- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- DA zapo4nem dieta zaedny!
такова отношение само с такива като тебПървоначално написано от Silvi21
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
Кой ти се налага,бе момиче?! Изказала съм си мнението и то за добро. Никва не си ми,за да ме е грижа за здравето ти и да ти се налагам и да те спирам да правиш каквото и да било. Аз съм се изказала по въпроса,ти си троши главата.Първоначално написано от Silvi21
BallFace,не разваляй боя с караници...
+1Първоначално написано от Goddes`
![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
BallFace кефиш меОтчаяно се опитваш да прекратиш спора, но като гледам няма ефект
![]()
![]()
![]()
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ee qko e tva da po4nem zaedno nqkva dieta taka 6te e po-lesno i az 6tqh da se naviq,samo 4e az ne qm meso..![]()
![]()
Диетата не е решение на проблема.С диетата не се постига хубаво тяло.Не можеш да отслабнеш с 10 кг и да очакваш да излеждаш добре.Това,че тежиш по-малко не те прави добреизглеждаща.
Трябват повечко разходки,упражнения или някакъв спорт.
Това е моето мнение.И не се заяждам с никой.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ае и аз ще я почна заедно с вас, а само въпросче към авторката, как така степче да се разтваря с мляко, за първи път го чувам![]()
Ами копуваш от ония гадни степчета и после слагаш малко в млякото и бъркаш, докато не се оцвети и стане достатъчно сладко и вкусно.Най-добре става с вишна.Първоначално написано от Spider4eto
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
BallFace, идеално сме си значи![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Мерси ,но май доматите и краставиците са чак в 2 етап от диетата...Първоначално написано от BallFace
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Тая, авторката на темата, яко празна..![]()
Определено си праваПървоначално написано от Emo Doll
![]()
ee az zakusvah mlqko obezmaslenyy ii med q da vidim sprqhte li da sporite ili o6te nqkoi 6te mi razpravq kolko e prav e vseki e prav za sebe si ma ima razlika ot tva da izkaje6 mnenie i da po4ne6 da go nalaga6 hubavy mn ste protiv mi okey kvo da vi pravq![]()
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
bebity_92 hah ma ti dosta dalgu vliza6 tuk mai pak ne udobrqva6 dietaTA hm...momi4e mai ti haresva da spori6 ili ?em nqma lo6o na men ne mi pre4i 6tom ti e po dobre tka vlizai 6te sporim kat ti se spori a BAllfase mili4ak be haha to zelen4ucite po natatak{}e ako nemoje6 da iztrae6 samy 1viq etap nedei 1vo sig li si 4e ima6 nujda da svalq6 kilca smisal nqma nujda da se ma4i6 ei tka samy:}
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
браво, че сте се навилипредлагам тези, които искате да я спазвате дайте си скайповете и ще потдържаме постоянна връзка
моят е pinki_bez_bikinki айде мацки чакам ви и тъкмо ще ви споделя някой неща, защото аз я спазвах
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
hahahha е за тва ви казах пишете ми да ви кажа някой нещаПървоначално написано от BallFace
яко сте я оплескали хахах
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Оффф не мога да ги разбера някои хора![]()
Какво се месите в тема,която не ви интересува?!![]()
Вярно е,че диетата на Дюкан не е подходяща за тийнове,но в крайна сметка всеки си решава за себе си!
Айде стига сте спамили и разваляли темата на хората,че е наистина гадно![]()
А и един съвет към авторката:Опитай се да пишеш на български.Използвай фонетиката (там има само 4-5 букви,които не са там,където са на латиница).Ясно,че на латиница ти е по-лесно,но на повечето им е "трудно" да ти четат постовете (в смисъл,че е гадно повечето постове да са на БГ и изведнъж някой на Латиница).А и няма да е зле да престанеш с това У (малку,многу....схвана за какво говоря
).Първо,че му мина модата и второ,че е тъпо.
![]()
(само да спомена,че не ти се карам,а просто ти давам приятелски съвет :P )
Сега по темата - и аз съм съгласна да почнем заедно диетата,защото когато знаеш,че има и други,които се "мъчат" като теб е по-лесноА иначе аз я почнах 3 пъти за 1 месец,но като отидем с компанията в някое заведение и все се изкушавам да пия или да ям нещо извън диетата
![]()
П.П.Ако сте съгласни дайте както каза Пинки да направим един общ чат в скайпКойто иска да ми напише на ЛС скайпа си и аз ще ви намеря и ще направя чат,а ако искате някой друг да го направи кажете на кого да си кажа моя :P
kam poslednite komentari mi momi4eta ima vsqkvi hora nemoje bez nqkoi koity da ti protivore4i tai4e e napalny normalny namesata na nqkoi hora spx:}vajnoto e 4e vseki si ima glava na ramenete i si slu6a neq:}
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
i qvny 4e tuka nqma da stane 4e az se 4udq kvo da 4eta to pi6e koit iska maa golqm zor da sporite zatva DAITE SI SKYPOVETE pi6ete mi kat li4no soob6t i se saberem!:}![]()
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
Ти май не разбираш от приятелски съвети момичето по горе ти препоръча да спреш да пишеш с : когатуу.. койтуу...напълнуу .. доста е тъпичкоПървоначално написано от Silvi21
![]()
И нека позная..... ти си слаба и с перфектна фигураПървоначално написано от Goddes`
и в това няма нищо лошо честито за перфектния ген
![]()
И според теб аз ако примерно съм дебела и искам да отслабна трябва да чакам да родя или да стана на 30![]()
Никога няма да разбереш сигурно какво е да си с наднормено тегло и колко много те комплексира това......
Тази диета е много хубава преди я спазвах сега пак се опитвам, но просто се ограничавам. Мисля скоро пак сериозно да я започна.На мен лично много добре ми се отразява месото аз много обичам и ми е много добре.
Подкрепям всички започващи и ще ви следя...![]()
ПП:Да наистина има разни 45 килограми дето се са втълпили че са дебели и ето тези много ме нерват но наистина няма нишо лошо в това да искаш да отслабнеш.....диети много-но малко действат а това е изпробвано и доказано ефикасно![]()
Към авторката на темата: Щом искаш да се обединиш с някой си да правите диета първо пиши правилно за да може някой да те разбере![]()
![]()
може ли да сте толкова злеее!Всички сте някви ограничени!!! И това DAITE SI SKYPOVETE после ще се хвалиме колко абоната имамее
Но най-много се дразня че не пишеш на Български
![]()
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
Извинявам се за израза ама през п*тката ми е за мнението на някаква пиклаПървоначално написано от karit0
"после ще се хвалиме колко абоната имамее " така като гледам май ограничената си ти щом още да си мислиш за такива неща
и като се имаш за мн ограмотена хмм пред "че" се слага "," и български е с малка буква
айде умнице и стига си наливала акъл на другите, че за теб е започнал да свършва
![]()
Малееее не тя ами ти и наливаш акъл миличка ... "пред "че" се слага "," и български е с малка буква"Първоначално написано от pinki
![]()
смешна си
![]()