.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами, ще го науча колко мога и каквото мога.
    Ако седя и чакам да му падне от небето кво да прави и как и що, няма смисъл.
    Така както нас са ни учили едно време, сега ролите ще се сменят.
    Та така..

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от the_legend_of_one_love
    Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Малко ще се отклоня от темата аз. Като гледам как the_legend_of_one_love коментира мненията на SINDEL имам чувството, че кой знае какво е станало с тея " ". Щом на SINDEL й харесва по-грубия секс, значи тя сама си го е избрала.. Останала съм с впечатлението, че такива хора адски много ги съжаляват, а всъщност те сами са го предпочели.. Лично мое мнение
    bqh slojila " " za6toto re6ih 4e moje da ne e samo v sexa ina4e ako e samo v sexa ili za dostavqne na udovolstvie ok saglasna sam do nqkade

Не сме се уточнили.. ЯВНО ; )
    Sasho1988

Варна..

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Ем,имала съм подобни слу4ки.
    Хубавото е 4е хората,които са малко неориентирани са и срамежливи и свити и с разбиране те изслушват ,когато решиш да им покажеш къде и как искаш да те цункат/докоснат .

Аз съм ЗА напътствията.

Град
    TaM..
    хаха ако ми кажат " не струваш в леглото " ще си зема дрехите и ще си замина веднага...все ще се намери някоя на която съм и достатъ4ен ,оба4е има нещо странно досега вси4ки "има ли любов и секса да е лош ще си останем",а сега "ако не се опраи го късам" /......същите тези хора до преди няколко 4аса писаха "сексът е важен ..но има и по важни неща" нещо много бързо си мените мнението

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Еми никой не се е родил нау4ен сега..Моя приятел е много добър във вси4ко,но в на4алото найстина се бях шашнала,защото мислех,4е знае как да ме възбуди,а се оказа,4е не е наясно,но аз му показах и той 'схвана',но нз..първи ми е,затова не ми се е налагало на др да казвам,4е е дърво или квото и да е,но опр. бих му направила забележка,ако нещо не ми харесва,но за радост нямам този проблем сега..Да,попаднах на много свестно и много страстно мом4е..ех..късмет
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    хаха ако ми кажат " не струваш в леглото " ще си зема дрехите и ще си замина веднага...все ще се намери някоя на която съм и достатъ4ен ,оба4е има нещо странно досега вси4ки "има ли любов и секса да е лош ще си останем",а сега "ако не се опраи го късам" /......същите тези хора до преди няколко 4аса писаха "сексът е важен ..но има и по важни неща" нещо много бързо си мените мнението

+1
    Sasho1988

Варна..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от FlipY

Аз като казвам че секса не е всичко имам педвид че няма да тръгна или да остана с някой само защото правим невероятен секс. В една връзка обаче секса е мн важен елемент и ако нещата не вървят в леглото рано или късно ще почнат да се появяват проблеми и извън него.. Това е моето мнение

Град
    Hidden Village of Konoha
    Ако хич не го бива...Ама ХИЧ, ще почакам да видя дали има шанс за подобрение, и ако няма - ще си измисля някаква причина и - айде, пътя!
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Re: Казвате ли си или какво?

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Хващате си гадже, вси4ко ви е на 6 - прекарвате страхотно заедно, разбирате се 4удесно и т.н. Да, ама идва момент да правите секс и се оказва, 4е въпросното мом4е/моми4е се представя доста по-зле отколкото сте предполагали. Пълно дърво/егоист/не духа добре... изобщо ли4и си, 4е се старае, но не прави нещата както трябва.
    Какво правите в такава ситуация? Сядате и говорите, 4акате нещата да се оправят сами, късате го/я без обяснения? Винаги съм се 4удела..
    Ооо, първият път с моя човек беше доста зле Нито сме го обсъждали, нито нищо. Изчаках да видя как ще е вторият - беше значително по-добре. Чак наскоро споделихме разочарованията си от тогава

Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Ako durja na momcheto i vruzkata ni ima znachenie za mene i za nego , bih pogovorila s nego i bih mu nameknala za sexa i bih mu pomognala da oprawime sichko ... Vse pak chovek ne se rajda nauchen ...
    A ako vruzkata e naprimer prosto za sex ili neshto ot sorta , prosto shte go skusam ...
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си