- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ВАШИЯТ ЛЮБИМ АНИМЕ ГЕРОЙ Е...
...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
L-Death Note & Ichigo & Rukia-Bleach
Neji " Naruto"Kiba, Sasuke, Naruto също ми харесват
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
ми не гледам попринцип от този сорт анимации само си спомням че като малка се бях влюбила в ю-ги о
п.с някои са наистина мн готинки от тези които пуснахте
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ами моя любимец е СИД от Ледена Епоха![]()
![]()
![]()
много ми харесва и тоя Мушу от "Мулан"баси лицето
![]()
...аа харесват ми и Тимон и Пумба![]()
![]()
^ Въобще направи ли си труда да погледнеш предните страници и да видиш,че нещата които си наизброила въобще не спадат към жанра,за който говорим?
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Пинко розовата пантера![]()
![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
За хората ,които още не са разбрали какво е аниме ще поясня .Аниме НЕ Е ТОМ И ДЖЕРИ<ПИНКО <АЛАДИН<СПАЙДЪРМЕН и подобни,това са анимации,АНИМЕТО Е ЯПОНСКА анимация, за пример анимета са: Yu-Gi-OH,Devil May Cry,Hellsing,Naruto,Shaman King ,Street Fighter и много други,има голяма разлика от анимация и аниме,тъй че умолявам хората,които не знаят какво точно е аниме,да не пускат глуповати постове показващи незнанието им по отношение на тази дума.
Повтарям-Мечо Пух,Туити,ПИнко Розовата пантера и компания са анимации , а не анимета.
Благодаря за разбирането.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Uzumaki Naruto,Rock Lee,Kurosaki Ichigo
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
lsd43
ти добре си го обесни,ама то трябва да има и кой да го види..ама като гледам никой не си прай труда да види за какво горе - долу иде реч.
очаквай след малко коментар тип "Йори и прасчо"
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
йори и прасчо. :P
мишките-рокери от марс!!!!!![]()
волтрон и капитан планета също бяха много култови, пък тва трансформърс съм го изпуснал.
аааа да, верно. и една горила имаше, смътно си го спомням.![]()
transformers e anime
ama mi6kite ne sa ama i az gi gledah kato maluk
i vse pak temata e za anime geroi taka 4e mnooooooooooooooogo vi molq pi6ete za takiva pro4etete poslediq post na lsd43...
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
как ще е аниме бе?Първоначално написано от blader
![]()
London Tipton
ima6e edno dvd v edin vestnik s edni epizodi na transformers ot na4aloto na 80-te mislq i si be6e anime
otdelno ako gleda6 btv mnogo rano sutrinta 6te vidi6 4e novite epizodi sa v anime stil davat go predi 'tazi sutrin'
echii <3
Беаст Уарс трансформърс НЕ Е АНИМЕ.Първоначално написано от ATAKABG
ФЪК ОФФ! (ТОВА КЪМ АНИМЕ МАНИАЦИТЕ)
Заебе го това.
Иначе имаше един урод, дето само крещеше и псуваше хората във Старшип троопърс.Дето водеше Ръфнекс в първите кампаний (не дивия гей рико). Тоя като го видях в кадър (а нямаше такъв в който да не псува) ми се пълнеше сърцето.
Lucy от Еlfen Lied![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Боже мой!Непрекъснато имам тоя спор с една от приятелките ми за това какво е аниме и какво анимация,и че съм тъпа,че гледам аниме.. ТТ.ТТ .. Тук следва момента,в който я удрям. xD Но,колкото и да се опитвам да и го натикам в главата,че Мечо Пух(Цар Лъв,Мулан,Телетъбис ако щеш и т.н.) НЕ Е аниме,тя просто ме поглежда с празен поглед и естествено следва вечния отговор- " Напровтив Е..ПЪК!"..Детската градина,ама върви и обяснявайТа,по темата..Хмм...То по принцип ако тръгна да изброявам,цял лист ще се получи ама ако ги сгъстя..Sakura(Naruto),Rukia(Bleach),Yoite(N abari No Ou) и Zero(Vampire Knight)..иии~ милиони други,който няма да изброявам поради простата причина,че усещам как ви лазя по нервите xDDD
Бтв,да се надяваме,че въпросната приятелка няма да намери темата,че лошо ми се пише..пак x3 :P
Look here she comes now,
bow down and stare in wonder...
ха намерих я :P
иначе и аз съм против аниметата![]()
![]()
![]()
![]()
май имаше един пегасъсот югио и като малка бях яко зарибена по тва филмче, та той ми беше любим
![]()
war - destruction
war - destruction