- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЕГ "Пловдив" или ЕГ "Иван Вазов" - гр. П
da piis![]()
![]()
Само така леко да ви питам, като не сте от едно училище как можете да сте сигурни какво става в него? От къде сте сигурни че приятелите ви просто не са от тези ,които се правят на много големи и багат от час и не учат?
Ся по същество само леко да ви открехна, че училището и паралелката с най висок бал се гледа по хората с най нисък бал, които са влезнали, а не с най-висок,
щото евана на една Соня има бал 34 и нещо а тва е най-високия бал в пловдив и в момента е в английската с немски е да ви открехна тва не е най-добрата паралелка...
От няколко години следя баловете и така като гледам в руската с испански е най висок и честно казано се гордея, че уча там и в тази паралелка...
А и за коментара на едно момче 'безмислените испански и италиански' в момента в софия се избиваха да влезнат в паралелките с 1 език испански 2 англииски
А и испанския се учи само на 5 места в българия, а английския на всякъде. Сами можете да си направите изводите
По въпроса на това кой колко научава това ,не зависи от училището, а от ученика. Ако човек реши, че като е положил толкова усилия да влезне ще учи тогава ще успее, ако реши че няма да си дава ама никакъв зор никой неможе да му помогне...
брао силве , съгласна съм с теб !ся кфото и да си говорим вс ще казва,че неговото е по-добро .. няма смисъл от подобни спорове ..ест аз ще си подкрепа руската
![]()
![]()
само първа смяна сме което значи повече свободно време![]()
учим 3 езика и бтв и трите МОГАТ да се научат ако имаш желание и учиш
учителите са по-яки (тфа го казвам след като съм получила инфо от фрс в английската)
и най-вече -в руската са най-яките хора![]()
Ало, детска градина Малина, стегнете се, бе! Кво се карате като малките деца. И Руската, и Английската са много хубави училища, а ако някой иска да научи още езици и в някво забутано СОУ да е - пак ще ги научи.
ако беше прочел всички коментари щеше да видиш че съм се обосновала.но....Първоначално написано от karakondjul