- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имам нужда от съвет
Отнася се за най-добрата ми приятелка. Това момиче няма никакъв срам. Вече е почти на 17 год, а все още се розхожда в тях само по долни гащи (а тя има какво да покаже) Не я е срам нито от баща и, нито от брат и. Понякога когато ме кани в тях направо се чудя какво да правя. Майка и - ок, брат и е прекалено малък, ама от баща и как не я е срам не знам. Аз умирам от срам да ида в тях и тя да ми отвори вратата само по гащи а баща и отзад![]()
Та искам съвет какво да правя ?! Говорила съм с нея милион пъти, но тя казва, че няма от какво да се срамувам. Е да, ама....Най-лошото е че се налага 2 дена да спя в тях (има си сериозни причини)
А баща и явно и той се срамува от щерка си когато аз съм там
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Tva e neiniq jivot da pravi kvoto si iskaVse pak v ku6ti vseki ima pravo na kakvoto my e kef Ne smqtam 4e e tvoq rrabota
![]()
Е да, ама аз умирам от срам, не тяПоне да си слага сутиен или поне потник когато съм в тях
![]()
![]()
А тя как ходи по- точно? Вместо панталон по бельо или само по бельо без нищо отгоре на гърдите? Щото ако е второто....
аз доколкото разбрах без сутиен без блузка ... гола а отдолу само по гащички ... то и аз си се разхождам ама само като съм сама и съм по сутиен или блуза и гащички ...Първоначално написано от ^Santra^
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Първоначално написано от westggirl
ходи си само по дамски боксеркии хич не и пука
![]()
![]()
ама само по боксерки без нищо др така ли ?
DeniSinKa
О боже,ами явно не я е срам.Няма какво да направиш,ако вече си и казала,ако не кажи и да си облече поне потник или нещо такова,защото не ти е удобно така.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски