Цитирай Първоначално написано от anito.sl
Цитирай Първоначално написано от Jagger
Цитирай Първоначално написано от anito.sl
Да правиш повече компромиси - да, но да промениш характер, граден досега, е меко казано невъзможно. Ако ти възприемаш правенето на повече компромиси за "промяна" ок, но всъщност е далеч от понятието "промяна в характера". При каквито и обстоятелства да е, един изграден характер, трудно се пречупва
Нали това се опитвам да кажа за промяна на характер може да отнеме от месеци в най-добрия случай до години а може и никога...
Виж какво, когато пиша мнение по някоя тема, аз никога не чета предните постове. Какво е искал да каже тоя или онзи мен не ме вълнува. Аз изразявам собственото си мнение, а това че то съвпада с второ, трето или пето, е само плюс за останалите. В крайна сметка, когато в една тема мненията се препокриват, това най-добре помага на питащия, дори и тези мнения да са написани по различен начин
Сега имам един въпрос защо така се защитаваш все едно съм ти казал нещо страшно или съм те провокирал просто казах че съм се опитал да кажа същото един вид имаме еднакви мнения мислим еднакво и не става на въпрос за взимане на мение упрекване и т.н. защо реагирате така дръпнато... спокойно никой нема да ви изяде или утрепе ....