- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ви казаха че очаквате че сестричка/братче?
Нз как са ми га казали ама хич не исках сестраАма сега си я обичам
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
Аз бях на 10 и видях че мама си купува тест за бременност и я попитах кога ще си прави теста, тя каза че на др сутрин! не бях спала цяла вечер и сутринта станах рано, и майка ми беше направила теста, стоеше сама в кухнята и аз сядам до нея и мълча, чудех се как да я питам щот ми беше неудобно! и по едно време (след 10мин мълчание) "мамо, има ли бебе" и тя като каза "да" аз почнах да се радвам и сабудих тате и му казах "айди тате, мама ще има бебе" сега като се сетя ми става смешно![]()
![]()
![]()
! а като ми казаха че мама е родила аз мн плаках ... от радост ест, исках братче, ама излезе сетричка и пак сам доволна
Ах това ме разби! Много хубава история. Аз за съжаление съм второто дете и до последно са мислели, че ще съм момче. Когато съм се родила и баща ми е разбрал, че има 2-ра дъщеря е бил в голям шок. От малка съм пълна с изненади.Първоначално написано от [miss_kaprizz
![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Преди няколко години просто видях, че майка ми все по-често започва да лежи (не е характерно за нея просто да лежи). После забелязах, че ходи през пет минути до тоалетната и се учудих, ама още не й личеше. И накрая като наду корема я попитах... Скачах до тавана от кеф, защото винаги съм искал братче/сестриче. А ироничното дойде в това, че сега имам и двете. Вторият път просто ми каза, че чака момче в третия месец![]()
Катп цяло ситуацията беше мн комична,и продължава да е с мойя брат![]()
Когато разбрах бях на 10 и видях теста...знех за какво е защото тогава течеше реклама ейтакава с едни пингвини дето пеят
А официалната част татко ми заяви ще си имаме бебе и аз казах "ми добре" и ме гледаха 10 мин като стъпосани.
Пък като се роди брат ми (който мислех за момиче) нямах тел в мене си.
И майка е отишла в болницата без никой да знае защото всички били на работа (само се обадила на един семеен познат да я закара) и естествено семейните ни познати бяха първите които знаеха.Та понеже синът им е в моят клас...И го гледам как бяга по коидора с почти падащи дънки и разкопчан цип...Имате бебе,имате бебе,мам ми прати смс...момчееееее....
После мн се смяхме
Първоначално написано от st1ka
![]()
уахахахахах
Братче,сестричка все тая.
Ужасно е.
Ами аз точно не помня как ми казаха, но много добре помня раждането на сестра ми.![]()
Роди се привечер и аз бях в баба и дядо ( на село) и звънни телефона , баща ми.. Тогава помня баба, вуйчо, дядо ми очакваха да се роди внук, но на пук на тях се роди внучка.Останаха малко разочаровани. Но точно от това "разочарование" сега не могат без сестра ми както и без мен де ( но тя е слабост).
![]()
♥ ♥ ♥
оооо не помня,била съм на около 2
много ми е разбирала главата![]()
Бях на 15 и мама каза, че й закъснява... и я накарах да си направи тест, а после ми цъфна и вика 'честито, ще ставаш кака'. Много бях щастлива.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
била съм на 3 и изобщо не помня какво са ми казали![]()
м понеже аз имам по-голям брат и когато са му казали, че ще има сестричка(тогава е бил на 5) казал да ме врънат в на майка ми корема,защото не искал сестра,а брат![]()
![]()
![]()
ем бях на 8 и бях на село тогава,тати кат ма забра и после в колата-малката,ще ставаш кака![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
И аз. Помня само кaк клечах до родилния дом като ги взимахме, ама преди това съм го пропуснала.Първоначално написано от karibskata_gotina
Don't worry, be happy!
На мене пък докато ми кааажат....Аз тогава бях на 7..Бях у баба и дядо и трябваше същата вечер нашите да ме вземат. Обаче аз ги усетих, особено баба, че нещо много потайна стана, все си шушукаше с дядо в кухнята, а аз като вляза и млъкват, хванати на "местопрестъплението". И накрая аз за пореден път влетявам при тях, те за пореден път млъкват и аз "Абе какво става тука бе?", а те мълчат. Аз тръгнах да излизам от стаята и чух баба да шепне "Ама знае ли Калинчето?" и ест рязко се обръщам и питам "Ама какво?..."и баба смотолеви нещо от рода "Ами дали знаеш че днеска ще те вземат". Разбрах я че лъже, щото точно аз и казах че ще ме вземат, ама...не може да лъже женицата
Отидох ядосана в дневната, а дядо влиза гузно ухилен и ми заявява "Калинченцеее, миличкооо, ще си имаш братче или сестричкааа!" а аз "Е тъй кажете де!"
![]()
Била съм такъв пън, ама направо...Радвах се, обаче не го показвах.То и сега май съм тъй
![]()
Много исках сестричка, ама надеждите ми рухнаха още около 6 месец. Имах доста време да свикна, че у нас ще е пълно с колички (а сега като гледам, имала съм едва бегла представа!).
като бях на 5 се роди 1 ми брат помня че мн се радвах че е момче защото не исках да си играе с куклите ми2 ми брат се роди мин год и аз бях мн ядосана и не го исках защото 1 разликата ни беше мн голяма 15 год и 2 ми е полубрат но като се роди мн си го заобичах и сега не мога без него
![]()
еми аз съм 2-рото дете и изобщо нз как кака е научила за мен
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
аз също съм 2 ро дете и като гпедам касетката на изписването ми се вижда сестрами колко се е радвала за мен .. постояно се смееше вика бебето бебето не млъкна
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
bratov4edkite mi razbraha predi meni te mi kazaha
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Аз само искам пък мама не може точно сега /хапчета ала-бала../ а и много не искат щото съм била егати зверчето ии ако и тва е такова като мене направо не им се мисли..![]()
ако ми бяха казали такова нещо щях да се зарадвам че ще има над кого да упражнявам психически тормоз![]()
![]()
![]()
сериозно мии щях да се изкефя че ще имам компания в къщи макар и от начало доста ревлива и миризлива..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
тц.. при мене беше бахти ситуацията свъщам се от даскало и татко: как си бобоо? аз: ми добре татко: ако имаш братче или сестричка ше сменяш ли памперси ше му миеш ли г*заи аз шокиран казвам да.. и той: да видим скоро ще разберем
![]()
... no comment ...
"Ще си имаш братче или сестричка" и аз изпаднах в еуфория, бях се молила толкова време да ми направят едноо![]()
![]()
Бях на 6 години.Никой не ми каза!Видях,че мама има корем...ии се усетих...умно дете бях
И когато са отишли в болницата да ражда пак не ми казаха къде отиват...оставиха ме у баба....после не помня кво е станало..
спомням си,че на третия ден отидохме да вземем бебето и мама и аз се разревах.....
![]()
А иначе много искам мама да беше родила сега....като съм голяма...и много искам бебИ у нас,а не тва чудовище сестрата![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от TheGirlNextDoor
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
mi az imam kaka i tq e bila na 9 kato sum se rodila az.kaka adski mnogo e iskala sestri4ka.razkazvali sa mi,4e kato sa trugnali da karat maika kum bolnicata i kaka i e kazala "ne se pritesnqvai,mai4e,i brat4e da mi rodi6,az pak 6te te obi4am"...i osle kato sum se rodila tq e bila golqma nadufka,4e e kaka i 4e ima malka sestri4ka
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg