- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирката изневяра ли е?
gafove nqma, prosto iskah da 4uq mneniqta , za sega samo 3 vidqh dobre izkazani , blagodarq vse pak![]()
Първоначално написано от bunit0
+1 Много точно кратко и ясно!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Estestveno 4e e.Nqkoq druga she mu lapa i toi nqa mi e izneveril.da da.Ujas![]()
![]()
![]()
да лапаш кура на некой може да не звучи кой знае как, ама си е изневяра
Абе като си представя некой си да се изпразни в на приятелката ми устата... чиста изневяра си е...
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
да бе ама нещо просто не ти се ще да е.........Първоначално написано от Maskata
Да ,изневяра е ! И целувка да е пак е изневяра![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
изневяра е само за тоя дет са му изневерили![]()
Еми тогава,да ходим да си го слагаме със всеки ей така за спорта,щом не е изневяра...Първоначално написано от TH33N
Всъщност има разлика между изневяра и лъжа...,но определено секса,дори и без чувства си е изневяра...поне според мен де...Но може и аз да съм в грешка знам ли...
A qui
Първоначално написано от TH33N
Ей разгеле, най-накрая едно смислено мнение! И аз съм на мнение, че свирката не е изневяра. В повечето случаи подобно разбиране за вечната дилема "изневяра или не е свирката" е плод на едно, как да кажа, консервативно мислене, както и 90% от тиинейджърите. TH33N много добре го казва , по тази логика и маструбирането е изевяра и то сериозна
Но в крайна сметка никой никого не може да съди заради позицията, която е заел или да убеждава в противното, всичко си е въпрос на гледна точка и мироглед. Почти съм сигурен, че на част от "анатемосващите" свирата, след време ще им се промени мнението
Поздрави!
Ferjancz
за мен само целувката е изневяра камоли една свирка ...![]()
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Изнвяра е.