- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- DA zapo4nem dieta zaedny!
1.пиши на българскиПървоначално написано от Silvi21
![]()
2. какви са тия ''у''та в края на думата еми извинявай ама ти български език учила ли си,миличка???
3.диетата наистина не се препоръчва за подрастващи тийнове
4. със лишение от някои неща и със спорт всичко се постига ама като ви мързи да ставате всеки ден да направите по някое и друго упражнение ...
абе направо някои ме изкарват извън нерви![]()
Абе ти тъпа ли сиПървоначално написано от kiss_kris
Кой е казал,че не правим упражниния
Само да те светна,че аз упражненията си ги правя от месеци (но ги правя за кеф,а не за да смъквам килограми),а диетата я почнах,защото чрез нея бързо и лесно си чистя организма и смъквам ненужни килограми :P Освен това как така ни мързи да ставаме всеки ден
Какво ще рече това?!Че спим по няколко дена ли?!
Божеее прибери си версиите
А да и да те светна - не всички искат да махат килограми,защото им личат :P ,а просто не се чувстват добре в тях... :P И като за последно - щом не си виждала авторката на снимка и не знаеш как изглежда нямаш никакво право да й казваш какво да прави за да отслабне и какво я мързяло да прави :P
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
май ти не си нещо в ред но не ми се занимава .. добре правете си диетката
![]()
![]()
абе я си гледай работата![]()
![]()
![]()
e be tva bebety 92 li kva be6e be ti maloumna li si nqma se izvinqvam vapreki 4e takova otno6enie ne e har za men ama 4oveka koity me e predizvikal da kaja takiva dumi trqbva da e da e izklu4itelnu ograni4en kvo gleda6 kak pi6a si pi6a kakto iskam kat iskam si slagam y kadet iskam i tva e koq si ti da mi kazva6 kak da pi6a ili da pravi6 gramati4eski zabele6ki kam nqkoi dr komentar ti kvo mn na ser se vze da ne me4tae6 da stane6 u4itel ili?gledai sebe si kvo si se vturnala da popravq6 celiq forum![]()
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
kris kris ne sam ti mili4ka!varvi se ligavi na nqkoi dr
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
Не очаквах,че речника ти е толкова беденПървоначално написано от kiss_kris
дори не можеш да си защитиш мнението
Ама какво да се прави...явно когато са раздавали интелект и сиво вещество ти си спала някъде
![]()
ще говоря както си искам мога да се защитавам и то много по - добре от теб просто не искам да се занимавам с такива - разглезени кифли като теб защото сте ми смешни отначало казах че просто диетата не се препоръчва за деца и че тая твоита приятелка / или там каквато е явно не е учила български език .. и ти започна да се заяждаш ами давай тогава хич не ми пука аз изразявам мнение и никой не може да ми попречи .. забелязах че попринцип много се заяждаш явно ти е по рождениеПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
и не мисли че можеш с думите си да ме обидиш или каквото и да било хич не ме интересува какво мисли за мен една неандерталка в предишния си пост ти казах само това защото ти си го заслучаваше
айде сега миличка продължавай си диетката и не се обаждай :P
ама ти освен че не можеш да пишеш на български не можеш и да разбирашПървоначално написано от Silvi21
![]()
а относно He}|{Ha_Dpo|`a - по ника ти се разбира колко интелект имашпфф
![]()
Ама ти наистина си малоумна![]()
1.Ми да разглезена съм,но ти ако си кифла...е сори ама аз не съм![]()
2.Я чети преди да говориш простутииЗапочнах да се заяждам заради тъпите ти изказвания от рода на "мързи ви да ставате всяка сутрин" и "мързи ви да правите упражнения",а не съм се заяла за това,че Силви21 не пише на БГ!
3.Да си чувала за главни букви и препинателни знаци![]()
4.Неандерталката в случая си ти![]()
5.Миличка викай на някоя приятелка,която ти е на нивото или под него,а не на хора доста над теб (на които дори умствено не можеш да стъпиш на малкия пръст явно)![]()
6.Това какво ще правя и как ще го правя си го решавам аз :P Ти ако не можеш сама да решаваш и чакаш все някой да ти каже какво да правиш си е твой проблемЗа хора с такива проблеми са създадени помощните училища - бягай и се запиши в някое такова ... Пък след време може и да се оправиш
Едит:7.Майкооо щом преценяваш хората по никовете им ясно,колко си плиткоумна![]()
![]()
Въпреки,че за моя ник поне съм използвала ума си,а твоя опит да съчетаеш 2 думи е просто смешен
![]()
ама ти още ли пишеш айде айде спри вече .. имам си собствено мнение имам си интелект и разум така че млъкни не искам да водя глупави спорове с хора които едва ли някога ще ме разберат
Ми ако започнеш да пишеш по грамотно,а не с изречение от 10 реда без точки,запетаи и главни букви може и да те разберемПървоначално написано от kiss_kris
А и няма да млъкна
Смотана си ми и още ми е кеф да се заяждам с теб
Въпреки,че ако продължаваш с това еднообразие в писането ...
Ще трябва да те заменя за някоя по-интересна "кифла" (както ти се изрази
)
Аре да спреш да се караш с момичето шот си е много права.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
kiss_kris продължавай
![]()
аз съм с тебе
![]()
![]()
![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
Абе ей ти ли ше ми казваш дали съм малоумна или не. Лелее заклевам се ако те збарам некаде ше ти счупа кофата, казвам тиПървоначално написано от Silvi21
![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
Първоначално написано от bebity_92
![]()
аз ли съм смешната или ти която си вреш носа където не ти е работата ?! И не съм ти миличка ! Ясно ? Абе какво съм тръгнала да давам обяснения на няква пикла ... айде със здравеПървоначално написано от bebity_92
НЯКОЙ АДМИН ДА ЗАТВОРИ ПРОКЛЕТАТА ТЕМА !![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ах лапе от кой град си ? мисли му ако си ми от града ще те намеря и ще те завра в кучи гъзПървоначално написано от bebity_92
знаеш от кога не съм трошала такива отворки като тебе
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ти ли беПървоначално написано от pinki
![]()
ти задника не можеш да си избършеш. Пиклоо ти на мене няма да ми казваш каде да си завирам носа, щото така ще те пречукам че дано влезнеш в пирогов к*чко проста !!
![]()
иеее мн си забавна ХАХАХАХХА СМЕЙТЕ СЕ ДА НЕ ГО ПОВТОРИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бебеиту_92 само да те светна,че Пирогов се пише с главна буква![]()
А и какъв е тоя навик да пускаш по 2 еднакви поста?!Искаш по-бързо да наваксаш с коментарите ли![]()
ок де май не ти стиска да кажеш от къде си амечтая да ме пречукаш
мн ще е забавно
![]()
Е не съм от твойто село споко, селянкеПървоначално написано от pinki
![]()
лапета какво да ги правишПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
абе то и пред "че" се слага "," ама айде ... тежки случаи какво да се прави
![]()
ок де кажи от кое село си тогава като не си от моето келеме недораслоПървоначално написано от bebity_92
мн си отворена тука ама ако те сбарам на улицата момини сълзи ще ти текат
![]()