.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Със какво са ви плашели родителите ви?

С какво са ви плашели родителите ви като малки...примерно за да заспите или да сте добри? Мен със торбалан. ...Мама ми казваше да заспивам,че иначе той щял да дойде и да ме сложи в една торба и после щял да ме отвлече...И аз разбира се заспивах. После след известно време...на 6-7 годинки,една вечер се чудех,как точно при мен ще дойде,като по света има толкова много други деца,които не спят...И така реших да не заспивам пък ако дойде...ше видим.И цяла нощ не спах и на сутринта викам на мама'Мамо,няма торбалан!Цяла нощ не спах и той не дойде!" После и да ме плашеха с него...На мен не ми пукаше,защото знаех истината.

И мен с торбалан.
    Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(

Град
    myReeee*..
    Мен не са ме плашели..помня веднъж баба ми ме плашеше с торбалан...докато бях на село минаваше някъф каруцар с един чувал и ми вика ето го торбалан ся ще те сложи в чувала и ще те вземе..и тогава се изплашихх доста
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

С баба меца или с торбалан

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Мене с нищо 0о

..this world is watching me..

Мега фен Аватара на Sisito941
    когато бях малка и наближаваха новогодишните празници мама и тати са ми казвали,че джуджетата гледат и ако не слушкам нямало да имам подарък от Дядо Коледа то не са само моите родители и вашите предполагам са правили така
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

На мен пък първо ми казваха, че ако не слушам, Дядо Коледа няма да ми донесе поадрък В 1-ви клас пък ме заплашваха, че ако не си изям всичко ще кажат на класната ми.. И аз тъпата взех че им се вързах първия път, ама после вечеее...
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Град
    Deathland
    Ми аз не помня , но са ми разказвали как са ми казвали, че ей сега баба Меца ще дойде и ще ме вземе ако не си изям филията
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    с торбалан ..или че съседцкото куче (питбул) ще дойде да ме изяде
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Баба Мецанка
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

плашиха ме, че ако не слушам ще ме оставят да живея у баба ми за винаги *.* достатъчно плашещо си беше...и без тва се прибирах само събота и неделя.

my sins they'll be forgotten
    I believe I'll find peace in afterlife

iZack hearts Blackz <3

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ...с торбалан
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Мен с Кумчо Вълчо.

Мама се обличаше с някакъв черен кожух, слагаше си черни ръкавици и черна шапка, и идваше при мен: "ауу, кое момиченце не е заспало, аз съм Кумчо Вълчо, ще те изяяям" *някакво с преправен глас и заплашително*, ахахах. И аз: И оооп в леглото.

Голям фен Аватара на asasfdf
    с нищо..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Най-често със "стария лош...циганин..."-тва ако не спя или не ям..(особено ако не ям) и за да не гледам в кладенеца насело,който си е бая дълбок и ги беше страх да не тупна в него,казваха,че вътре има една голяма жаба..бтв-баба и до ден днешен вярва на "приказката за жабата от кладенеца.."
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

като бях малка мама плашеше мен и сестра ми със съседското куче... казваше се джеки и ние мн го мразихме мн ме беше страх от тва куче ... мама ни заплашваше че ако не слушаме ще викнела джеки да ни захапе след години като умря това гадно псе аз много се зарадвах и изиграх като кючек маа кучето наистина си беше гадно
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Торбалан

Ся ще дойде торбалан и ще те вземе с торбата

А племенничката ми я плашиме с една циганка там хаха

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    С баба Яга и Торбалан
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Мен с камиона
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    С абсолютно нищо /току що майка ми питах/ . . . .само майка ми ме дразнише - аз много обичах баба си /и още де/ и виках къде е баба и майка ми - баба ти отиде в мексико и аз почвам да рева ахахах

Голям фен
    Казваха ми че ако не си изпия чая на закуска Дядо Коледа няма да ми остай подаръци

Голям фен
    хм... със Зорницата
    ма тогава май аз сама си се бях наплашила заради някаква история... честно казано не помня точно какво беше...

Mi kato bqh malka me pla6exa s ... s ni6to Za razlika ot mene roditelite mi ne sa plisixo Aa sega me pla6at sus zdravoslovna xrana

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Мен с Кумчо Вълчо.

Мама се обличаше с някакъв черен кожух, слагаше си черни ръкавици и черна шапка, и идваше при мен: "ауу, кое момиченце не е заспало, аз съм Кумчо Вълчо, ще те изяяям" *някакво с преправен глас и заплашително*, ахахах. И аз: И оооп в леглото.

Мен с Торбалан,баба Яга...а брат ми ме плашеше и с дядо Яго и дядо Тото Също и с баба меца,Кумчо Вълчо и Дядо Коледа ест.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си