- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мислиш ли се за извратен ? ..и харесва ли ти да си такъв?
е кажете си =)
baD GirLs nEEd love to0 ..
Еми, до някаква степен съм извратен, но не прекалявам. И се харесвам.![]()
Hai, i r sexy. K bai.
Ако ми дефинирате 'извратен', може и да мога да отговоря..
Според другите съм извратена толкова, 4е е дори противно. За себе си оба4е се с4итам за бая нормална, така 4е вси4ко опира до гледната то4ка.
![]()
Робинята на Quench
+1Първоначално написано от TRIUMPH
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
голем кеф ...Първоначално написано от N0Rull5
dilated dead not an option
Напълно съм съгласен с това,ама ако това са смята за извратеност .....Първоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
Извратен в границите на нормалното![]()
![]()
![]()
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
За някои хора и оралния секс е извратен...![]()
Аз не се мисля за такава, но са ми казвали, че съм страшно извратена. може би са прави![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Mislq che sam malko izvratena n o moite frs vikat che po-izvraten chovek ot mene nqma![]()
Ne, ne sam
Мисля, че в началото като съм с някое момиче не съм извратен. Стандартни работи само до дупка. После обаче ако момичето е интересно започват и странните неща, стига да прочета в очите и, че ги иска.
Eating isn't cheating - Arnold
Namiram se za otvorena kam jivota.. nezi koito ne sa - gubqt,.. i da haresvam se taka![]()
Не бих се нарекла извратена в никакъв случай..но това не пречи да опитвам нови и нови неща![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не бих казала че съм извратена..но понякога правя такива неща..![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
В сравнение с мъжа съм направо извратенячка. В сравнение с това, което съм чела тук, а и по други места, аз съм направо кротка. По-скоро съм любопитна и искам да опитам много неща. За мъжа ми най-голямата му сексуална фантазия е била да проникнев жена-вагинално...Моите скрити сексуални фантазии той изобщо не възприема и казва, че не е узрял за това......Всеки с мнението си![]()
imma sick bastard![]()
![]()