- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чувството след първиа път...
ревах...беше ми много гадно,защото нищо не стана,а аз имах големи о4аквания..дори него притесних със сълзите ми,мускулна треска,кръвоте4ение..беше странна работа и се бях притеснила на макс,но ве4е следващите пъти беше екстра
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Първоначално написано от malko_kalpazan4e
Кой те излъга толкоз брутално, че първия път не може да се забременее.Може и още как.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
отиваш на личната си лекарка,почваш да я баламосваш ,че цикълът ти не е идвал няколко месеца (казваш че си девствена) че когато дойде ти е мн болезнен,бля бля,искаш направление за АГ ,за да видиш дали всичко е н аред (хормони,физика) и кат идеш там вече поговори с докторченцето ,обесни ситуацията и така :пПървоначално написано от sladko_teenche_v
ownedПървоначално написано от Slain
Ако не искаш проблеми, има си анус за тая работа![]()
GTA Stunting
kakto kaza margo_93 ose6taneto e novo,nepoznato.I az imah muskulna treska![]()
+1Първоначално написано от margo_93
![]()
Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съветнали за тва са форумите