.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89
    Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    Е добре де карала е т.н. цветна бременност при
    коята и е идвал цикълът,но едно не ми е ясно разбрала е че
    е бременна чак в 8 месец,еми корема като и е растял не се ли е осъмнила,
    не се ли е притеснила

Килограм и 900 не са особено много..но все пак,не е възможно да не си е личало до такава степен,че да не забележи.

Фен
    Град
    под масата ;)
    трудно ми е да повярвам, че не е забелязала промените, но като се има предвид, че момиченца на 12-13 правят секс и после питат по форума дали могат да забременеят от свирка или ако не ползват презерватив първия път, нищо чудно и тази девойка да е от тях..
    честито да й е бебчето и дано бащата е по-умен от нея..

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    По новините казаха че е карала цветна бременност и че не обръщала внимание на усещанията в корема си..При тези които активно спортуват бременноста може да не се покаже и до 9тия месец...Мозък .. Боже мой..Липса на елементарно възпитание..!На всеки може да се случи , не дай си боже на такава възраст..а всички почвате да я нападате пфффф
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Не всички са тръгнали да я нападат.

Tva kato go 4uh neska i shteh da pripadna!
    По добре грозна победа,от колкото красива загуба!

Цитирай Първоначално написано от FlipY
    ah da be sportistka ...ako shte i astronaft da e zabelqzwa se
    По скоро е била спиртистка
    Впрочем това е някоя от нашия форум.

Abe taq samo se prai tuka.Mnogo qsno che e znaela che e bremenna.Prosto q e bilo strah da si priznae.Tva mi e mnenieto za taq!

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    Невъзможно бахти

Lord Give Me A Sign

Ха Не вярвам ,че не е знаела ....
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Впрочем това е някоя от нашия форум.

и аз това си мислех
    деца моля ползвайте презервативи, много ви моля. оле а можете ли да си представите шока на родителите й, те сигурно даже не са знаели, че дъщеричката им прави секс, а сега имат внук. горките хорица. пък това момиченце горкото, още не си е поживяло, даже нищо не е видяло от живота и се върза с дете. ужасссссс кой ли ще го гледа? и какво ще се случи с това семейство мисля че никога няма да научим. в медиите всичко е за 3 дни.
    новороденото е с мн ниско тегло дано да уживее и всичко да ми е развито както трябва!
    be a good boy!!!

Казаха че няма нормалните симптоми на бременни като гадене,повръщане и тн.и даже за това беше определена като феномен.ии същото феноменско нещо било че не и е растял корем само съвсем леко,но всеки напълнява и за 2 3 см не може да реши че е бременна. а за цикъла .. цветна бременност.
    а и друго някъде казаха че е криела от родителите й . ами я се замислете вие ако криете от родителите си като предложат да идете в болница дали ще се навиете или ще излъжете примерно че почва да намалява болката колкото само и само да не идете,щото инъче ще разберат.Жалко само че през тия месеци е давала напразно пари за презерватити
    ии съм сиг че утре със сигурност аптеките ще отбележат покачване на продажбите от нормалното за дена на тестове за бременност.

Цитирай Първоначално написано от Крокотамм=
    ]
    Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    Е добре де карала е т.н. цветна бременност при
    коята и е идвал цикълът,но едно не ми е ясно разбрала е че
    е бременна чак в 8 месец,еми корема като и е растял не се ли е осъмнила,
    не се ли е притеснила
    била е активна спортиска , едва ли е имала корем ...
    Освен това бебето няма 2 кг коремът едва ли е толкова голям

Цитирай Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
    Abe taq samo se prai tuka.Mnogo qsno che e znaela che e bremenna.Prosto q e bilo strah da si priznae.Tva mi e mnenieto za taq!
    Страх?!И след като се роди,страхът изчезва или какво?!Е.ати страхът...да реши да го запази,незнам това не ми се струва страхлива постъпка...Не е първият случай,в който жената да не се усети,че е бременна - кофти е че тя не е жена,а дете...
    Но от целият репортаж най-много ме изуми,когато представиха статистиките и казаха,че в Перу най-малката майка е на 5 годишна възраст...Ей това ме върна в първи клас?!Как е възможно на 5 години да родиш дете...
    A qui

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Но от целият репортаж най-много ме изуми,когато представиха статистиките и казаха,че в Перу най-малката майка е на 5 годишна възраст...Ей това ме върна в първи клас?!Как е възможно на 5 години да родиш дете...
    И мен това ме изуми. Ти представи си на 5 години с цикъл и тяло, достатъчно здраво да износи дете!?! Струва ми се невъзможно...

Erica,
    мда спр странно е ама според мен тфа са някфи "дефекти" на организма ако мога така да се изразя де.според мен туй момиченце е било девствено .не си спомням как беше точно но по био учихме че яйцеклетките при жената са годни за оплождане чак нз си кога но със сиг на повече от 5 годишна възраст
    П.С. а да сетих се .. като й доиде цикъла

Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    abe moje i da lyje 4e ne i e idvalo(kak 6te q zasegat idvalo li i e ili ne ?) ,tva samo tq si go znaee, a i otdelno nali na bremennite im se gadi povry6tat edno drugo edvali e tolkova nezabelejimo,moje da q e bilo sram,strah ili de da znam i az...

ne pojelavam na nikoi podobna slu4ka!

dano vse pak vsi4ko se naredi za neq i blizkite i. a na bebeto uspeh v jivota dano slu4i na gotino semeistvo koeto 6te go nau4at da polzva prezervativi
    +1

дано задърват бебето защото за жалост в БГ има много такива деца,лишени от родителска грижа.Но можеби най добре ще е да го отгледат като нейно братче защото тя е малка за майка.живота е пред нея

Цитирай Първоначално написано от letssingit
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    И мен това ме изуми. Ти представи си на 5 години с цикъл и тяло, достатъчно здраво да износи дете!?! Струва ми се невъзможно...
    Е опитвам се,ама немога...това е страшно просто...

Цитирай Първоначално написано от Impossible123
    Erica,
    мда спр странно е ама според мен тфа са някфи "дефекти" на организма ако мога така да се изразя де.според мен туй момиченце е било девствено .не си спомням как беше точно но по био учихме че яйцеклетките при жената са годни за оплождане чак нз си кога но със сиг на повече от 5 годишна възраст
    П.С. а да сетих се .. като й доиде цикъла

Не ми се ще да мисля,че това 5 годишно дете е активна полова атлетка...

Незнам,ама определено вече нищо неможе да ме учуди...явно всичко е възможно...Току виж след няколко години...новородено,да се окаже бременно и то...
    A qui

аа тфа за новородено е по възможно според мен .Примерно да се оплодят 2 яйцеклетки и едната да попадне в другата .. нещо такова.абе вс е възможно

Цитирай Първоначално написано от Impossible123
    аа тфа за новородено е по възможно според мен .Примерно да се оплодят 2 яйцеклетки и едната да попадне в другата .. нещо такова.абе вс е възможно
    Как ли ще звучи.."Ами родих дъщеря преди три месеца и скоро ще ставам баба"
    A qui

Град
    Велико Търново
    kak izob6to q nari3at-maika
    dete da rajda dete
    Руса кукличка

и на мен ми е странно как така не е разбрала. Е верно имала е цветна бременност, на сичкото отгоре бебето е тежало килограм и нещо като се е родило (а това е много малко) и сигурно наистина не е наедряла много, а и е била активна спортистка.Бе знам ли, пък може и да е скатавала от техните
    Fuck you You fucking Fuckers

Град
    София
    Като го разбрах, направо онемях.
    Hai, i r sexy. K bai.

Град
    БъЛгАрИя!СоФиЯ:)
    Е как така не е знаела че е бремена направо оонемях
    NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    А тя знаела ли е че е 15 годишна и че мензиса и бил спрял само за 8 месеца - или тва е нормално ей така да спира профилактично по за няколко месеца
    Po novinite kazaha 4e e imala cvetna bremennost (imala e menstruaciq po vreme na bremennostta) i kazaha 4e e napalnqla savsem leko za 8-te meseca,bebeto se e rodilo malko po-rano ako ne zabelqzva6 pak i e s teglo po-malko ot dva kilograma,a bebetata se rajdat gore dolu okolo 3 kilograma ili 3 i polovina.Kazaha sa6to 4e e sportistka i donqkade tova 4e e ne e napalnqla se daljalo i na tozi fakt .Drug e ve4e vaprosa 4e ako e pravila sex bez prezervativ e trqbvalo da ide pri ginekolog no tq e imala menstruaciq i e re6ila 4e i se e razminalo
    (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си