.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен

Блясък за лице Oriflame

Някой знае ли нещо подобно:

http://www.oriflame.bg/prod/offers/F...00811/68_l.jpg
    защото нямам откъде да си го поръчам затова ми трябва на някоя друга фирма
    мерси предварително

ami idi v niakoi magazin i tam 6te ti preporu4at ako mn ti triabva moiata maika e distributor znam 4e e riskovano no ako mn ti triabva s udovolstvie bih ti go vzela i moje da mi go plati6 kato ti go dam samo ako iska6 \/

Не знам за блясъка,но аз съм използвала коректора и изобщо не съм доволна,но все пак наистина потърси и 100% ще намериш начин В доста магазини има каталози

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kairla
    ami idi v niakoi magazin i tam 6te ti preporu4at ako mn ti triabva moiata maika e distributor znam 4e e riskovano no ako mn ti triabva s udovolstvie bih ti go vzela i moje da mi go plati6 kato ti go dam samo ako iska6 \/
    Ама ти откъде си?

Голям фен

Predi mesec si pora4ah ot Oriflame t.nar blqsyk,za koito pita6.Ot seriqta Giordani Gold e.Kupih go za 10.90
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Голям фен
    не е от Geordani gold а от Visions

Az sam go polzvala daje za 3-ti pat si go pora4vam!Na men li4no mi haresva i to dosta!Prestavlqva ne6to kato fonduten samo 4e blesti!Hubavo se raznasq po liceto!

Супер фен Аватара на girl91
    Аз имам нещо подобно, само че от Ейвън. Много хубаво стои, слагам си го на скулите, леко златисто е. Но вече не го предлагат.
    И аз търся нещо такова, но не от Орифлейм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си