- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете плачат ли????
Първоначално написано от cherinka
Пълната истина! .. Мъжете - ПЛАЧАТ .. И ,когато го правят сълзите им са много по искренни , от нашите - понякога ..Това,че не циврят всеки път ,когато се скарат с приятелката си ,не значи че не страдат ..А това ,че ние всеки път циврим не значи,че обичаме повече дадения човек.....Така ни изнася на нас , затова повече плачем - моите сълзи са за внимание и повече милвания
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
според мен те са по силния пол и умеят по-добре да прикриват чувствата си,обаче и на тях както на нас им е гадно и те плачат се пак са човешки същества и те имат чувства![]()
МОМЧЕТАТА ПЛАЧАТ...и страдат повече и от момичетата ...но заради тая пуста гордост не си признават...сигурна съм в думите си...аве всеки преживява раздялата по свой начин...
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Е, разбирасе че плачат все пак не са от стомана... колкото и умело да го прикриват и те имат чувства и ги боли...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
покажете ми 1 човек,който не е плакал,за да го почерпя![]()
кажи кога ще дойдеш на вечеряПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Всички плачем, всички сме хора макар и някои да не го показват е така. Доколкото при радяла.. има момчета, който много страдат, но предпочитат да го запазят в себе си и да се правят на мъже, но има и такива, които си показват чувствата без да се притесняват.![]()
Плачат, разбира се. Това че имат по-силна психика от нашета и умеят "да се правят на по-силния пол" не значи, че нямат чувства.
Моят приятел е плакъл само веднъж пред мен. И това беше преди месец, когато ужасно много се бяхме скарали и бях решила, че не мога да издържам повече и за доброто и на двама ни ще е по-добре да скъсаме. Той дойде да ме вземе обедната почивка да пием кафе и в колата ми се разплака. Никога няма да забравя това! Почувствах се адски специална за него и може да е малко глупаво, но чак тогава разбрах какво знача за този човек.
Плачат,да.
Ще ви разкажа една моя история.Едно мое бивше гадже беше разбрало за една моя изневяраи след дълги караници по скайп,най-сетне решихме да се видим въпреки късния час... излязох пред у нас и той ме чакаше .Говорихме си на няколко метъра растояние, докато изведнъж той не изтича и ме прегърна е се разплакаИ ми говореше колко много съм го наранила, че наистина е вложил адски много чувства в тази връзка и дрън-дрън... Направо сууупер неочаквано! Момчето,изглеждащо като истински бик - и външно и характер се разплака като дете
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
о0о0 да ..плачат за приятелите си![]()
![]()
Страдат повече дори и от жените...само че мъжкото достойнство не позволява да плачем.Нали затова сме силен пол.
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Просто изживяват всичко вътре, в себе си. А някои плачат. Странно, да, но има такива момчета. Пък и те са хора все пак. И те имат чувства, които не бива да се пренебрегват с лека ръка.Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Естествено,че плачат.Ходех веднъж с един ревльо.
Въпреки,че това не е срамно,мъжете са може би по-силни и умеят да сдържат сълзите си..а ние сме по-чувствителни(поне повечето от нас).
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ima 1 prikazka - istinskiqt jentalmen ne si barka v nosa dori kogato ne go vijdat, sa6toto e i za istinskiq maj. Nikoga ne bih zaplakal za kvoto i da e o6te pove4e za jena. Mom4etata koito ste razplakvali sa jalki pikliovci i PUTKI. Maja 6te vdigne visoko glava 6te pokaje dostoinstvo kogato jenata go otreje no nqma da zapla4e i vapreki vsi4ko 6te se ottegli gordo(govorim za pe4eniq maj a ne za maja-putka). Zapomnete go tova ne6to vednaj zavinagi i prestanete da tvardite 4e jenata bila po silna psihi4eski, za6toto tova ne e vqrno. Ako bqhte po silni psihi4eski 6tqhte da ste na na6e mqsto 6tqhte da zaemate majkite postove 6tqhte da kontrolirate sveta i nqma6e da pla4ete i da se pravite na jalki samo i samo da 4akate smilenie i pari ot nas, 6tqhte da ste nezavisimi, no ne za6toto nezavisima jena nqma. Da, mojete da otglejdate deca, no v dne6no vreme dete bez pari ne moje da se otgleda kato horata, a maj ozna4ava pari. I tova 4e se zanimavate s 16-17 godi6ni pi6lemeta koito ne mogat da si izbar6at anusa bez mai4inata i ba6tinata pomo6t si e va6 problem, no kogato popadnete na istinski maj koito e korav i nepreklonim i toi zapla4e elate i mi se obadete. Tova 4e izlivate po 1 ton salzi kato vi otrejem ne ozna4ava 4e nie sme taka. Prosto misleneto i 4uvstvitelnostta mejdu jenite i majete sa korenno razli4ni.
Kolkoto do avtorkata. Da tolkova sme silni-maikata priroda ni e dala sila koqto ne mojem da pozvolim da izgubim, pla4eiki nalqvo i nadqsno za 6tqlo i ne 6tqlo. Nie imame za cel da dokazvame silata si neprekasnato, dokato vie imate za cel da pokazvate kolko ste slabi pla4eiki zatova 4e gajeto ne vie pisalo sms za leka no6t. Po - trudno e da si maj za6toto se o4akva mnogo pove4e dokato jenite ste si slabi po priroda vseizvestno e i vi e prosteno kato civrite. Se6ta6 li se?
Към Alabalaportokala:
Мъжете, които плачат са лигльовци и п***и? Е, по-тъпо нещо май не бях чувала. Кой си ти, че да определяш един по-чувствителен мъж като лигльо?
Освен това, много малко са жените, които чакат пари и смиление от мъжа. В една истинска връзка мъжът не е синоним на пари.
И още нещо - щом си мислиш, че мъжете контролират света, според мен си изостанал доста назад във времето.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Виждала съм момче да плаче,когато се разделяхме с класа си...тогава всички плакахме.Иначе нито аз съм плакала пред момче,нито някое момче пред мен.
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
o da pla4at...imala sum dve takiva gadjeta!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Първоначално написано от KillSwitchEngage
нямаш проблем
Да,бе благословия е да си мъж,защото мъжете се раждат горди и силни и стъпили на земята и дрън-дрън...всички ли?Просто щото имаш пишка значи си такъв задължително?Първоначално написано от babity
Аз повече разпознавам себе си в тва описание,донякъде де..и съм момиче.А моят съм го виждала просълзен просто...казвал ми е,че е плакал за неща,за които аз не съм и сигурно не бих.
Аз трудно плача,пък много пъти ми се е искало струва ми се че помага.
Не виждам лошо в разплакано момче,но...в някви граници нали,не да реве постоянно и за всичко о.О
Стига ве и момчетата плачем ,ние също имаме чуства! Плача само в нас и то когато съм сам!Иначе не!Плача рядко ,да се случи 10 пъти за една година ,но това от насъбралото си напрежение.
П.П. Всеки мъж плаче ,който казва ,че не плаче лъже!Мисля ,че не е задължително да е от любов ,нали?
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от Alabalaportokala
Пффф..слез на Земята!!!
Циврили сме били за щяло и нещяло...извиняваи ама имаш страшно елементарно мислене..Как можеш да кажеш,че мъжете били "по силни от жените".Ти наясно ли си през какво минава една жена,през колко болки и трудности??Само защото когато ни е тъжно и не крием сълзите си,защото сме истински,излизаме ревли така ли?Извиняваи ама точно тая ваша тъпа гордост ви прави истински страхливци и путиовци!!И ти ще си намериш маистора.ВИждала съм точно е такива като тебе "горделиви мъжкарчета" до къде стигат заради една девоика..
Ох милия,честоно ти казвам заповвам да те съжалявам....Голямна си заблуда..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ти си бил много прост! Нали жена те е носила 9 месеца в себе си и после те е родила! Не мъж, а жена! Жените са по-силни психически от мъжете! Знаеш ли защо? Защото ти гледа децата, готви всеки ден, че да има к`во да ядеш като се прибереш, слага и дига масата след тебе, чисти, ходи на работа... и не се оплаква! Още искаш ли да изброявам? А вие мъжете все сте недоволни и все си мислите, че жеиите ви искат заради парите. Чак сте смешни понякога, като започнете да се възхвалявате! Калко сте силни, колко сте умни и т.н.Първоначално написано от Alabalaportokala
А и още нещо. Жената плаче, защото това е единственото нещо, дадено й от Бога, в което да се приюти, ако има нужда!
И не забравяй - жена те е родила, не мъж!
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Еми аз съм момче и е варно че крием чувствата си това че дадено момче несе разплакало като сте скъсали не значи че той не го е приел тежко аз лично гледам никога да не показвам слабостите си а това да плачеш те прави слаб просто момчетата сме така устроени но това че крием чувствата си не плачем и гледаме да нетоварим другите с проблемите си съще не добре защото мажете получават инфаркти и др такива проблеми на 40 45 години точно затова защото непоказваме нищо и винаги трябва да сме нечия опора а когато ни трябва на нас него показваме и се борим сами така че и ние плачем но вътрешно ...![]()
Плачат, просто от прекалена гордост и от това да си поддържат имиджа на по-силни не го показват. Аз пък съм виждала момче да плаче!
Ако едно момче наистина е влюбено и държи на момичето до себе си, след раздялата би плакало и може да го преживее много по - болезнено от някои момичета. Всичко си е до човека и обстоятелствата!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ти така си мислиш самоПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
Пред момиче - правилно не съм ревал, но вкъщи съм се отпускал и съм се съдирал от рев и то не щото цигарен дим ми е влезнал в окото :P
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!