- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли хубави спомени от тази учебна година?
imate li hubavi spomeni ot tazi u4ebna godina? i s kakvo 6te q zapomnite?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Руса кукличка
...
въй, беше гадна година...
след стачката ни съсипаха от класни и контролни.
мъчиха ме химията и немския...
оказа се, че класа ми се състои от 15 човека (аз не влизам в тях) от общо 26..
най-добрия ми приятел започна да се държи като лапе и да ме заебава...
и.. тей.
хъхъ..
сичко си беше ОК и ше я запомня с хубави неща (:
Година като година... Бая даскало пропуснахме, после ни излезе през носа. Имам кофти успех по математика (5 с много зор), а ми е профил - даскалът е просто извънземен. Като цяло, нищо интересно.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ми то още не е минала ма карай...таз година добре ако искарам и др без цироза още по добре...
Ами годината като цяло беше мнооого тъпа и доста се отпуснах(само аз съм си виновна!).
С 3000 зора изкарах 6 по математика за годината...поне по български нямах проблеми.
Е,явно успеха ми въпреки,че е 6.00 не е достатъчно задоволителен(може би заради текущите оценки-една двойка и 3-4 тройки и около 5 четворки)щом баща ми не ми говори една седмица след като видя бележника ми.
![]()
![]()
![]()
[color=black]Emrine amade kalbim
İster yak ister sevindir
G
радвам се много нови хора ново даскало... и на мен ми се стори дълга и тежка може би защотот е първа на ново място но ще свикна...малко се поосрах на оценки -3-4 петици май ще имам(дано са по-малко) като цяло супер
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
С какво... ами с нищо особено. Все още има една седмица, в която може да ме изненанда![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
хех, да, от тази учебна година ще ми останат доста спомени и забавни, и интересниСтанаха доста промени в класа, имаше и екшън сцени, имаше
интриги, сплетени от тъпите момичета(т.е имаше на какво да се хилиш и на чия тъпота да се подиграваш) ... Абе една пълноценна година беше![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
възможно най-тъпата година досеганямам търпение да мине и тая седмице че ве4е откачам
Имам повече лоши спомени,добрите бяха много малко тази година,а пък за другатааа направо и не искам да си представям,целият клас помежду си не се понасяме ,на групички по 2ма души сме.Пръскането с вода на края беше готино.
![]()
ROCK
ON!
Учебна година и хубави спомени![]()
ДА,ДА...!
![]()
![]()
![]()
Ами да, имаше и хубави и лоши моменти. Но като цяло преобладаваха повече ядовете (:
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Нямам добри спомени ,всичко беше с главата надолу!С нищо особенно ,но има още 1 седмица така ,че може да ме изненада с нещо и да я запомня като хубав момент ,но едва ли!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Доста добри спомени имам , което наистина е хубаво . Успехът ми също е добър , така че сега си почивам и се зареждам с енергия за следващата учебна година , която ще бъде доста тежка !
НЕ.
Абе, от началото да... Ама само от тогава (:
Животът е адът описан в Библията!
v nachaloto na vtoriq srok se zapoznah s my love..nai-hubaviq spomen...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ох, имаше си ги и хубавите моменти, много нови запознанства, ама и лошите моменти не бяха малко. Класът стана ултра тъп, едва издържах селяниите на някои хора. Цяла година падна голямо зубкане заради изпитите. Ако стане така, както го планирам, догодина ще е яко.![]()
Имаше и хубави и лошо моменти.За първи път се събрахме целия клас и направихме нещо заедно-избягахме![]()
![]()
Като цяло, цялата година ми е спомен беше нещо откачено![]()
![]()
Just do it ...
Имаше си както хубавите, така и лошите.
Тая година много се бих, много нещо.![]()