.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 133
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Простака
    Отговорът е много прост. Всички от 1ви до 6ти клас се страхуват от 7ми клас защото са чували, че тогава има мъчение и изпити. Но истината е, че 7ми клас е само Началото на мизерията. 7ми клас е първият път, когато децата загубват своята "невинност" като ги карат да зубрят литературните фрази на някой нереализирал се академик дървен философ. Изпитите след 7ми клас са смешни в сравнение с това, което предстои в 10ти, 11ти и най-вече 12ти клас. Но просто фактът, че в 7ми клас са първите изпити от този тип ги прави еднакво гадни като чувство със останалите.

Още нещо - всички родители във 7ми клас полудяват и карат децата си да учат като луди. А в крайна сметка това има малко значение, защото където и да те приемат е все едно. Единствената разлика е в количеството идиоти-алкохолици в бъдещия ти клас, които забременяват на 15 годишна възраст.
    да така е,тоя изпит ми беше първия от всички други,които ми предстоят
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    БъЛгАрИя!СоФиЯ:)
    Цитирай Първоначално написано от mirelS
    Hehehe .. do 8mi klas nqma da imash muki
    +1
    NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.

Ако тогава ще кандидастваш и ти пука къде ще влезнеш.....ще се поизмориш....уроци ала бала,ама ако ти е все едно-обикневенна учебна година,само накрая тряя се понапънеш за оценка поне 1 единица по висока! :P

Ей,хора,вашия опит винаги е ценен...Всички сте минали по пътя, който ще извървим тази година.От всичко това разбрах, че трябва да повярваш, че можеш."You Can If You Think You Can!" е казал Nestle Fitness :P .Някои не са си давали много зор,но все пак са влезли в елитни училища...Не мога да повярвам...Просто са внимавали в час усещам .Седмкласници...Купона сега започва.Тази година ще е като другите...Просто ще има повече неща, с които трябва да се занимаваме.Да осъзнаем, че този изпит малко или много ни очертава бъдещето.Също да не се цупим като родителите ни четат конско, че сме навън и че не сме барнали нищо за ученето. "Какво знаят те,нали по цял ден са на работа?!" Не така...Личен опит...Понякога са прави,но ние сме длъжни да ги опроворгаем.Да им покажем, че ни пука.И те ще спрат за мъничко да ни стресират.С няколко думи - каквото направим на изпитите си е за нас.Тяхната работа е просто да ни стимулират във всичко, което правим.А не да ни стресират.Добре е преди започването на годината всеки седмокласник да поговори с родителите си къде иска да кандидатства и как възприема всичката тази олелия.Но сега всеки би си помислил какво ще е отношението на родителите.Ще искат те да контролират всичко...Надявам се при мен да не стане, защото обикновено съм страшно избухлив човек и ще настане ... хаос.
    Надявам се да съм се надъхала...Защото с тези думи не мога да надъхам никого за дълго време или въобще никого
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Град
    София
    абе беше добре първите месеци....ама само първите просто накрая трябва да си дадеш малко зор .... най-много да полудееш...нищо повече

Love Is All Around

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    7 и 8 клас (8 ако си вече в гимназия де) са най-яките
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Много е яко даже ... Само дето ако си в готин клас ти е гадно донякъде защото знайш че тва ще ти е последната година с тях ... Иначе е суперско ... На нас учителите даже бяха по-добри щот бяхме за последно там ... Вярно че родителите малко досаждат с тфа "Учи...Учи!" ама аз постоянно ги лъжех че нямам нищо и така през цялата година ... И си завърших много добре и си влязох където исках ... И сега ще съм ЗАЙЧЕ ! Айде успех за 7 клас ...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    При мен мина добре...
    Учих си здраво и си изкарах висок бал (33) За мен си беше мн добре ...
    Просто тази година забрави за момчета,момичеа,гаджета,пр ятели,забавления.Първо сядай да учиш..и ако остане време тогава се виж с вс тях.
    Наистина 7 клас е момента в който наистина трябва да залегнеш добре над учебниците Ии извънчастни уроци ако си вземеш с подготовка за изпита няма да ти навредят
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

ако искаш да влезнеш в елитно(въпреки че в българия няма елитни училища)ще ти бъде най-лошия кошмар,ако искаш да си в някое в което няма дисциплина и т.н. ще си живееш живота

Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    Т'ва е абсолютно невярно. В 7ми клас е шокът по изпитите, а в 8ми клас е гадно щото не познаваш никого. Ная якото е като свършиш 12ти клас...

Изобщо не е вярно че трябва да се спукваш от учене ... Аз като не съм учила и си влязох в най-елитното с английски за което трябва най-висок бал .. ?! И тва че тряа забрайш за сичко и всички е пълна глупост ... Живейш си живота и кат наближат изпитите ... Не се притеснявай! Много са лесни даже .. Както другите години бе .. ЖИВОТ ! btw.. И уроците са напълно безполезни ..

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Простака
    Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    Т'ва е абсолютно невярно. В 7ми клас е шокът по изпитите, а в 8ми клас е гадно щото не познаваш никого. Ная якото е като свършиш 12ти клас...
    И "т'ва е абсолютно невярно" .

8 наистина сигурно е най-добре.
    What you give is what you get!

еми аз си дадох зор тогава, за да имам добра диплома и да влеза в съответната гимназия която си бях избрала и определено беше напрегната година

Нищо особено.
    Само уроците са тъпи.

Аууу мама ме караше мн да уча,и аз това правих,макарче резутатите които постигнаха мн ме разочароваха,и изобщо не исках да съм в това у-ще,но вече се радвам,че уча там.Доста напрегнат ми беше 7ми клас,мн и ме шашкаха за тея изпити,а и хич не исках да се разделям с класа
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

ми аз доста учих тая година ама си струваше

What i fell... what i know...sick and tired...i stand alone...

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    8 наистина сигурно е най-добре.
    А ти бил ли си в 8ми клас или това е само предположение?

Град
    ~Wonderland~
    В 7ми клас ми беше най-готина.Ходехме само за да ядем и да се заяждаме с другите класове.От време на време заслушвах тоя по математика че мн ми викаше.Ама цяла година не съм си мръдвала пръста.А иначе съм си мн умна Таа хич не учех а влезнах в едно от най-елитните учелеща и ми си виде яко трудно.Ама се справих де.Не се плаши от 7ми клас
    Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down

Град
    Варна
    цяла година не съм си вдигнал главата от чина

Цитирай Първоначално написано от Lil' Dizz
    И аз така!Мъка,мъка,мъка,мъка и пак мъка.Не искам да те плаша,но наистина си е гадно.Помня аз като пусках такива теми,за да знам какво да очаквам,но при всеки е различно.Аз си скъсах задника от учене,зае*ах и приятели и компютър и телевизия.Бях точно като едно зомби.Сутрин ставах в 4(без значение коя смяна съм) и пишех всякакви домашни.Ходех на курсове,където ти дават по 50 задачи на ден,а нашата тъпа класна даваше по още толкова+упражнителна тетрадка(3 пъти пререшаване на урока) Нямах време да се обърна!Учителите бяха много гадни и ме заплашваха,че ще ми оставят 5-ците ако не се напрегна още и аз какво да правя-за да наваксам не спях през повечето време и ходех с кръгове под очите,а като се унеса в час и учителите пак недоволни.ГОЛЯМ зор си беше и много се радвам,че всичко свърши най-после .Не мога да си представя още една такава адска година.Аз се събуждах и се оплаквах,че съм будна и,че трябва да ходя на това гадно,скапано,шибано,пълно с комплексирани учители училище!!!Ама влязох където исках Дано при теб да е различно(освен частта с влизането).Пожелавам ти успех
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Голям фен Аватара на unicorn_f
    на пък ми беше трудно 7ми клас нямах търпение да минат изпитите

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stiifi
    Цитирай Първоначално написано от Lil' Dizz
    И аз така!Мъка,мъка,мъка,мъка и пак мъка.Не искам да те плаша,но наистина си е гадно.Помня аз като пусках такива теми,за да знам какво да очаквам,но при всеки е различно.Аз си скъсах задника от учене,зае*ах и приятели и компютър и телевизия.Бях точно като едно зомби.Сутрин ставах в 4(без значение коя смяна съм) и пишех всякакви домашни.Ходех на курсове,където ти дават по 50 задачи на ден,а нашата тъпа класна даваше по още толкова+упражнителна тетрадка(3 пъти пререшаване на урока) Нямах време да се обърна!Учителите бяха много гадни и ме заплашваха,че ще ми оставят 5-ците ако не се напрегна още и аз какво да правя-за да наваксам не спях през повечето време и ходех с кръгове под очите,а като се унеса в час и учителите пак недоволни.ГОЛЯМ зор си беше и много се радвам,че всичко свърши най-после .Не мога да си представя още една такава адска година.Аз се събуждах и се оплаквах,че съм будна и,че трябва да ходя на това гадно,скапано,шибано,пълно с комплексирани учители училище!!!Ама влязох където исках Дано при теб да е различно(освен частта с влизането).Пожелавам ти успех
    Миличка, това, което той написа, беше сарказъм.

Супер фен
    Град
    Варна
    За мен 7 клас ще си остане най-хубавата година, година на много учене, курсове, частни уроци, дълги домашни, но и на много незабравими спомени, свързани с всички хора, които срещнах в онова училище...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

mi za men samo vtoriq srok be6e mu4enie 6toto togava zapo4nah da y4a usileno i da vnimavam v 4as ina4e vsi4ko tva koeto praveh kato podgotovka za tiq 6ibani izpiti ne mi pomogna i vse pak izkarah 5-ici ot 6ibanite izpiti sme6noto be6e 4e purviq srok bah na kosum da me izklu4at 6toto bqh ydaril edna y4itelka takava drebni4ka i zaqdliva i men mn me drazne6e i bih edin 6amar zad vrata vsi4ki se skusahme ot smqh no sled tva pri direktorkata mi be6e mnogo tupo nikoi ne vqrva6e 4e 6te uspeq ama napravo im razbih o4akvaniqta

P.P. suvetami kum teb e da ne se pritesnqva6 ot tiq izpiti tva e edna nai obiknovena godina slu6ai v vajnite 4asove i v kursovete ako misli6 da hodi6 na takiva i 6te vidi6 kak vsi4ko 6te se podredi nqkolko sedmici sled ispitite 6te vidi6 4e kolkoto i usiliq da si hvurlil sa bili naprazni

YSPEH

7ми клас си беше най - яката година в живота ми много забавно и яко беше,в същото време си ни подготвиха за изпитите и ние си ги взехме успешно

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си