.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 196
    Мега фен Аватара на babity
    Аз съм имала дрехи от втора употреба. Всеки да си прави каквото си иска и да си мисли каквото иска, но дрехите в магазините секънд хенд, въпреки че са носени са много по - маркови от тези турски боклуци, които купувате за сто и кусур лева от магазина на центъра. Например любимата ми тениска струваше 1.50 и беше точно от такъв магазин. Беше запазена, после и вкарах малко декорация и 5 години не мръдна, въпреки това, че не я свалях. Сега, като се разпарцалоса, ми е жал да я хвърля.

Супер фен Аватара на Riot
    ЕМО ДОЛ Е 'БАСИ НЕВМЕНЯЕМОТО КОПЕЛЕ
    ЗАКЛЕВАМ СЕ !!!
    незнам как момче като нея се е учувало до тая възраст
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    в Мания няма ли нищо...изглежда доста голям и не много мизерен, но пък никога не съм имала време да вляза...
    Ми аз съм влизала веднъж... То има толкова много дрехи и като не са подредени... Купих си една блуза от там и беше хубава, ама ми стана лошо (буквално - от няк'ъв аромат ми стана нещо със сърцебиенето) от разглеждане и ровене.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Снимки...като апарата се върне от море хах
    ^Santra^,ако не го намеря ще ме водиш

Мега фен
    Град
    София
    zabludenata, ше ме прощаваш, ама верно си заблудена. Ако бяхме толкова изпаднали последното нещо, което щяхме да имаме е интернет, още по- малко цифрови фотоапарати, за да качваме снимки с тях. Всичко е въпрос на нагласа и мислене. Това, че в момента съм с блузка от 2.50 не ми пречи да имам кецове на Rip curl, Converse, Adidas за по 100 и отгоре лева

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    в Мания няма ли нищо...изглежда доста голям и не много мизерен, но пък никога не съм имала време да вляза...
    Ми аз съм влизала веднъж... То има толкова много дрехи и като не са подредени... Купих си една блуза от там и беше хубава, ама ми стана лошо (буквално - от няк'ъв аромат ми стана нещо със сърцебиенето) от разглеждане и ровене.
    От Мания-та съм си вземала брутално яки дрешки. Взех си едно потниче за 5 лв и буквално го съдрах от носене. Като влезеш там най - добре е да се заглеждаш по парцалките, които са на закачалките. Там... в кюпа... никога не съм си харесвала нищо.

Мега фен
    Град
    София
    А аз миналата година, докато си рових в един шик шик, една жена беше с много готина блузка. И я питах от къде е. Тя каза, че е от манията в Хаджи Димитър. Била на няколко етажа и било хипер евтино- по 7-8лв килото. Така и не стигнах до там. Най- далеч съм ходила зад спирката на автобусите на лъвов.

Джа, аз викам направо една мини форум среща и да обикаляме всички.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ауу на Добрич като си ида..особено ако аверите не са в града по цял ден вися в Маниите,адски яки неща си намирам

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз ходя на Маниа, тук в града. Сег са затворили, ама след 18-ти ще отида да го посетя. Всъщност дрехите ми втора рък са от там. А преди време в гаража на леля ми имаше такъв магазин. новата стока се обръщаше, ровеха се хубавите неща и ги купувахме. Имахме сума ти дрехи, хубави и запазени!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Попадала съм на страхотни дрешки от такива магазини-предимно блузки и потничета,панталоните там са ..но иначе ако се разровиш можеш да намериш доста симпатични,почти нови и оригинални неща(тъй като в другите магазини вече няма такива).Виждала съм и обувки втора употреба..но не бих си купила
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен
    Град
    София
    VerryBerry, ако говорим за оригинални и маркови неща- нашите са много по- истински от тея дето ги предлагат тук по магазините.

Цитирай Първоначално написано от zabludenata
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Цитирай Първоначално написано от mIsS-kIsS
    Аз нямам спомен да съм влизала в магазин втора употреба.Не мисля, че някога бих си купила нещо от такъв магазин.
    Да, естествено, дрехите от пазара РуЛлЛ!
    Незнам пък от къде го направи тоя извод че тряя да е от пазара, ако не е от магазин 2-ра употреба.
    Та по темата:Аз не съм толкоз изпаднала че да си купувам дрехи от магазин 2-ра употреба!И да нямаш пари пак може да си намериш нещо по-евтино в нормален магазин!!!
    Аха значи,ако купуваш от такъв магазин,си беден прошляк,така ли?! Ти трябва да си човек с много ограничено мислене....

По темата - Нямам нищо против тези магазини. Ако знам,че е добре зареден /защото тук има някои безнадеждни / влизам и ако харесам нещо взимам. Неска тъкмо си взех един много сладурски потник от 2-ра употреба

^Santra^ Дрехите ти са невероятни. Никога не бих си помислила, че са 2ра употреба, ако не беше казала. Аз нямам нищо против тези магазни, много рядко си купувам нещо от там...венъж в годината, а и рядко попадам на нещо хубаво, а и честно миризмата вътре не ми понася.
    Fuck you You fucking Fuckers

Град
    София :Pp
    и аз няям нищо против магазините но не бих си купила дрехи от там
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от pinki
    Цитирай Първоначално написано от mIsS-kIsS
    Аз нямам спомен да съм влизала в магазин втора употреба.Не мисля, че някога бих си купила нещо от такъв магазин.
    и аз разсъждавах така едно време ама от както влязах в един и си харесах доста неща вече не разсъждавам така В интерес на истината има доста дрешки още с етикета или просто преоценени :P и то мн хубави ... и не ме е срам да кажа, че имам доста парцали от там !
    +1 samo 4e moite ne sa dosta a sa 2 potnika :]
    Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Ужас...Преди съм си взимала дрехи от такива магазини...Хубавото е че са здрави и някои съм носила по 2-3 години..Даже имам 1 блузка която си я нося от даже повече време...Но ми се повдига от такива магазини..Мн рядко да си харесаш нещо в тях (поне аз) .
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен
    Град
    София
    шик шик на славейков съкс

az imam nqkva teniska ot magazin vtora upotreba,ako si haresam ne6to po princip ne bi trqbvalo da ima problem,4e e ot takuv magazin

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз пък съм доволна от него

Мдаа до Манията в ХД и аз не съм стигала,хич и не знам как,но някой път трябва да се опита:/

Град
    София
    Аз нито съм влизала в такъв магазин,нито имам нещо от 2-ра употреба..Просто нищо против тези магазини,но аз не съм им фенка.

Re: Какво мислите за магазините за дрехи втора употреба ?

Цитирай Първоначално написано от indecent
    Какво мислите за магазините за дрехи,аксесоари и обувки втора употреба ?

oбувки, бельо и бански - не!

но дрехи си взимам доста често

излизат евтино, а и са някакви маниашки.. ; )
    после ме питат откъде съм ги взела, да не са от натъмно, хахах, намерете си такива яки дрехи в натъмно бе само че няма да намерите освен тривиални неща, които ще ги има и друг човек който се прави на "пънки", "емо" или какъвто там се има..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Аз също нямам нищо против тези дрешки и имам такива,като една тениска която си изнамерих преди може би 5години в 2рата употреба на село,а и в момента докато пиша съм с нея.. ходила съм по доста екскурзии(не се хваля) 2пъти до Франция,Турция и Испания и повярвайте ми не съм мръднала без нея,а тя милата не е мръднала нито цвят,нито катринки и надписи-НИЩО много си я обичам,но до тук с прословутата тениска.А иначе,често ми се случва да вляза в такъв магазин,но защо никога нищо не намирам,а на следващия ден виждам някого с много яка блузка и като попитам от къде е ми казва,че е от магазиа в който съм била предния ден..май трябва да ровя повечко

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз живея до Маниа в Хаджи Димитър. На 10тина минути пеша ми е. Не е много зарадена, но какви джинси има зимата там...

Майка ми е голяма фенка. В нас имаме 4 гардероба и всички са препълнени. Понякога донася ужасно хубави полички, панталони и тениски и аз и ги земам.

Иначе от Шик-шик съм пазарувала, но главно ги получавам направо у нас. Преди 6-7 години една приятелка носеше уникални гащиризони и я попитах от къде са и ми каза "Шик-шика до Халите" и след един размазващ шопинг там с майка ми се запалихме.

Никога не съм си взимала от такъв магазин дреха и май няма да стане скоро
    иначе,който си иска да си купува,нищо против нямам :P

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Вчера се уредих с камуфлажен суитчър Kenvelo ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си