.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    малко измислено ми се струва..и все пак аз бих й скочила как ще оставиш няква си там да те бие?как така не е скочила да я изнасилва..

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от Pep1no
    лелеее вече се чудя кфо ли неможе да види човек в тоя форум
    Exacly .. Ами не знам пич,ако темата ти не е ебавка... просто нз кфо за кажа .. А ваще знаят ли за сестричката ти и наклонностите й ?!?
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

stranno

e sled kato te izbqgva ve4e mackata sigurno nqma smisul ..po-dobre q ostavi 4e da ne vzeme da vi razdhua iz celiq grad 4e kato znam kakvi sa homofobi vsi4ki
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Lizanie da ima
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

хаха кажи на родителите си ,че дъщеря им е лесбииска путка и че иска да се забива с гаджето ти ....... нека те да се оправят........
    Не целта е цел, а пътят

Днеска говорих с момичето и то каза, че не искала да се забърква в нещо толкова сложно..пък и имала много гадно мнение за лесботата !! Аз и се обяснявах там знаете как е .. и тя каза че ша си помисли и утре ще каже а вие какво мислите еее че като оная тръгна да ме налага не скочих и аз ли.. не съм я удрял щото момичета не бия ама я изгоних с крясъци .. тя добре влезе в самото начало такмо и разкопчавах сутиена... не ни хвана голи в няква неудобна ситуация ама все пак много ме ядоса и сега само си крещиме
    Пък идея си нямам дали майка и знае за тва че е би и не мога и да питам..ко да отида и да кажа абе знаеш ли че дъщеря ти е с обратна резба и иска да чука мойто момиче!
    Това е то баща ти да се ожени пак и да довлачи и друго дете и то да е такава надута гадна обратна крава! само да минат тез двете година да стана на 18 и да се омитам от там

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Всеки е такъв какъвто си е.Не може да обвиняваме даден човек че е с различни наклонности.Като и харесва да е лесбийка нека да си е - живота си е нейн.Лично аз ако бях педерас много щях да се изнервя ако някой така грубо ми се меси в личния живот.Оставете момичето да си прави каквото си иска!

даа, добре кой е казал друго? Ама да се меси в живота на брат си и да влиза най-нахално на сефтето им и да го бие пред нея...Да си е квато иска ама да не пречи на брат си да си има приятелка ... тя така във всяка негова приятелка може да се влюбвА.

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    МНого ми напомня за филма Gray Matters тази ситуация...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    ЛеСбийка се пише бе хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си