- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да се срамувам ли от девствеността си?
това е друг начин да му кажа, че няма нищо срамно, даже може да се гордее..
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Еми за гордост не съм сиг...освен това,че си признаваПървоначално написано от glezan4e
![]()
Знаете ли защо започват да се срамуват дественяците...? Един смотан човек, който с нищо не може да привлече едно момиче , би могло да е в това положение. Няма да се намери такава , която да му пусне. По принцип такива са заухарите, зубарите и дебилчетата. Гъзарите, готините и тарикатите действат, знаят какво да прават, имат с какво да се харесат на момичетата и айде ... А смотаняците - даскало, в къщи и пак на даскало... С приятелите ти само видео игри играят... Идва един момент, когато започват да ти харесват момичетата, но нямаш идея какво да направиш за да са твой, докато на твойте познати точно това им се случва и то от одавна. Кофти е , знам. Цело геройство си е от смотан човек да се превърнеш в пичага, който е приятна компания, всички го уважават и интересен за жените, които да му се лепат като мухи на мед.
Това под съзнателно си го мислят тези, които не им върви с гаджетата и останалото. Не казвам че те са заухари, дебилчета и т. н. Просто се сдухват, а не трябва или не са достатъчно отракани, в следсвие на контактите които подържат ! Не трябва и да се гордеят с това. Трябва да са артисти просто. Тва са лични неща и никой не те бия по главата да си признаваш. От другите съм сигорен, че половината лъжат.
Излиза, че като като си говорат момчета кой коя е ебал, а някой от тях каже, че никоя не я е ебал - ще му се изсмеят. Сорка, но така стоят нещата.![]()
![]()
Не разбирасе.
Първоначално написано от Овесения
съгласна съм
според мен едно моми4е би искало да има мом4е,което не се ебал с вси4ките моми4ета от квартала
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Miimiiнka много оригинално ти е написано името като за 15годишна.явно си творческа натура.Първоначално написано от Miimiiнka
защо по пилетата се фукаш че си спала с 8 момчета?не е етично.аз съм спала с 4 и половина щото на единия не му стана от превъзбуда, но въпреки това си беше доста добро изживяване.и не трябва! да наричаш авторът на темата двулична комплексирана кифла имайки се предвид че е просто един тейн ейджър с ерекционални проблеми
![]()
Разбира се че не!Какво ще направиш-ще легнеш с първата срещната само за това че повечето ти приятели вече са го правили??По-добре го направи тогава когато си сигурен че обичаш дадения човек.Няма закъде да бързаш!
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Ne
Is everybody going crazy?!?
не
на виждам нещо срамно в това ,а и не е важно твоите съученици дали са го правили ,а дали ти ще го направиш с точния човек или ще се роддадеш и ще го направиш просто,за ад си каго другите!
+1Първоначално написано от PLuScHeTo
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Бъди различен![]()
Ta ti si oshte malka samo na 16 si netriabva da se sramyvash samo zaradi malkite kyrvichki koito sa go napravili oshte na 13 ! Devstvenosta na edno momi4e e neshto tolkova cenno , triabva da go napravish s nqkoi koito naistina obichash i toi tebe sushto ! uspex dano namerish tvoia chovek !
болите кура кво мислят другитена всички е ясно че ако си искал да се ебеш си можел - курви на час .Чакай твойто момиче и тва е
![]()
Няма от какво да се срамуваш.То не е задължително да го напрайш на определена възраст. Всеки го прави различно .. (когато е готов)
оф...не,не и не..
не трябва всички да се водим по примери на 12 годишни руси к*рви,които се чудят от къде да си немерят някой да ги ръчка...айде моля ви се..като намериш подходящия човек тогава.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Бе хора, аре четете първия пост и тогава пишете! Вижте че МОМЧЕ пита![]()
![]()
![]()
Знаете си едно нещо на изуст и само това пишете на всякъде, независимо какво се пита![]()
НЕ! Истинските ти прятели, няма да им прави впечатление...и няма да ги интересува.А другите....за тях не трябва да те интересуа какво мислят.
Аз попринцип не подкрепям отчасти, това за годините и секса. Според мен, ако човек знае какво прави, ако връзката е дълга, ако и двамата го искат и ако добре са се подготвили...нека го правят, независимо дали на на 13, 14, 16 или 18. (стига да не е онзи секс, който, се прави без подготовка и от хора, които не знаят какво правят) Ако не си намерил момичето-недей да го правиш само за да кажеш, че си го правил!
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!