- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7клас - мъчение или просто поредната учебна година?!
Първия срок беше истински ад, защото математика и литература ми бяха в един и същи ден и по 8 часа с един час почивка-не си е работа.
Втория срок не съм ходила на курсове, уроци и т.н. и като цяло не съм си давала особено много зор, нито съм позволила предстоящите ми тогава изпити да ме стресират.
И така додйе юни месец, имах 5.00 по Литература и 4.313 по Математика и все пак не уча, вече в училището, в което ме приеха преди 2 години.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
При всеки е различно.Като се замисля последните седмици не ме се стааше изобщо в 6:30-7:00.Просто ми беше писнало от всичко.Имаше седмице в които не съм спала повече от 3-4 часа защото исках да се представя възможно най-добре.Аве ако ходиш на уроци няя да е поредната учебна година ако не ти пука какво ще се случи е друго!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
ами моя 7 клас беше поредната година защото аз си останах и 8 но ти ако решиш да кандидатстваш ще ти е мъчение ако не обичаш много да залягаш над учебниците хи хи![]()
минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]
7ми клас беше едновременно и най-гадната,и най-готината година в живота ми.Много учене,много нерви и стррашно много простотий със съочениците.Много учихме но пък и много се забавлявахме като за последна година с тях....![]()
Трябва си учене, ако искаш да влезнеш в някое хубаво училище, но пък ти е мъчно за другите и гледаш да имаш повече време за тях. Аз сега ще съм 8-ми клас и да беше ми гадно заради голямото учене ( дори и в почивните дни), но ако влезнеш където искаш всичко това ще си заслужава. Късмет![]()
Не мисля, че беше чак мъчение, ама химията и биологията...мразех ги многоо, накрая даже по химия щях да имам 5, обаче ме изпита и ми писа 6А се сега като чувам, че доста неща от материала ще ви махнат ме хваща яд...
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
просто една от поредната година ако си учиш няма да имаш никакъв проблем
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ами за мен беше доста мъчително, ако имаш висока цел ( да кажем американски колеж или най-елитните езикови гимназии), трябва да се лишиш от доста забавления и т.н. Бая учене трябва, но си заслужава да се помъчиш една година
Но тази година определено ще ми липсва, защото беше една от най-забавните, запознах се с мн хора и си правехме кефа в часовете.![]()
Спорен въпрос...По принцип аз ходех на частни уроци само по математика и те ми идваха малко в повече. Иначе по другите предмети си учех напълно нормално и не представляваше трудност. Беше ми напрегнато заради изпитите и това ми се отрази на самата психика. Наистина имаше дни в които нямах желание за нищо...
Само искам да кажа на бъдещите седмокласници да не се притесняват толкова много, защото няма смисъл. Сега вече след като ме приеха където исках наистина осъзнавам, че всичко си е струвало.![]()
Ще видите, че и при вас ще е така.
Айде успех на всички!
![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
Vij sega zavisi ot glednata to4ka kak 6te izkara6 sedmi klas . Ako si ambiciran i iska6 da kadnditatsva6 vav hubavo y4ili6te (stava vapros sa ezikovi gimnazii i ikonomika , vapreki 4e tiova e vapros na izbor spored samiq 4ovek ) trqbva da se ponapane6 malko ili mnoga za da moje da vleze6 tam kadeto iska6 . Az sam golqm marzel v bukvalniq smisal 7 klas moga da kaja 4e vaob6te ne sam u4ila i ne mi puka6e koi znae kolko i vse pak izkarah mnogo hubavi ocemki.Ot sega ti kazvam ako predi ne si y4il 5 6 klas nqma smisal da se ma4i6 za 7karai q nqkak gledai da ne ostane6 dapovtarq6 po nqkoi predmet i si y4i samo za tapite testove ili neznam sega sas kakvo ste. Ako pak si y4il predi tova sega nqma da ti se nalaga da y4i6 mnogo o4itelite sa po blagosklonni kam tezi koito znaqt 4e sa y4ili i 6te im pi6at nakraq visokite ocenki 6te gi izma4at malko, no 6te si ima6 ocenkite. Otdelno se gotvi za samiq izpit za sled 7 klas ako 6te kandidatsva6 . aIde gr4e tE sE malk0 taQ godInA
![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Zavisi v koe daskalo si i na kvi daskali popadne6 pri 4astnite uroci...Pri men daskaloto be6e razvle4enie vaob6te ne u4ih i po cql den si gledah kefa... sled tva na uroci dvete daskalki super pe4eni i tam kupon... taka 4e za men 7 klas be6e edna ot nai dobre prekarani godini ...I za kapak si izkarah dobri ocenki na izpitite
![]()
Много зависи от класа тина мене лично тая година ми беше най-яката нищо, че бях 7 клас
просто какви ли не неща ставаха цяла година.. то не бяха подлудявания на госпожите.. 2 госпожи се пенсионираха заради нас .. миризливки в стаите и още мнооо.....с 1 изречение - К'ъвто ти е класа - такава ще ти е годината
![]()
Много драматизирате с този 7 клас, ми година като година.
Аз не съм учила толкова много, даскалите си пишеха добри оценки, само защото ще кандидастваме, и си влезнах с доста добри оценки.
Не се притеснявайте толкова, от 7 клас не се умира. Учете си материала и така.![]()
Просто една учебна година ..
за мен беше страшно мачение никога не искам да се връщав в 7ми клас![]()
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
Всичко си зависи от това,в кое училище искаш да влезнеш....ако искаш да си е някое по-добро,трябва да си стягаш задника,да изкараш хубава диплома и след тфа да си вземеш и изпитите подобаващо и нямаш никфи проблеми...но ако не ти се учи и не искаш нищо по-добро от сегашното...карай както и да преди...![]()
mu4enie - ne , oba4e ako iska6 da si v hubavo daskalo sled tova trqa malko pove4e 4etene
ако вече си избрал/а даскалото е лесно..просто следвай мечтите си
in defense of our dreams...
Ми аз тая година бях 7ми клас...нищо особено,както винаги...е малко повече убене по математика и български.Но пък проблеми може да имаш само с математиката,а бг-лесна работа.Не е казано,че трябва да си скъсаш задника от убене и накрая на 7ми калс да си като зомби ... постоянството в ученето е важно,а не зуберенето.И въпреки че ги казвам тия неща и много добре ги знаех...точно тая година ми се живееше и квото съм учила е било първия срок...послеее не съм погледнала учебниците...и влязох във математическата :P Отначало съжалявах,но сега се не ми пука,радвам се че влязох там щото не се учи много многоПопринцип МРАЗЯ ДАСКАЛОТО !
![]()
7mi klas li.. obiknowena ochebna godina + izpiti![]()
![]()
![]()
Mъчение определено!![]()
![]()
когото бях 7 клас(преди 3 години) много се притеснявах от изпитите и особено втория срок,иначе всичко си беше същото.един съвет:не се стряскай от изпитите- не е нищо страшно,не е нужно да зубриш,а напротив ...на тези изпити се разбира дали има6 интелект или си просто един зубър
никаква мъка не ми бешее ,карах си леко както винагивзех си сега изпита и отидох където искам :P ,примерно накрая на годината можеш малко на уроци по бг и мат да отидеш да изясниш и упражниш нещата
аа да учителите могат да заплашват с по-ниската отценка, но накрая слагат по високата
![]()
:P