- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Доведената ми сестра е лезбийка
малко измислено ми се струва..и все пак аз бих й скочила как ще оставиш няква си там да те бие?как така не е скочила да я изнасилва..
Cruel Intentions
Exacly .. Ами не знам пич,ако темата ти не е ебавка... просто нз кфо за кажа ..Първоначално написано от Pep1no
А ваще знаят ли за сестричката ти и наклонностите й ?!?
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
stranno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e sled kato te izbqgva ve4e mackata sigurno nqma smisul ..po-dobre q ostavi 4e da ne vzeme da vi razdhua iz celiq grad 4e kato znam kakvi sa homofobi vsi4ki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Lizanie da ima![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
хаха кажи на родителите си ,че дъщеря им е лесбииска путка и че иска да се забива с гаджето ти ....... нека те да се оправят........![]()
Не целта е цел, а пътят
Днеска говорих с момичето и то каза, че не искала да се забърква в нещо толкова сложно..пък и имала много гадно мнение за лесботата !! Аз и се обяснявах там знаете как е .. и тя каза че ша си помисли и утре ще кажеа вие какво мислите еее че като оная тръгна да ме налага не скочих и аз ли.. не съм я удрял щото момичета не бия ама я изгоних с крясъци .. тя добре влезе в самото начало такмо и разкопчавах сутиена...
не ни хвана голи в няква неудобна ситуация ама все пак много ме ядоса и сега само си крещиме
Пък идея си нямам дали майка и знае за тва че е би и не мога и да питам..ко да отида и да кажа абе знаеш ли че дъщеря ти е с обратна резба и иска да чука мойто момиче!
Това е то баща ти да се ожени пак и да довлачи и друго дете и то да е такава надута гадна обратна крава! само да минат тез двете година да стана на 18 и да се омитам от там
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
даа, добре кой е казал друго? Ама да се меси в живота на брат си и да влиза най-нахално на сефтето им и да го бие пред нея...Да си е квато иска ама да не пречи на брат си да си има приятелка ... тя така във всяка негова приятелка може да се влюбвА.![]()
![]()