- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се променили заради гаджето си?
Абе аз още не съм богПървоначално написано от w0sh
![]()
Общо взето май само заради него бих се променила. По-скоро не заради него, а заради себе си, но той също да е облагодетелстван от промяната и това да влияе на връзката ни добре.
Но аз не съм същата както преди 4 години. Той също се е проченил. В повечето случаи става неусетно!
По принцип ако нямаме сериозни отношения, не бих се променяла заради когото и да било. Но ако градим планове за общо бъдеще, наистина ще имам стимула да направя промяната. Но подчертавам, че говоря за промяна само в характера! Промяна във външния вид заради гаджето не бих направила, той ме е харасал такава каквато ме вижда и това ми е достатъчно
НЕ не НЕ никога ако момичето не ме харасва такъв какъвто съм мястото й не е до мен
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Правила съм го и съжалявам за това, когато един човек те обича, ще те обича такъв/такава, какъвто/каквато си, с всички твои хубави черти и недостатъци, ако иска да те промени, то според ме не те обича истински, иска да те вижда в съвсем различна светлина! Тогава започваш да се питаш, щом не харесва това и това в мен, защо е с мен, защо не си намери такъв/такава, какъвто/каквато търси? От там започват и недоразуменията
az nikoga ne bih se promenil samo za edno momi4e znaeiki 4e sled mesec dva 6te skusame
Такам ..Първоначално написано от EverythingButTheGirl
Да , бих променил нещо в себе си , и вече променях ..
Мислех си , че го заслужава .. мислех , че ще бъде оценено , но така и не дойде момента в който да покажа какво съм променил в мен , за да зарадвам момичето до мен.
Правих го ..
Не съжалявам .. вече мога да танцувам още нещо
М/у другото аз се промених и за нея , и за мен .. доставяше ми удоволствие дори само да гледам .. недай си боже да се уча на нещо такова .. и ето , че го направих.
Инвестицията си остана за мен ..
уви ..
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
не не бих , въпреки че женката ме промени без да усетя
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Бих го направила...
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Променяла съм се временно, докато стане 'свалката'. После.. с рогата напред и започват да се чудят откъде им е дошло.![]()
Всеки се променя малко или много заради някой. Едни драстично, други не чак толкова, но се променят. И като започне всеки да проявява истинската си същност и тогава се разбира до колко си пасват двама.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не бих се променила заради никого.Хората трябва д ме приемат такава, каквато съм.И ако държат достатъчно на мен няма да се опитват да ме карат да се променям.Ако някога променя нещо в характера или външния ми вид, то няма да е заради някого, а заради мен самата.
Хах ако наистина ме харесва няма да ме кара да се променям... а ако ме накара ще го отрежаелементарно
![]()
![]()
Love Is All Around