- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 15 годишна ражда без да знае, че е бременна
Първоначално написано от rozova_lady
Килограм и 900 не са особено много..но все пак,не е възможно да не си е личало до такава степен,че да не забележи.
трудно ми е да повярвам, че не е забелязала промените, но като се има предвид, че момиченца на 12-13 правят секс и после питат по форума дали могат да забременеят от свирка или ако не ползват презерватив първия път, нищо чудно и тази девойка да е от тях..
честито да й е бебчето и дано бащата е по-умен от нея..
По новините казаха че е карала цветна бременност и че не обръщала внимание на усещанията в корема си..При тези които активно спортуват бременноста може да не се покаже и до 9тия месец...Мозък .. Боже мой..Липса на елементарно възпитание..!На всеки може да се случи , не дай си боже на такава възраст..а всички почвате да я нападате пфффф
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Tva kato go 4uh neska i shteh da pripadna!
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
По скоро е била спиртисткаПървоначално написано от FlipY
Впрочем това е някоя от нашия форум.![]()
Abe taq samo se prai tuka.Mnogo qsno che e znaela che e bremenna.Prosto q e bilo strah da si priznae.Tva mi e mnenieto za taq!
![]()
![]()
Невъзможно бахти
Lord Give Me A Sign
Ха Не вярвам ,че не е знаела ....
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
и аз това си мислех![]()
![]()
![]()
деца моля ползвайте презервативи, много ви моля. оле а можете ли да си представите шока на родителите й, те сигурно даже не са знаели, че дъщеричката им прави секс, а сега имат внук.горките хорица. пък това момиченце горкото, още не си е поживяло, даже нищо не е видяло от живота и се върза с дете. ужасссссс
кой ли ще го гледа? и какво ще се случи с това семейство мисля че никога няма да научим. в медиите всичко е за 3 дни.
новороденото е с мн ниско тегло дано да уживее и всичко да ми е развито както трябва!
be a good boy!!!
Казаха че няма нормалните симптоми на бременни като гадене,повръщане и тн.и даже за това беше определена като феномен.ии същото феноменско нещо било че не и е растял корем само съвсем леко,но всеки напълнява и за 2 3 см не може да реши че е бременна. а за цикъла .. цветна бременност.
а и друго някъде казаха че е криела от родителите й . ами я се замислете вие ако криете от родителите си като предложат да идете в болница дали ще се навиете или ще излъжете примерно че почва да намалява болката колкото само и само да не идете,щото инъче ще разберат.Жалко само че през тия месеци е давала напразно пари за презерватити![]()
![]()
ии съм сиг че утре със сигурност аптеките ще отбележат покачване на продажбите от нормалното за дена на тестове за бременност.![]()
![]()
Страх?!И след като се роди,страхът изчезва или какво?!Е.ати страхът...да реши да го запази,незнам това не ми се струва страхлива постъпка...Не е първият случай,в който жената да не се усети,че е бременна - кофти е че тя не е жена,а дете...Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
Но от целият репортаж най-много ме изуми,когато представиха статистиките и казаха,че в Перу най-малката майка е на 5 годишна възраст...Ей това ме върна в първи клас?!Как е възможно на 5 години да родиш дете...![]()
A qui
И мен това ме изуми. Ти представи си на 5 години с цикъл и тяло, достатъчно здраво да износи дете!?! Струва ми се невъзможно...Първоначално написано от Erica
![]()
Erica,
мда спр странно е ама според мен тфа са някфи "дефекти" на организма ако мога така да се изразя де.според мен туй момиченце е било девствено .не си спомням как беше точно но по био учихме че яйцеклетките при жената са годни за оплождане чак нз си кога но със сиг на повече от 5 годишна възраст
П.С. а да сетих се .. като й доиде цикъла
дано задърват бебето защото за жалост в БГ има много такива деца,лишени от родителска грижа.Но можеби най добре ще е да го отгледат като нейно братче защото тя е малка за майка.живота е пред нея
Е опитвам се,ама немога...това е страшно просто...Първоначално написано от letssingit
Първоначално написано от Impossible123
Не ми се ще да мисля,че това 5 годишно дете е активна полова атлетка...
Незнам,ама определено вече нищо неможе да ме учуди...явно всичко е възможно...Току виж след няколко години...новородено,да се окаже бременно и то...
A qui
аа тфа за новородено е по възможно според мен .Примерно да се оплодят 2 яйцеклетки и едната да попадне в другата .. нещо такова.абе вс е възможно
Как ли ще звучи.."Ами родих дъщеря преди три месеца и скоро ще ставам баба"Първоначално написано от Impossible123
![]()
A qui
kak izob6to q nari3at-maika
dete da rajda dete![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
и на мен ми е странно как така не е разбрала. Е верно имала е цветна бременност, на сичкото отгоре бебето е тежало килограм и нещо като се е родило (а това е много малко) и сигурно наистина не е наедряла много, а и е била активна спортистка.Бе знам ли, пък може и да е скатавала от техните
Fuck you You fucking Fuckers
Е как така не е знаела че е бремена направо оонемях![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
Po novinite kazaha 4e e imala cvetna bremennost (imala e menstruaciq po vreme na bremennostta) i kazaha 4e e napalnqla savsem leko za 8-te meseca,bebeto se e rodilo malko po-rano ako ne zabelqzva6 pak i e s teglo po-malko ot dva kilograma,a bebetata se rajdat gore dolu okolo 3 kilograma ili 3 i polovina.Kazaha sa6to 4e e sportistka i donqkade tova 4e e ne e napalnqla se daljalo i na tozi faktПървоначално написано от ubuntu
.Drug e ve4e vaprosa 4e ako e pravila sex bez prezervativ e trqbvalo da ide pri ginekolog no tq e imala menstruaciq i e re6ila 4e i se e razminalo
(h)