.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 133 от общо 133
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз съм си определила цел, сега само трябва да уча.9 ФЕГ ..А някой знае ли дали оценките от дипломата (освен бг и математика) се включват по някакъв начин в бала?Изключваме ако някъде се иска Математика+Физика, Математика+География и тн.Казаха ми, че ако двама човека с абс еднакви балове се борят за едно място в една паралелка се гледали и останалите оценки от дипломата.Вярно ли е това?
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

При мен мина по-тежко от 6-ти клас, нали знаете-изпити, учоци...общо взето е по-трудничко. Имаше вечери дето не съм спала, за да си напиша за уроците...нооо поне не съм изпускала купони заради тях! Донт уори! Няма да ти се стори много трудно, просто няма да имаш време да ги сравняваш!

Град
    in my world!
    ам 1-вия срок не беше толкова зле колкото мислех,2-рия ми разказаха играта едвам едвам изкретах не ти блазя но хич не ми пукаше а за изпитите дори листче не съм прочела апък на частни уроци никога не съм ходела няма и да ходя,според мен тва е напълно излишно
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

значи сега ще съм 8ми клас - 7ми клас без нито един частен урок,с 2 влизания в часовете по БЕЛ и математика на седмица на изпита имах бал 33.034
    Кажете НЕ на женските мустаци !

Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!

Град
    Скитосвам по улиците
    В началото на годината си мислех,че тази година ще ми е много трудно...Питах се дали ще успея да вляза там където искам и колко ли много ще трябва да уча...Постепенно разбрах,че 7 клас е както всеки друг клас...Учих си колкото всяка година,а накрая влезнах където желаех...Въобще не се притеснявай,но пък не се и отпускай съвсем
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ам.. аз тази година бях 7ми клас .. и да ти кажа нищо особено ... ''у4ех'' (тоест пишех си домашните и внимавах в 4асовете) само по 4 предмета : български, литература, геометрия, алгебра

If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Повече от фен
    за мен си беше поредната година...учителката ни по бг ни заплашваше че нищо няма да направим на изпита и че сме имали самочувствие без покритие...аз изобщо ама изобщо не учих...единственото беше че ходих на уроци по математика..веднъж щеше да ме разреве...не ги разбирам бе д*ба... и домашните не си писах..а кво....в 5та влязох на 1во желание..ако си учил/а до 6ти клас стига да слушаш в час и да имаш пекани даскали..ще мине бързо и лесно 7ми клас ;]]

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от VikSsit0oy
    Ми аз тая година бях 7ми клас...нищо особено,както винаги...е малко повече убене по математика и български.Но пък проблеми може да имаш само с математиката,а бг-лесна работа.Не е казано,че трябва да си скъсаш задника от убене и накрая на 7ми калс да си като зомби ... постоянството в ученето е важно,а не зуберенето.И въпреки че ги казвам тия неща и много добре ги знаех...точно тая година ми се живееше и квото съм учила е било първия срок...послеее не съм погледнала учебниците...и влязох във математическата :P Отначало съжалявах,но сега се не ми пука,радвам се че влязох там щото не се учи много много Попринцип МРАЗЯ ДАСКАЛОТО !
    Еми аз съм същия така че +1.Абсолютно вярно и за мен
    :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си