- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Избързваме ли и как да се отпусна ?
Найш ли кво? Що не му предложиш даже да викнете и приятелите му и да ти скъсат трътката всички заедно...на задната седалка! Вие вече ходите от ЦЕЛИ 12!!!!!!! дни. Това е толкова много време![]()
![]()
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
ми ако е насила или с някоя курва може,щото примерно аз НИКОГА не бих си легнала с някой на 1 среща , и мисля че има доста такива момичета,пък и при положение че е девствена и за 12 дена едва ли е толкова "ВЛЮБЕН" че да желае да и е първия и да си останат заедно до края на живота .......Първоначално написано от elfish
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
12 дена, а той вече иска да ти събува гащите и да те чука..
да ти кажа струва ми се че не си готова...
за да си готова трябва да си по-уверена в него, а вие кво 12 дена.. и той бърза да го направите.. еми.. прави си изводите.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не ... той не е за едното ебане ... сам ми го каза ... щот ако беше за едното ебане нямаше да ме чака и нямаше да се захване с 93Първоначално написано от ELFIQ
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
ХАхахахахаха и какво ти каза - Обичам те или какво??? Няма такова тъпо същество! Ми, че аз ако искам да те изчукам мога да ти кажа какво ли не и ти ще повярваш ли??? И освен това кое му е чакането бе - 12-те дена ли????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти наистина си много зле!!!
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
миличка не искам да те отчайвам,но момчетата на 19 търсят кво да наебат и колкото по-бързо и колкото по малка и глупавичка е толкова по-добре... не се заблуждавай,може да ти сваля и цялато небе със звезди и пак ти казвам за 12 дена едва ли не мисли само как да те изчука след като още на 5 ден ти е налетял,ако беше пич на място щеше да те изчака.Преди време имаше една тема дето една мацка пак малка беше искала секс а приятеля и не и позволявал-понеже е малка и щял да я чака да порасне и тогава, а твоя на 12 ден и е готов за подвизи....Първоначално написано от B@D_GiRl
Пак ти казвам не избързвай,направи един тест-не му пускай ходете още до месец, два и ако не те зареже значи държи на теб,но ако ти бие шута ще разбереш че е било само заради секса...
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Ами по приказките ти разбирам, че все още не си готова, и наистин 12 дена са си малко време. Поговори с него, и ако продължава да настоява, като знае, че не си готова, значи просто иска да те изчука.. Това ми се е случвало и го зарязах...![]()
Behemoth \m/
Замисли се, че той може да каже много неща, за да те вкара в леглото, ама не всяка дума е чиста монета..Първоначално написано от B@D_GiRl
Ако държи на теб, ще изчака ако трябва и 12 месеца, не 12 дена..
Behemoth \m/
Spored men vi e dosta rani4ko vse pak ste zaedno samo ot 12 dni horata ne uspqvat da se opoznaqt za meseci dori.Mislq 4e trqbva da pogovori6 s priqtelq si i da mu obqsni6 4e o6te ni si gotova za tova.![]()
След като смяташ така, защо изобщо пускаш тема? Аз не помня да съм пускала тема дали да правя секс с приятеля си.....Сама си го реших. За 12 дни не може да опознаеш никой човек. Ти си преценяваш. Ние само те предупрждаваме. Да няма след 1 седмица тема в любов, че сте правили секс 2-3 пъти и той те е изоставил.Първоначално написано от B@D_GiRl
мхм мда ... мерси за отговорите (от тези които ме разбраха) , щото явно не съм се изразила много правилно и доста от Вас не ме разбраха ... та както и да е ... направо да се заключва темата![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Твоето желание ще се изпълни на мига. И умната!