- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Алкохолът - повече пречи или повече помага?
ne moga bez da piina,a ako prekalq ni6to ne moga da napravq.
imate li nqkakvi saveti za men,mnogo sam sramejliv no i lesno se napivam,nz kakvo da pravq ve4e
удряш една бира и си готов
Не пий ............
Егати безсмисления въпрос ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
абе ти тъп ли си !?
love me or hate me thats an obsesion
напии се като свиня и кога почнете да се ч*кате почваш да драйфаш върху нея и после най-добре се обръщаш на другата страна и заспиваш... щом ракииката е по-важна от невероятния секс еми наливай се ........
Не целта е цел, а пътят
ne stava vapros koe ot dvete....
vaprosat e moga li da gi kombiniram nqkaksi za da mi e spokoino i da svar6a rabota!!!!!!!!!!!!!!
Най-готиния секс е на трезва глава!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
vaprosa ne e da se napiq kato svinq a samo da dobiq uverenost!!!!Първоначално написано от cMon
a ako sam pritesnen nqma da ima neveroqten sex!!!!!
еми някой казват че е по добре пиян щото ще имаш самочувтвие .... но ако питаш мен по добре си намери момиче, от което можеш да не се срамуваш и тогава няма да ти трябва алкохол...........абе ти си знаеш най-добре.... ако смяташ че ако удариш 1 текила ще си по мъж в леглото..моля заповядай![]()
Не целта е цел, а пътят
Nedei da piesh.Kfo tolkova s epritesnqvash.Ischukvash si mackata i tolkozYspex
![]()
Пиини 100-200 грама водка, колкото за настроение и яко **** Водката ще те отпусне![]()
mersi za savetite![]()
Отказваш алкохола и минаваш на слънчогледови семки - изпитано![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
секс на трезво определено
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Алкохолът вдига желанието, но сваля възможностите. 1 чашка винце или бира няма да навредят, но не и повече. Алкохолът те прави безчувствен и усещанията са по-малки. А и да не говорим, че може по време на акта да спадне героят.
Мисля ,че малко ако пийнеш,няма да има проблем.Не знам при момчетата как е.На мен акокохола не ми пречи.Била съм пияна и пък съм се чукала като за последно.
Russian Aerospace Agency
след ъпотребата на алкохол.. някои момчета са агресивни.. други се размекват.. пък от алкохола може да достогнеш до алкохолик.. а мисля че ако пеавиш повечко секс няма да ти навреди.. :P
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Какво да правя?
Възможни отговори: 1. секс 2.алкохол
![]()
Пийваш по едно малко с повечко безалкохолно и нищо повече не пий, щом лесно те хваща. След това - секс.Първоначално написано от dakatapk
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
алкохолът и цигарите sux Спорт и мляко му е майката !!
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot