- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хубавите ябълки ги ядат прасетата...
Днес за пореден път се убедих в тази поговорка след като видях какво момче си е хванала бившата ми приятелка...Тя е страхотна,а се занимава само с мухльовци...Не мога да разбера защо става винаги така в живота...На хубавите и дори хора се падат някви Улигофрени...
П.С. С кея скъсахме щото мо изневери..
Първоначално написано от kombarka
Хубаво е,че си уточнил причината за скъсването,щото ако е толкова "хубава ябълка" няма причина,обаче замисли ли се,че може и ти да си в графата "мухльовци",както сам ги наричаш....
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
...иначе и аз съм се чудила същото!///Първоначално написано от SabrinaAa
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Ако още не си го разбрал живота е несправедлив! И аз се чудя как може страхотни мом4ета да ходят с некви кранти дет и на малкия пръст не могат да ми стъпят по акъл и красота ама... си отговарям с ей тва
П.С. не съм самовлюбена... мнението за красотата е на други хора![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Да и аз многооооо пъти съм се обеждавала, че тази поговорка е вярна:P
по-грозните често имат по-силно развити други качества..така е в природата, ако си лишен от нещо трябва да подсилиш друго, за да можеш все пак да ловуваш...
аз пък не съм срещала кой знае колко много такива случаи,че чак тема да пускам ..
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
така се получава, ама кво да се прави... и мене се ме взимат някви мухли...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Правилно, мухльо !какво момче си е хванала бившата ми приятелка...Тя е страхотна,а се занимава само с мухльовци
тая поговорка е ВЯРНА!
мии животът е несправедлив наистина, но аз съм от редките случаи...![]()
![]()
![]()
или по-скоро от средните, дето и двамата сме хем симпатични, хем умнички![]()
![]()
А бившата ти приятелка ти е изневерила, но все пак остава "хубава ябълка", тъй ли? А грозните хора нямат ли право на щастие? А тая тема дали не е хейтърска? А човекът не е ли съвкупност от качества, въз основа на които другите го оценяват? А ти само по външния вид ли си ги избираш, а? А дали не е повърхностно да разнищвате на хората връзките, защото си нямате собствени?
И на моя приятел колко са му се чудили, че е с мен, защото може да си "хване" някоя наистина много красива мома (каквато аз не съм), но той предпочита мен вече 2 години и половина. И к'во ся, изкарахте ме мухла (или както е там "мухльо" в женски род)? Или това, че на теб не ти харесва определен човек, че ти се струва грозен, асоциален или странен, автоматично го прави мухльо?
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Първоначално написано от Valkyrie
+1
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
понякога и това става...ама не винаги
I can't stop myself from loving you <3
Аз, пък, съм грозна и все мухльовци си хващам...
ама кво да се прай... съдба...
и твойта не е леснаПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Айде, земай ме за жена вече.Първоначално написано от tuzaro
Ходя на високи токчета.![]()
напоследък доста се засилва тая теннденция и хубавите момчета/момичета незнам каде гледат ама се излагат много
Може би за нея ти си свиня,
тогава поговорката го духа.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Явно тя е намерила нещо в него, пък и ти не го познаваш, може да е свестен, знам ли...Нали сте се разделили, тя си преценява.Ако е глупак, в един момент ще го осъзнае.
А аз знам друга поговорка.
Всяко зло,за добро.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ем такива са някой хора.Някой обичат да ходят с мухлювци,втори с олигофрени,трети само за секс.Пък да не говорим за секс..............
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you