъпо ,обаче сега предпочитам в старото да си уча

Аз сега ще ходя в ново училище и страшно се притеснявам ,защото никой не познавам....дори не съм влизала в училището да го разгледам основно.Аз несъм много контактен човек,дори на дискотека не ходя и на мен лично ми е мнго притеснено дали ще си направя добри приятели.

Ми аз от две-три годинки (не ги помня вече ) съм в "новото" даскало и ми е много по-добре

В старото даскало ми беше все тая .. дано сега да е по-различно.Мнооого ме блазни мисълта,че започвам всичко отначало,на чисто..абе,новото си е ново
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Голям фен Аватара на krisence
    Ох аз лично съм доста притеснена. Много си харесвах старото даскало и старите съученици и класи всичко. Сега всичко наново. От една страна това добре, но от друга не знам. За сега познавам само 2 момичета от моя клас ами ако останем 3. Само сега чакам 15-ти и мисля, че ще ми е доста по-спокойно.
    Малко се отплеснах и мисля че след като изкарам няколко месеца ще мога да кажа точно кое даскало ми допада повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си