.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

как да кажа на наще че си имам приятел

аз съм на 15 и преди една седмица тръгнах с едно момче -1вото ми гадже е как да кажа на наще супер ми е тъпо не че ще ми кажат нещо обаче ги знам наще ще почнат да ме разпитват и да ми задават тъпи въпроси и бъзикат

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Можеш да не им казваш - те сами ще разберат, когато започнеш да излизаш по-често и да ти звънят постоянно на мобилния.
    А ако искаш да не криеш нищо от тях им кажи - твоя си работа. Казваш им, че имаш да им съобщиш нещо, важно за теб, сядате и им казваш, че си имаш приятел, или просто им намекваш. Щом според теб ще реагират добре - какъв е проблема?? Даже можеш да ги запознаеш с приятеля ти, за да ви имат повече доверие.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ..не е сложно...
    -мамо,татко имам приятел

едит-мен да питаш...по добре не им казвай
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Според мен трябва да им кажеш. Те все някога ще те хванат или ще научат от някой, че си имаш приятел и ще загубат доверие в теб, което е много гадно.
    Ако са разбрани хора едва ли ще имаш проблеми. Плюс това си на 15 и е нормално да си имаш гадже. Поговори първо с майка ти, после кажи на баща ти и така..
    А това, че ще те бъзикат.. да не ти пука! На шегата отвръщай с шега, няма заради родителите ти да останеш стара мома.

амии направи кат0 мен .. кажи на майка ти и тя ще каже на баща ти .. щ0т аз п0принцип не г0в0ря мн0г0 с нег0 .. седнете на маса сам0 двете и кажи "мам0 трябва да ти кажа нещ0.." и така пр0дължи не вярвам да ти се разсърди щ0т0 си на 15 :P :P
    .. успех ..

Град
    Белград/София
    Не виждам какъв е проблема да кажеш на вашите. Не си малка вече и е съвсем в реда на нещата да си имаш приятел. Вариантите как да им кажеш са ги изредили преди мен. Ако той не се дърпа, също не виждам проблем и да го представиш на вашите.

за ко тряаа да раздуваш. Кат разберат разберат...к'во няма да та накажат доживот да не излизаш от вас. Ай ся все едно и те не са били на твойте години и не са прайли същите раути
    Fuck you You fucking Fuckers

Аз несъм казвала на родителите ми .. Не мисля , че щеше да има смисъл , щяха да ми забранят да излизам .. Иначе те сами си разбраха и не загубиха доверие в мен , това е тъпо ! Щяли да загубят доверие в теб , това ти е първото гадже , какво да очакват от теб .. да идеш при тях и да им кажеш всичко за него , че ти знаеш ли всичко за него Винаги това ми е било адски досадно ..Не виждам закво всъщност се притесняваш ... ти си 9 клас бе Най -лесния начин е да идеш и да кажеш мамо ,тате имам си приятел и това е ...

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Еми аз с майка ми си споделям..и и казвам примерно "Мамо, довечера ще съм заета,ще ходя на кафе с едно момче.." и от нейна страна"Как се казва, познавам ли го.." най-много да пита къде учи и на колко е .. и след това като се прибера ме пита дали ходим и така.. според мен няма смисъл да го криеш от тях и само да се страхуваш дали някой ще те види по центъра, в някое кафе и т.н.Просто сподели с майка си, че си имаш приятел от 1 седмица..достатъчно е според мен.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Лондон
    Abe kakvo ima da im kaje6? Ne si ubila 4ovek, pak i si na 15g. normalna vazrast za parv o gadje...e moje malko da se pritesnqt (nali gi znae6 roditelitee pak i ti e parvo gadje i ne sa sviknali sig. ) Az na na6te samo za arvite 2 mom4eta kazah...sled tova ne sam si i pravila truda, ili razbirat sami ili se praqt 4e neznaqt... Pak i ako mom4eto e svqsno (dano) togava nqma6 problem, 6te vidqt daje 4e znae6 kak da gi podbira6 . Ehh da ti imam problemite.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Голям фен Аватара на asasfdf
    защо ще им казваш веднага, минала е само седмица..ако потръгнат нещата все ще се запознаят с него

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ако ще казваш на твоите, едно 'мамо, тате, имам си приятел', придружено с 'не се притеснявайте, знам какво правя', би свършило работа. Естествено, и да им кажеш да не се притесняват, и да не им кажеш, няма да ги накараш да спрат да се притесняват, родители са ти, това им е работата. По - добре е да научат от теб, а не от някоя приятелка/позната, защото кой знае какви мисли ще им минат през главата(деца, аборт, бла блаа).

Град
    between the stars ,,
    Според мен по добре изчакай малко ако сте заедно от скоро да видиш поне според вас ще стане ли нещо защото според мен като разберат ше те разпитват и за тфа поизчакай малко
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)

Re: как да кажа на наще че си имам приятел

Цитирай Първоначално написано от sisietuyu
    аз съм на 15 и преди една седмица тръгнах с едно момче -1вото ми гадже е как да кажа на наще супер ми е тъпо не че ще ми кажат нещо обаче ги знам наще ще почнат да ме разпитват и да ми задават тъпи въпроси и бъзикат
    познато нещо.. почнаха да ме разпитват.. искаха да знаят повече за нея от колкото мен.. почнаха да ме базикат постоянно.. през 5 мин питат кво прави гаджето.. секви такива... ама да не ти пука..
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Град
    Сливница
    Просто не им казвай То с времето ще разберат,ще те питат и тогава като повдигнат въпроса ще им кажеш.

Град
    София
    Толкова ли държиш да им кажеш?
    Те сами ще разберат, спокойно.

Аз лично до сега нито веднъж не съм им казвала, но винаги са разбирали сами до 3тия ден. Пък и някой път даже още преди да сме заедно.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    защо трябва да им казваш

Град
    Някъде на юг!
    Тази тема е от типа "как да кажа на наште, че съм гей"!!!
    За бога, живеем в 21 век! Имаме право дори да се прибираме вкъщи след "лека нощ деца"!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Ne im kazvai.. ne im treva da znaqt

Аз на баща ми никога не съм казвала, че си имам приятел - много е ревнив и си представям как ще реагира... Понякога казвам на брат ми, защото той така или иначе ще разбере. Но и той е доста ревнив, така че и с него внимавам.
    Ако държиш - кажи на вашите. Но все пак ходите от скоро. Прецени колко сериозни са нещата. Ако знаеш, че връзката няма да продължи дълго, изобщо не си прави труда да им съобщаваш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мен би ме било срам да кажа на наште че имам приятел и като ги знам повечето родители квито са нахалнички ... няма да те оставят на мира ...

аз се карах си майка ми
    тя:Не стига,че излизаш с различно момче всики ден пък сега забиваш тоя,който си харесва сестра ти
    аз:не е вярно ще излизам с когото си искам и не го забивам
    тя:да бе а кво правиш с него сега кой лъжиш
    аз:оф,ако искаш вервай не се свалям с никой защото си имам гадже
    тя:Кой,откога що не си ми казала
    аз:един изтресляк!щото не си ме питала!!!
    и си излезнах

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Просто някой път на вечеря примерно може да им кажеш съвсем между другото, че имаш приятел и после да продължиш да дрънкаш за нещо друго.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Не е задължително да им казваш
    Суетата.Моят любим грях.

Може да кажеш на майка ти,а тя да каже на баща ти.Така може да ти е по-лесно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си