.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Най-много да си сменя прическата, ама понеже съм бог и това няма да направя.
    Абе аз още не съм бог
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Общо взето май само заради него бих се променила. По-скоро не заради него, а заради себе си, но той също да е облагодетелстван от промяната и това да влияе на връзката ни добре.
    Но аз не съм същата както преди 4 години. Той също се е проченил. В повечето случаи става неусетно!

Мега фен Аватара на iiirish
    По принцип ако нямаме сериозни отношения, не бих се променяла заради когото и да било. Но ако градим планове за общо бъдеще, наистина ще имам стимула да направя промяната. Но подчертавам, че говоря за промяна само в характера! Промяна във външния вид заради гаджето не бих направила, той ме е харасал такава каквато ме вижда и това ми е достатъчно

Град
    Хасково
    Външния си вид не бих променила... Ако ме харесва и обича, то ще е заради това, което съм, а не заради екстравагантния ми външен вид, а относно характера.. Може би някои лоши навици като пушенето и прекалено голямата ревност... [/color]

Град
    pz city
    НЕ не НЕ никога ако момичето не ме харасва такъв какъвто съм мястото й не е до мен
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Правила съм го и съжалявам за това, когато един човек те обича, ще те обича такъв/такава, какъвто/каквато си, с всички твои хубави черти и недостатъци, ако иска да те промени, то според ме не те обича истински, иска да те вижда в съвсем различна светлина! Тогава започваш да се питаш, щом не харесва това и това в мен, защо е с мен, защо не си намери такъв/такава, какъвто/каквато търси? От там започват и недоразуменията

az nikoga ne bih se promenil samo za edno momi4e znaeiki 4e sled mesec dva 6te skusame

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Зависи от мн мн фактори,но да,бих.

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: Бихте ли се променили заради гаджето си?

Цитирай Първоначално написано от EverythingButTheGirl
    Бихте ли променили нещо в себе си заради гаджето си, няма значение дали във външния вид или в характера си?! Мислите ли че си заслужава?! Правили ли сте го, съжалявате ли или обратното..
    Такам ..

Да , бих променил нещо в себе си , и вече променях ..
    Мислех си , че го заслужава .. мислех , че ще бъде оценено , но така и не дойде момента в който да покажа какво съм променил в мен , за да зарадвам момичето до мен.

Правих го ..
    Не съжалявам .. вече мога да танцувам още нещо
    М/у другото аз се промених и за нея , и за мен .. доставяше ми удоволствие дори само да гледам .. недай си боже да се уча на нещо такова .. и ето , че го направих.

Инвестицията си остана за мен ..

уви ..
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    Враца
    не не бих , въпреки че женката ме промени без да усетя
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Бих го направила...
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Променяла съм се временно, докато стане 'свалката'. После.. с рогата напред и започват да се чудят откъде им е дошло.

Всеки се променя малко или много заради някой. Едни драстично, други не чак толкова, но се променят. И като започне всеки да проявява истинската си същност и тогава се разбира до колко си пасват двама.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Не бих се променила заради никого.Хората трябва д ме приемат такава, каквато съм.И ако държат достатъчно на мен няма да се опитват да ме карат да се променям.Ако някога променя нещо в характера или външния ми вид, то няма да е заради някого, а заради мен самата.

Град
    София
    Хах ако наистина ме харесва няма да ме кара да се променям... а ако ме накара ще го отрежа елементарно

Love Is All Around

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си