- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да се срамувам ли от девствеността си?
И аз съм на 17 и сега ще съм 11-ти клас и не се срамувам че съм дествен
какво лошо има във това някои като кажат те по на 12-13 се ебат като разпрани ти още на 17 си дествен
Lord Give Me A Sign
Не![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Spored men ne trqbva da se sramuvash kogato i da e trqbva da e s tochniq chovek i da si napalno gotova ne samo fizicheski no i psihicheski![]()
Ако ти е толкоз важно, плащаш на некоя "труженичка" и си готов. Няма ник'во значение кога ще изгубиш девствеността си.
от девственост не се умира еиииии!! стига с тези глупави изводи аз съм на 15 и ще съм 11 клас тая година и не се срамувам че съм девствена иска ми се да го направя ама като не съм намерила правилния човек ще чакам нямам избор и така. Теб също те съветвам да не се притесняваш заащото когато дойде този момент ще си доволен от себе си че си го запазил за човека който обичаш![]()
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
това не е нищо срамно-напротив!!!не е важно кога-важно е с кого!!!
I can't stop myself from loving you <3
Хххх ... по добре ти се срамувай ве .. ! той поне не го е направил на 12 като тебПървоначално написано от _CuCuTy_
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
ne trqbva da se sramuva6 ot tova,po-dobre e da go napravi6 po to4noto vrreme s to4niq 4ovek,otkolkoto da spi6 vsqka ve4er s razli4ni ,da gi naranqva6 i da gi zahvarlq6,posle 6te imat lo6o mnenie za teb.ne barzai,kolkoto po-kasno,tolkova po-sladko![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
Срамувай се, разбира се, не е ли очевидно.![]()
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
Защо да се срамуваш, и какво като са го правили всички? Аз мисля, че ти се интересуваш само от себе си, а не от другите..
Hai, i r sexy. K bai.
НЕ спокоино това не е срамно пък нали само ти си то знаеш![]()
![]()
![]()
![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
ami 4esno da ti kaja nqma ot kakvo....daje moga da ti kaja 4e e mn qko da znae6 4e gadjetoto ti ne se ebe s vs vtora
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Щом пускаш такава теа,значи вече се срамуваш.Кво,ние кат ти кажем да не се срамуваш ти ше спреш ли?![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
естествено че не трябвя да се срамуваш. Даже тряа да си горд с тва , че не си кат всички , а си различен.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
+1Първоначално написано от mistake
Момиче съм.
Естествено , че не! Даже може да се гордееш , щот повечето са го направили просто е така , без някакви чувства!
Хахахахахахаха дественик и е на 16 години пресмивайте му се![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GTA Stunting
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Брат не трябва да те е срам...когато му дойде времето...Първоначално написано от donald
![]()
![]()
![]()
Евала ти!![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
хахаха на кой ..Първоначално написано от glezan4e
![]()
на автора, че е все още девствен..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ахахха е защо му правиш евала като човека се чуди дали да се срамува или какво...Първоначално написано от glezan4e
![]()