.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 78 от общо 78
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Цитирай Първоначално написано от bebity_92
    Цитирай Първоначално написано от Silvi21
    e be tva bebety 92 li kva be6e be ti maloumna li si nqma se izvinqvam vapreki 4e takova otno6enie ne e har za men ama 4oveka koity me e predizvikal da kaja takiva dumi trqbva da e da e izklu4itelnu ograni4en kvo gleda6 kak pi6a si pi6a kakto iskam kat iskam si slagam y kadet iskam i tva e koq si ti da mi kazva6 kak da pi6a ili da pravi6 gramati4eski zabele6ki kam nqkoi dr komentar ti kvo mn na ser se vze da ne me4tae6 da stane6 u4itel ili?gledai sebe si kvo si se vturnala da popravq6 celiq forum
    Абе ей ти ли ше ми казваш дали съм малоумна или не. Лелее заклевам се ако те збарам некаде ше ти счупа кофата, казвам ти
    ах лапе от кой град си ? мисли му ако си ми от града ще те намеря и ще те завра в кучи гъз знаеш от кога не съм трошала такива отворки като тебе
    Е не съм от твойто село споко, селянке
    ок де кажи от кое село си тогава като не си от моето келеме недорасло мн си отворена тука ама ако те сбарам на улицата момини сълзи ще ти текат
    ахахах лелелеее добре учителю ... ама хич не ми се занимава с некви лапенца по на 13 годинки ... ареее духайте супата
    Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от Silvi21
    e be tva bebety 92 li kva be6e be ti maloumna li si nqma se izvinqvam vapreki 4e takova otno6enie ne e har za men ama 4oveka koity me e predizvikal da kaja takiva dumi trqbva da e da e izklu4itelnu ograni4en kvo gleda6 kak pi6a si pi6a kakto iskam kat iskam si slagam y kadet iskam i tva e koq si ti da mi kazva6 kak da pi6a ili da pravi6 gramati4eski zabele6ki kam nqkoi dr komentar ti kvo mn na ser se vze da ne me4tae6 da stane6 u4itel ili?gledai sebe si kvo si se vturnala da popravq6 celiq forum
    Абе ей ти ли ше ми казваш дали съм малоумна или не. Лелее заклевам се ако те збарам некаде ше ти счупа кофата, казвам ти
    ах лапе от кой град си ? мисли му ако си ми от града ще те намеря и ще те завра в кучи гъз знаеш от кога не съм трошала такива отворки като тебе
    Е не съм от твойто село споко, селянке
    ок де кажи от кое село си тогава като не си от моето келеме недорасло мн си отворена тука ама ако те сбарам на улицата момини сълзи ще ти текат
    ахахах лелелеее добре учителю ... ама хич не ми се занимава с некви лапенца по на 13 годинки ... ареее духайте супата
    ХАХАХХАХАХАХАХ ЖАЛКА СИ отдавна съм ги минала 13тте
    ок ок ай разбрахме, че си пъзла ако щеш си казвай "селото" аз все ще те разбера дали сме "съселянки" голям късмет ще изкараш тогава
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

bebe 92 ti ne si maloumna sryy ti si bila nekva mafiotka 6te ni bie6 auuu mn si str6na trqbva li da se zaklu4a v kilera i da ne izlizam da ne bi da ma nameri6 i da mi pokaje6 kolko si silna pFFff mn si zle....
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си