- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Казвате ли си или какво?
Ами, ще го науча колко мога и каквото мога.
Ако седя и чакам да му падне от небето кво да прави и как и що, няма смисъл.
Така както нас са ни учили едно време, сега ролите ще се сменят.
Та така..
Първоначално написано от the_legend_of_one_love
Не сме се уточнили.. ЯВНО ; )
Sasho1988
Варна..
Ем,имала съм подобни слу4ки.
Хубавото е 4е хората,които са малко неориентирани са и срамежливи и свити и с разбиране те изслушват ,когато решиш да им покажеш къде и как искаш да те цункат/докоснат.
Аз съм ЗА напътствията.
хаха ако ми кажат " не струваш в леглото " ще си зема дрехите и ще си замина веднага...все ще се намери някоя на която съм и достатъ4ен ,оба4е има нещо странно досега вси4ки "има ли любов и секса да е лош ще си останем",а сега "ако не се опраи го късам" /......същите тези хора до преди няколко 4аса писаха "сексът е важен ..но има и по важни неща" нещо много бързо си мените мнението![]()
Еми никой не се е родил нау4ен сега..Моя приятел е много добър във вси4ко,но в на4алото найстина се бях шашнала,защото мислех,4е знае как да ме възбуди,а се оказа,4е не е наясно,но аз му показах и той 'схвана',но нз..първи ми е,затова не ми се е налагало на др да казвам,4е е дърво или квото и да е,но опр. бих му направила забележка,ако нещо не ми харесва,но за радост нямам този проблем сега..Да,попаднах на много свестно и много страстно мом4е..ех..късмет![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Първоначално написано от FlipY
+1
Sasho1988
Варна..
Първоначално написано от FlipY
Аз като казвам че секса не е всичко имам педвид че няма да тръгна или да остана с някой само защото правим невероятен секс. В една връзка обаче секса е мн важен елемент и ако нещата не вървят в леглото рано или късно ще почнат да се появяват проблеми и извън него.. Това е моето мнение![]()
Ако хич не го бива...Ама ХИЧ, ще почакам да видя дали има шанс за подобрение, и ако няма - ще си измисля някаква причина и - айде, пътя!
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Ооо, първият път с моя човек беше доста злеПървоначално написано от SINDEL
Нито сме го обсъждали, нито нищо. Изчаках да видя как ще е вторият - беше значително по-добре. Чак наскоро споделихме разочарованията си от тогава
![]()
+1Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE