- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какви детси филмчета сте гледали като малки??
Не знам дали има друга такава тема и предварително се извинява за товаа!
Там към темата какви филмчета сте гледали като малкииаз си спомням,че гледах "Малкото пони" по Нова и после даваха "Приказки на Братя Грим" ....ест Том и Джери гледах и "Малчовците" хаххаах тях най-ги обичах имах и една касетка на "Каспар и Уенди" филма с Хилари Дъф...,ако се сещате там въпросната касетка се развалии от гледане
![]()
![]()
![]()
![]()
там кажети и вие кои филми сте гледали ???
![]()
П.С ако може нека модераторите редактират заглавието на темата,че пиша като с краката си ....![]()
![]()
[на некъф мн смотан комп съм и не съм свикнала с клавиетyрата]
Сега се сещам за "Плодчетата", "Пиф и Еркюл"не знам... много бяха.
П.П "Смърфовете" или нещо подобно. Едни малки сини човечета с бели шапкиИмаше и едни мечета "Гумените мечета" от Дисни. Имам ги на DVD
"Аладин" пак от Дисни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Том и Джери, Пипи дългото чорапче, Уди Кълвача, Мики Маус и още много, ама съм ги забравила![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Мики Маус,Уди Кълчвача,Том и Джери,Скуби Ду,Декстър,Кураж,Филнстоун. ..за тея се сещам.![]()
London Tipton
Пинко Розовата Пантера, Том & Джери, Скуби Ду, Аладин, Силвестър и Туити, разни от Looney Tunes, Мики Маус, Декстър...квото ми беше интересно по Cartoon Network
е не зНам колко още съм гледала, но Пинко рулз![]()
![]()
наскоро си намерих всичките епизоди![]()
Бамби,Грижовните мечета,Карасавицата и звярът,Малкото пони...де да знам...другите не ги помня..
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
хмм... СмърфоветеСветулковците
Барбароните
Малкото пони
ммм разни по Cartoon..ммм има и още,но сега не се сещам
![]()
'' Fortuna favet fortibus!''
Тримата глупаци и Пинко розовата пантера са класика. Имаше и някакво филмче за Антрацит и ... още някой, което ми беше едно от любимите![]()
Ариел, Аладин, Мики Маус, Смърфове, Скуби Ду... Доста детски на Disney ама не ги помня
ПП.: Все още гледам детски мн ги харесвам![]()
![]()
![]()
![]()
CeLuFkA po NoSleTo CeLuFkA po vRaTlEtO EzIcHe tuK i tAm mmm Ako PrOdUljA nEzNaM - MaI ShTe Te IzQm ~*~
"Том и Джери", "Приказки на Братя Грим", "Декстър", "Скуби Ду", "Смърфовете"(голяма фенка им бях, даже си имах тяхно одеалце), "Светулковците"... иии, имаше едно с някакви понита, но му забравих името.
![]()
Тия без гадния плъх Мики Маус.Първоначално написано от Your Nightmare
Още "Ю Ги О" (what a name u've got...), Самурай Джак (мале, т'ва детско въобще не го разбирах и не знам за к'во съм го гледала).. други не се сещам, ама все са били от CN и БТВ.
"В рейнджър превърни ме"Първоначално написано от Riot
![]()
![]()
![]()
Аз като малка обожавах Малката Русалка Ариел това предимно...Цар Лъв, Аладин(Завръщането на Джафар) , имах и Ну Пагади
Иначе като поотраснах да кажем 10 11 години по ТВ-то гледах Ю-ГИ-О Kids next door, Декстър и тфа се сещам сега![]()
Как ще забравя Yu-Gi-Oh: http://www.vbox7.com/play:508f04fd
Как се карахме,със другарчетата за карти.![]()
А когато ходех по малка нужда казвах репликата:
'I SUMMON...Curse of Dragon'
![]()
+1 да живее анимациятаПървоначално написано от Luv_me_or_hate_me
![]()
Том и Джери,Уди Кълвача,Лабораторията на Декстър,Скуби Ду,Ну погоди...
като малък гледах абсолютно всички изброени до сега филмчета без samurai jack и kids next door(още ги нямаше тях аз гледах такива работи до към 6 годишен...)
после се зарибих по анимета-та като се почна от pokemon след това digimon...
...та чак до akira,hellsing,DEATH NOTE(the best EVER),elfen lied(ебахти философското аниме ама много хора го виждат само като кърваво)
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
срамота и позорПървоначално написано от fear.com
![]()
волтрон е класика
няма нищо общо с недъгавите пауър рейнджъри
![]()
Моля ?!
http://www.zazz.bg/collection:285421
Tuk sym gi subrala![]()
sqkvi sam gledala![]()