.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 133
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Миличка, това, което той написа, беше сарказъм.
    Duh?Просто реших да се оплача!Какво като неговото е било сарказъм?Аз го използвах по различен начин!!!
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Аам...май ще си дам малко зор тая година . Благодаря за коментарчетата
    "btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
    да с майка ми... разговора беше следния:
    -Правила ли си секс някога?
    -Не.
    -Сигурна ли си?
    -Да, айде махай се..."

Хах... 7ми клас нищо не е.
    Учителите още ви имат за малките, глупави дечица и ви износват до края на годината. Плс ... ако на това му викате страшно, нищо не сте видели още
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Голям фен
    Чак пък мъчение- не вярвам някой да е умрял от това че е бил седми клас.
    Иначе ако ти пука за даскалото и оценките -ще имаш и много по-трудни години, ако ли пък не -не виждам какъв е проблемът.
    Don't worry, be happy!

Град
    Пловдив
    ем малко зор е в 7-ми клас
    по-зле е от колкото в 12 защото имаш само по 1 изпит а пък 12 ехе колкото си искаш

Град
    Deathland
    Ами трудничко ми беше, особено накрая като си дадох малко повече зор, за да вляза там, където исках. И в крайна сметка успях! Но трябва да си мотивиран и да имаш ясна цел, за да знаеш какво да правиш.
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Град
    Варна
    7 клас ще започне нормално,както всяка година.До коледната вканция всичко ще е нормално ,но след това ще трябва да се стегнеш ,ако искаш да влезнеш някъде .По време на изпитите е много важно да не изпадаш в истерии ,за да се справиш колкото се може по-добре
    Punk Is Not Dead!

за мен си беше мъчение ...особено ако ходиш на уроци...не ти остава никакво време за приятели и т.н...но ако полагаш необходимите усилия ще те приемат където поискаш и накрая ще осъзнаеш че тези 9 месеца труд са си стрували и не си се бъхтила напразно както стана при мен...но си е доста трудницко определено...знам го от личен опит защото тази година бях 7 клас и сега след като ме пиеха в английската забравих за ''тези'' времена...не се безпокой..всичко ще мине

edna ot nai-spokoinite godini za men..Bez uroci samo v daskalo vnimavah i si u4eh i vlqzoh deto iskah bez nqkvi nenormalni usiliq s mn dobri ocenki ot izpitite be napravo tip-top...Be samo trqbva da vnimavash v uchilishte i vseki den po-malko kato uchish i nqma da imash nikvi problemi po izpitite...Kato mine purviq shte vidish che ne e tolkova strasho

7 клас вика! Ти стани 10 пак ш си говорим

Град
    Някъде по широкия свят...

Re: 7клас - мъчение или просто поредната учебна година?!

Цитирай Първоначално написано от shonii<3
    Здравейте, тази година ще бъда 7 клас и искам да попитам как е бил вашия...много учене, мъчения или пък не - просто поредната година с малко повече четене и изпити. Очаквам да видя отговорите ви!
    Вече отдавна минах седми клас ,но както и да е .
    Приеми го като най-обикновена учебна година,само дето накрая ще имаш две допълнителни контролни,важното е да знаеш добре ученото в седми клас ,защото после наученото ще ти трябва до 12-ти.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    За мен 7 клас беше много по-гаден от другите. Нали се кандидатства и бая се трудих, за да влязя там, където исках.(...и успях де )

Град
    В.Търново
    МЪЧЕНИЕЕЕЕЕ!!! много е гадно повярваи ми-задачи,задачи,задачиии и пак задачии..ааа и още мнооооого задачииии...има и мноого тестове по БГ и ЛИТ както и задачиииииииииииии ако не ходиш на частни уроци и не разбираш нищо от математика-загубен/а си успех на изпититеее!

ne e nishto osobeno. az hodq na 4astni uroci ot mart i pak izkarah prili4ni ocenki na izpitite (4.500 po mat i 5.696 po bg).purviq srok obrushtai mn vnimanie na priqtelite si zashtoto posle nqma da imash mnogo vreme.kato cqlo tva beshe nai qkata godina dosega

Град
    В нас

Re: 7клас - мъчение или просто поредната учебна година?!

Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Цитирай Първоначално написано от shonii<3
    Здравейте, тази година ще бъда 7 клас и искам да попитам как е бил вашия...много учене, мъчения или пък не - просто поредната година с малко повече четене и изпити. Очаквам да видя отговорите ви!
    Вече отдавна минах седми клас ,но както и да е .
    Приеми го като най-обикновена учебна година,само дето накрая ще имаш две допълнителни контролни,важното е да знаеш добре ученото в седми клас ,защото после наученото ще ти трябва до 12-ти.
    Сега...не искам да го приемаш като заяждане,но,както сам/а каза,си завършил/а отдавна =>не си запознат/а с новите тестове и изисквания.Дори и да си запознат/а не знаеш какви усилия се полагат,защото в началото на учебната година реших един тест от 2001 за 4.50 (от онези с по 4 задачки,но не разбирах задачите по алгебра и затова имам такъв резултат),а в края на годината,след 9 месеца БЕСНО учене,изкарах 4.821(математика) и 5.607(БЕЛ) .Отвори списъците от тази година и виж колко двойки има.И хората си казват "Аз съм по-добър по БЕЛ!" -Не бе човек,напротив,по математика си по-добър,просто материала не е на ниво 7 клас.Например една приятелка в Испания тази година взимаше същият материал в девети клас,върху който аз се подготвях за изпита.Само дето техните задачки бяха на ниво "amateur" докато аз бях "pro".По БЕЛ no comment-изпит върху нещо,което в учебната програма го няма WTF
    I love only myself and fight only for myself!

Мега фен
    7-ми клас си е поредната учебна година. аз лично мн се забавлявах като бях 7-ми, голям купон беше
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на lenito_sf
    най яката година разделих се с хората които непонасях но пък и отврат щот те мъчат на мах да зубриш

хихи и аз сам за 7ми клас , но мисля ,че няма да срещна големи проблеми с ученето

ооо това беше най-ужасната година която съм имала до сега...уроци.учене.тормоз.... еше ужасно...нямаше 1 ден в който да се наспя...нямаше ваканция,нямаше почивен ден в който да не бях на уроци...по едно време просто изперках...слава богу че мъченията ми дадаха резултат и влязох в едно от най-елитните училища в плд... но все пак не се стряскай аз говоря как беше при мен при теб маже да мине мн по-леко

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    За мен седми клас беше като една обикновенна учебна година с много забавления.А бее хуву е да си седмокласник
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    TaM..
    кат сяка друга година беше

Аз лично не усетих никаква разлика...дори въобще не учех... и в часовете не слушах,просто се просвах на чина и спях и пак изкарах страхотни оценки и на дипломата и на изпита.
    Съветвaм те да не се притесняваш.
    Късмет =]

Хъхххх ами 7клас беше една обикновена година за мен,защото аз по принцип си уча спомням си в пети клас как от 8до12 се подготвях за една контрола по литература 7клас не съм ходила на никакви уроци ъъ ходих на Сип-математика след 15 юни много се притеснявах за изпитите..но на самите изпити нямаше и капка притеснение и така изкарах много хубави оценки и влязох в много добро училище спомням си,че в деня,когато излязоха резултатите мама ми се обади в 12и ми каза"Резултатите са излезли" и докато компютъра се зареждаше се молех да не съм се ****** ...и след това имаше и притеснение после дали ще ме приемат по първо желание ..с няколко думи ще има притеснение,но гледай да не се паникьосаш на самите изпити

е по-трудно беше от останалите години ама не е чак толкова зле поне за мен .. ходих си на уроци обаче не съм се пренатоварила толкова само последната седмица ми дойде power- а и почах да си уча повече

по трудно е ама за сметка на тва кво те чака после направо си е рай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си