- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Iskam malko pomosht...! (P1pki po glavata)
Zdraveite ot nqkolko sedmici s moq priqtel ne bqhme pravili seks i predi edna sedmica pravihme seki i sled 2 3 dni zapo4naha da mu izlizat nqkakvi sitni pap4ici po glavata.. toi ne e spal s druga nito pak az sas drug...ne go boli ne go sarbi ni6to no prosto pap4icite sa tam sega zapo4naha da se mahat.. no znaete li ot kakvo moje da sa ?????? molqvi pomognete mi malko predi da otidem na lekar.....
![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]
Ето там - там навън - с мойте хора - тва съм аз..силен блясък в очите, във ушите силен бас ..Ако скочиш ти,скачам и аз...Помниш ли???
По цялата или само по долната част
най-добре на лекар,не гадайте![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
mi po cqlata glava sa no zapo4naha da iz4ezvat .. i sega me e strah da pravim pak ne6to za da ne izlqzat pak...![]()
![]()
Ето там - там навън - с мойте хора - тва съм аз..силен блясък в очите, във ушите силен бас ..Ако скочиш ти,скачам и аз...Помниш ли???
мможе да му идва цикълане бе бз се сиг както каза ненормалника мазна кожа спокс
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Oh, mnogo se pritesnqvam.. blagodarq vi vse pak...no skoro 6te otidem na lekar da razberem za6to izlizat..
![]()
neznam no na priqtelq mi sa cherveni ne sa beli...![]()
Първоначално написано от black_wish
![]()