- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да се срамувам ли от девствеността си?
Здравеите! Може би въпросът ми е малко банален,но бих искал да знам мнението Ви. Аз съм мом4е на 16 год. и сега ще съм 11 клас. Проблемът ми е,4е голяма 4аст от съу4ениците ми ве4е не са девствени,а аз съмВъпросът ми е дали трябва да се срамувам от този факт?
т.7
krem4et0
вените..
Не.Ако трябва чакай, но го направи с точния човек.
A.D.I.D.A.S.
Разбира се, че не.... Кратко и ясно.
Когато го нарпавихме с приятеля ми той беше на 19 и беше девствен.. А е доста привлекателен и постоянно му налитат "мацки" и се чудя вече как да го опазя ... Просто така се е получило.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Естествено, че НЕ
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ou vqrvai mi devstvenostta e edinstvenoto 4isto ne6to koeto ima dne6nata bulgarkapazi si q do to4niq moment i ne se sramuvai
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Това е ТОЙ ..Първоначално написано от mini_brutal_barbie
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
не мн ясно![]()
айде са фани си курва напраете го и стани като останалите още пт 14-15 не девствен се пак е Мода къф ще си ако не я следиш
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
От какво да се срамуваш?
А и какво значение има изобщо дали си или не си девствен на 16... Има време.
Първоначално написано от Jumbie483
съгласна... няма от какво да се срамуваш... това си е лично твоя работа кога, как, с кого и защо ще го направиш![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
ми не тряба да се съревноваваш със съучениците си ще го правиш когато си готов а не защото приятелите ти правят и ти си мислиш че изоставаш.Макар че като гледам младото поколение все по от рано го правят чувал сам истории за 12 годишни момичета дет се хвалят че са лапали цели 15 минути щом си се опазил досега евала живей си живота не мисли бързай да порастваш по от рано
ne
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
Моят беше девствен почти до 21-вия си РД. 1 месец преди него загубихме девствеността си. Нормално е да се девствен. За момче особено е желателно да се девствен, защото преди 17-18 си направо дечко.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
ne
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
ne
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
DonalD, играй си футбола и не се занимавай със секс. Когато станеш на 20-23 го направи, дотогава само флирт и зарибявки - по-забавно е, отколколо да чукаш 13-14 годишна лолитка, която не знае дали трябва да си купи превръзки или не.
wtf
Първоначално написано от ubuntu
Съгласна.![]()
Sasho1988
Варна..
NE!!!![]()
![]()
![]()
$k!N RlZzZzZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pazi se za purvata ti bra4na no6t![]()
вии слепи ли сте ве ?????? момче е пише си ........... ама освен вените може и да се хвърлиш от някаде .Първоначално написано от _CuCuTy_