- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за магазините за дрехи втора употреба ?
Ох, мамка му, като гледам какви готини неща имате и определено мисля да направя един тур по дриповете. Особено се влюбих във синята тениска на Converse на ^Santa^![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Попрнцип до сега не съм пазарувала от тези магазини, защото като погледна витрините и виждам някви гадни дрехи, ам като гледам вие кви яки дрешки сте с намерили, напрао...и аз мисля да посетя някой магазин 2ра ръка
ми аз попринцип съм мн гнуслива ии ми е някфо кофти да нося чужди дрехи (въпреки че самите си дрехи в тия магазини са чисто нови) амаа ако ги изпера няколко пъти няа проблем.. иначее кефат ме да щото се намират мн яки дрешки дето знаеш че ако зи земеш.. няа да имаш същата дреха като половината град![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
в Мания няма ли нищо...изглежда доста голям и не много мизерен, но пък никога не съм имала време да вляза...Първоначално написано от StEaLtHy_girl
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
4лв и е твояПървоначално написано от Boot
Не за друго, ама съм решила, че синьо не ми отива
Какъв размер е?![]()
MПървоначално написано от Boot
![]()
Имам съученички,които носят дрехи купени от тези магазини и нямам нищо против,но аз лично никога не бих облякла нещо такова![]()
Не влизам в магазини втора употреба, в които дрехите са нахвърляни на куп и трябва да ровиш, за да намериш нещо. Влизам само в такива магазини, в които всичко е подредено и където повечето от дрехите не са носени, а не са някакви парцали.
В нашия град има един магазин, който преди го мислех за втора употреба, но по-късно разбрах, че има много малко дрехи втора употреба в него, всичко друго е outlet (стари колекции на различни марки), естествено всичко с етикети и на много добри цени. Като намеря нещо хубаво и има моя размер си го взимам![]()
Искам я! От София си нали?Първоначално написано от ^Santra^
![]()
като малка имах много хубави дрешки оттамноо последните години не влизам често в такива магазини - не защото ме е гнус просто .. нз
ама иначе ако влезна някой път все намирам готини неща сега имам 2-3 блузки оттам предимно блузки си купувам защото дънките или не ми харесват като модел или са ми големи или малки
![]()
Някой друг проодава ли нещо?![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
мръсни чорапиПървоначално написано от ju**
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от _InSaNe_
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Имаме сделка! Дай скайп на лично и довечера ще се разберем.Първоначално написано от Boot
По темата: днес след като бях скъсана на шофьорския направих шопинг терапия и си взех едни къси панталонки и една блузка. Като се прибера вкъщи ще ги снимам и ще ги сложа- много си ги харесвам!![]()
Днес си купих къса жълта рокличка и дълга оранжево-червена пола.
Сниимки! Сниимки!Първоначално написано от Jamalska
![]()
Новите ми придобивки:
http://prikachi.com/files/290740O.jpg
http://prikachi.com/files/290741S.jpg
И това мама си купи:
http://prikachi.com/files/290746X.jpg
Имам няколко блузки и потничета. Дала съм 15-тина лева, а са 7-8 парчета. даже имам мног готина ризка в оранжаво, червено и жълто за 20 стотинки.....между другото бях си харесала и няколко официални рокли, но просто няма къде да ги нося. Майка ми пък купова пердета или покривки за вилата.
Дрехите са много ефектни, а знам, че наистина няма да има друг като моето. Пера ги след кто ги купя и си ги нося.
Суууууууупер добрите къси гащи! Случайно да са от Placebo? Че преди известно време май гледах подобни там. А ако не са... от къде?Първоначално написано от ^Santra^
Днес пробвах в такъв магазин едно пуловерче, дълго, прилепнало, ама адското, обаче не си го взеех.![]()
майка ми има приятелка която държи 2ра ръка магазин
като има яки неща ми ги носи направо вкъщи
ебаси пича съм![]()
Моля ?!
Имам много хубави неа от там. Имам 2 чифта панталони и едни дънки. Със страхотно качество са и стоят много добре. Сигурно за тях общо съм дала около 10лв...
Jamalska бих убила за този сив случер.![]()
Мне, в пласебо са скъпиПървоначално написано от Boot
Всичките ми дрехи от снимките са от един магазин на стамболийски като тръгнеш от мола към Св.Неделя от дясно се пада. Първата пряка-на ъгъла. Там са на кило- днес и трита парцала излезоха за 8.90
![]()
Незнам пък от къде го направи тоя извод че тряя да е от пазара, ако не е от магазин 2-ра употреба.Първоначално написано от Emo Doll
Та по темата:Аз не съм толкоз изпаднала че да си купувам дрехи от магазин 2-ра употреба!И да нямаш пари пак може да си намериш нещо по-евтино в нормален магазин!!!