.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

к0га за първи път ..?

интересн0 ми е к0га за първи път 0тид0хте на куп0н .. всмисъл как п0питахте вашите и на к0лк0 г0дини бяхте :P :P

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Ами аз вече като ще излизам някъде, не ги питам, а им съобщавам, защото преди, когато съм ги питала дали може, понякога са казвали "не".

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

И аз вече започнах да им съобщавам а не да ги питам а иначе за първи път на 16
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Ем...на 15.Казах на наще,че има купон и те ме пуснаха..Иначе като излизам не ги питам дали може...а направо като тръгвам им съобщавам и търся пари
    ...ЛюБоВ-Тя рАНяВа.РаЗпИлЯВа СъРцЕтО,РаЗтОпЯВа,Тя е аД ПоД НеБеТо....

Град
    sOfia we ..
    емии на 13 отидох на един як купон,но понеже бях болна наще ми казаха да остана за около 2-3 часа и да се прибирам ..
    Не искам всички,искам теб !

Град
    Пловдив
    Бях на 13 , питах и мама каза отивай :П

Мега фен
    Град
    София
    Не помня първия купон, на който съм отишла, но за първи път до сутринта останах, когато бях на 16

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Мисля, че беше , когато бях на 13 Просто попитах и майка ми ми каза - добре, но да се прибереш навреме.Останах до 3 часа.. това ми беше единствения купон, на който съм стояла до толкова рано
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    живея в мой си свят..където съм си истинска :)
    малее,обожавам нощния живот.^^
    първия път беше на 13 .. беше в Black Box (София)
    беше хипер добро =)
    baD GirLs nEEd love to0 ..

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInG_gIrL
    Ем...на 15.Казах на наще,че има купон и те ме пуснаха..Иначе като излизам не ги питам дали може...а направо като тръгвам им съобщавам и търся пари
    При мен е абсолютно същото...
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Мега фен Аватара на iiirish
    Помня, че бях на 14, когато за първи път поисках да ида на дискотека, и то тя беше на село Пуснаха ме с много уговорки, и най-вече защото бях с едно комшийче, с което бяхме големи дружки, и тъй като тя беше по-голяма от мен беше обещала да ме пази Там за сефте ме целуна и едно момче, на което кой знае защо не помня вече физиономията, но името Венци помня

Град
    на плажа =)
    На 14 бях.. всъщност 15 без месец. Това беше първия ми истински купон, с големи "батковци", алкохол, цигари и т.н. Добре, че нищо не си спомням иначе щях да искам да го забравя во веки веков!

Общо взето това беше една от най - големите грешки в живота ми !!

Голям фен Аватара на asasfdf
    истински луд купон, а не просто рд с малко алкохол и прибиране преди 12? ми бях на 14, някъв уикенд с едни приятели от миналото ми даскало се изтърсихме на някакъв купон,напихме се,напушихме се,повъртяхме кучеците и спахме там..на нашите казах, че съм с еди-кой-си(те ми познаваха бившите съученици по име, зареди родителските срещи) и еди-къде-си и това беше..

Град
    in youR dReams (mm)
    Хах първия ми купон беше в нас. Бях на 11 и наще тъкмо се бяха развели и нямаше никой у нас поне една седмица и сестра ми реши да си покани "няколко" приятели Иначе баща ми никога не съм го питала пак камо ли майка ми.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Бях на 14,наще малко трудно се навиха да ме пуснат на дискотека-първата ми истинска дискотека и чак ме прибираха с такси..яко беше
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    СофиЯ
    Ами тука момчето срещу нас прави страшни купони,обикновено от 12ч и винаги ме кани...Аз се измъквам от нас и никога не ме хваща майка ми.А иначе на купонс приятели ходя...събираме се всеки петък в една къща,ама се прибирам към 12 най-късно. :P А на диско си хода редовно ;]
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    ~Wonderland~
    Първия ми купон беше като завършвах 6ти клас.Веднага си ме пуснаха.Щом е с класа(ве4е стария клас )никога не ме спират.
    Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down

ми бях на 14

Повече от фен
    Миналата година т.е. на 15.Не съм питала наще защото ги нямаше.Натрясках се като свиня, слава Богу не помня нищо носят се само слухове и легенди от тогава

Град
    Dreamland
    на 12 бях.. мале като си спомня.. майка ми се посдърпа леко,ама.. е,тогава си мислех ,че е супер яко да крещиш от терасите и да се наливаш с водка.

детска работа.
    The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ами като на 10-11
    заради сестра ми, която е по-голяма с 6 години

иначе сам...на 13 може би
    (ако говорим за купон като купон )

na 14 iii be6e gore dolu qko... osobeno sled kato sv1r6i pieneto
    .... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....

Град
    Хасково
    май на 14.. и просто си ги попитах и татко: алкохол, цигари? и аз: ми да и той: ИЗЧЕЗВАААЙ ама рано да се прибереш прибрах се към 12..
    ... no comment ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си