- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Албена Вулева се снима гола за "Плейбой"
Ужас, потрес, гадост!!!
Грозна гледка без покритие с измислено предаване и глупави "лафчета"...
На кладата! ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
извинявам се ама тая кранта оплюва разни красиви българки ,колко били ужасни....тая няма ли огледало бее![]()
Кошмар!!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
![]()
![]()
Moite sa mn mn mn po golemi :P
i taq ima ujasno tqlo ujs..
![]()
![]()
![]()
Let's get away..just for one day..
така е ! съгласен съмПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
да бяха снимали азис... ужас .. "Нов Стил Хигиена нулева..."![]()
Po princip vaobshte ne me ebe za taq marla.Ama kato vidqh snimkite zadaljitelno trqa da kaja che taq NQMA CICIIMA UJASNO TQLO
I E GROZNA
![]()
![]()
I vaobshte ne zaslujava da i plashtat che da se snima v spianieto.UJASSSSSS
![]()
По-скоро тя е трябвало да плати, за да я снимат!Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
УЖАСНА, не ужасТна ... тъпаци ...
А тая е зле от където и да я гледаш![]()
Точно това щях и аз да кажа. Знам че не искат космически суми а тая мърла би направила всичко за да е в центъра на вниманието.Първоначално написано от kalpazanka
милата...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
se mi e tuz za taz kkofa
+1 prosto no comment ... sme6na mi e 4akПървоначално написано от _CuCuTy_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
ne mi puka za taq .. spored men ne zaslujava vnimanieto koeto polu4ava 6toto e palen bokluk
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
Първоначално написано от Maskata
Abe to che ne moje vsichki da sa s gradna obikolka 100sm ne moje ama taq kade e tragnala da se snima za takova spisanieAz takiva "cici" imah kato bqh v 5 klas
![]()
Изобщо не ме интересува ..
А и не мислите ли, че каквито и да са снимките й в действителност, ще я докарат за списанието да изглежда перфектна?! .. Както когато Марая Кери напълня, снима се в Плейбой и на фотошоп я направиха като модел .. А ясно се вижда, че в действителност тялото й няма нищо общо със снимките в списанието .. Е, така ще е и с Албена .. На тази снимка просто са я хванали неподготвена и снимката не е неподправена и пипната .. Реалността. В списанието кой знае как ще е направена ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
И защо ти е толкова смешно?! .. Ако мога да попитам .. Вярно е - против съм тази мърла (както казаха преди мен) .. Изглежда ми нечистоплътна и като цяло изобщо нямам хубаво мение за нея.. .. Но не е избрала сама да се роди с такива цици .. Какво като са малки, да не би да е единствена?! Да не би на всички гръдните ни обиколки да са 120 см?! .. И моята е над 90, но да съм тръгнала да се смея на хората с по-малки гърди от моите?! Тогава и на мен трябва да ми се смеят, има и бая по-надарени от мене .. Не си избираме ние как да се родим ..Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
Нищо лично, просто ми направи впечатление точно това изказване за гърдите ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Силно се съмнявам някой да си купи списанието... това е наистина УЖАСНОООО отвратителна е тая жена !!!
LoVe... Wtf