- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога за последно правихте Секс??
Sno6ti,kym 22h.![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
predi 1 mesec,ama na 15.08.08 tva 6te se promeni
I will love you forever!
Снощи![]()
![]()
Робинята на Quench
Преди малко..използвахме часа в който всеки се изнася за работа и няма опсаност от непредвидени посещения![]()
predi dva dena
На 13 тоз месеце !! в 3 часа сутринта на плажа на Златните на 50 метра от една дискотека... тъпото беше че с момиче с което бях са запознал в тва диско малко преди тва и не беше Българка..... както са казва секс за една вечер !!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Хахаха то 12ти когато бях случайно изнасилена от гаджето ми![]()
![]()
Беше якуууууу
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Преди ...хм...3 седмици някъде..![]()
Преди 2 седмици![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
I kak бешеПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
ще чакамеПървоначално написано от Natalia
![]()
Ми вчера около 2 през нощта у тях![]()
![]()
![]()
Понеделник на 11.08![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
ами преди 4 дни,но няма да е за дълго![]()
10 дни станаха вече, но утре отивам при мацката и ще й "измеря температурата" на дупето![]()
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
и аз така.. :/Първоначално написано от princesa_viki
ако маструбацията се брои за секс то:
Преди 3 минути![]()
ако не се брой:
![]()
GTA Stunting
haha..dve sedmici...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...