- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- к0га за първи път ..?
интересн0 ми е к0га за първи път 0тид0хте на куп0н .. всмисъл как п0питахте вашите и на к0лк0 г0дини бяхте :P :P
И аз вече започнах да им съобщавам а не да ги питама иначе за първи път на 16
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ем...на 15.Казах на наще,че има купон и те ме пуснаха..Иначе като излизам не ги питам дали може...а направо като тръгвам им съобщавам и търся пари![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ЛюБоВ-Тя рАНяВа.РаЗпИлЯВа СъРцЕтО,РаЗтОпЯВа,Тя е аД ПоД НеБеТо....
емии на 13 отидох на един як купон,но понеже бях болна наще ми казаха да остана за около 2-3 часа и да се прибирам ..![]()
![]()
Не искам всички,искам теб !
Не помня първия купон, на който съм отишла, но за първи път до сутринта останах, когато бях на 16
Мисля, че беше , когато бях на 13Просто попитах и майка ми ми каза - добре, но да се прибереш навреме.Останах до 3 часа.. това ми беше единствения купон, на който съм стояла до толкова рано
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
малее,обожавам нощния живот.^^
първия път беше на 13 .. беше в Black Box (София)
беше хипер добро =)
baD GirLs nEEd love to0 ..
При мен е абсолютно същото...Първоначално написано от FuCkInG_gIrL
![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Помня, че бях на 14, когато за първи път поисках да ида на дискотека, и то тя беше на селоПуснаха ме с много уговорки, и най-вече защото бях с едно комшийче, с което бяхме големи дружки, и тъй като тя беше по-голяма от мен беше обещала да ме пази
Там за сефте ме целуна и едно момче, на което кой знае защо не помня вече физиономията, но името Венци помня
![]()
На 14 бях.. всъщност 15 без месец. Това беше първия ми истински купон, с големи "батковци", алкохол, цигари и т.н. Добре, че нищо не си спомням иначе щях да искам да го забравя во веки веков!![]()
Общо взето това беше една от най - големите грешки в живота ми !!
истински луд купон, а не просто рд с малко алкохол и прибиране преди 12? ми бях на 14, някъв уикенд с едни приятели от миналото ми даскало се изтърсихме на някакъв купон,напихме се,напушихме се,повъртяхме кучеците и спахме там..на нашите казах, че съм с еди-кой-си(те ми познаваха бившите съученици по име, зареди родителските срещи) и еди-къде-си и това беше..
Хах първия ми купон беше в нас. Бях на 11 и наще тъкмо се бяха развели и нямаше никой у нас поне една седмица и сестра ми реши да си покани "няколко" приятелиИначе баща ми никога не съм го питала пак камо ли майка ми.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Бях на 14,наще малко трудно се навиха да ме пуснат на дискотека-първата ми истинска дискотека и чак ме прибираха с такси..яко беше![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами тука момчето срещу нас прави страшни купони,обикновено от 12ч и винаги ме кани...Аз се измъквам от нас и никога не ме хваща майка ми.А иначе на купонс приятели ходя...събираме се всеки петък в една къща,ама се прибирам към 12 най-късно. :P А на диско си хода редовно ;]
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Първия ми купон беше като завършвах 6ти клас.Веднага си ме пуснаха.Щом е с класа(ве4е стария клас)никога не ме спират.
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
Миналата година т.е. на 15.Не съм питала наще защото ги нямаше.Натрясках се като свиня, слава Богу не помня нищоносят се само слухове и легенди от тогава
на 12 бях.. мале като си спомня..майка ми се посдърпа леко,ама.. е,тогава си мислех ,че е супер яко да крещиш от терасите и да се наливаш с водка.
детска работа.![]()
![]()
![]()
![]()
The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!
ами като на 10-11
заради сестра ми, която е по-голяма с 6 години
иначе сам...на 13 може би
(ако говорим за купон като купон)
na 14 iii be6e gore dolu qko... osobeno sled kato sv1r6i pieneto![]()
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
май на 14.. и просто си ги попитах и татко: алкохол, цигари? и аз: ми да и той: ИЗЧЕЗВАААЙ ама рано да се прибереш прибрах се към 12..![]()
... no comment ...