.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Мега фен Аватара на amatorium

Абсурден проблем

Не вярвах, че ще ми се случи на мен, но ето че стана ...
    Хм, как да го обясня... снощи влизам в един хотел със 120 полекини (не питай как, достъпа е ограничен). Отивам в бара на покрива и решавам да заприказвам най-дивите 2 курвета там. Още в момента обаче, в който влизам в бара цялото ми тяло трепери. Незам какво става поръчвам 200 водка да се успокоя, но не. Продължавам да треперя.
    Приказваме си с тях за всичко. За Англия, Полша, България и секс и какво ли не и аз усещам, че губя разсъдака си. Незнам как се случи, но просто беше тотален провал. После слизам по стълбите и заварвам двете мадами с още 4 приятелки. Пак нищо. Пълен блокаж.
    Незнам какво ми се случи. През цялото време си мислех как всеки българин на мое място би ги размазал от френски ласки и чукане тия сладурани.
    Eating isn't cheating - Arnold

haha izpusnal si si shansa....
    Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!

Samo 4e ne razbrah za6to si treperil-bil si pritesnen ili kakvo?Hmm..stranno
    (h)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Извинявай, ако те засягам с въпроса ми, но приемаш ли наркотици?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не бях пил и не вземам наркотици. Просто в момента, в който влязох и започнах да треперя. Не разбирам защо.

"120 polekini"-tva me razbi prosto, alooo ti kvo prai6 s tqh we... 120 male male, ina4e nz kvo moje da ti e a osven trepereneto ima6e li nqkakvi drugi priznaci-pritesnenie ili ne6to ot sorta
    (h)

abe prosto si se pritesnil na vseki se slu4va
    Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)

Re: Абсурден проблем

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    .
    През цялото време си мислех как всеки българин на мое място би ги размазал от френски ласки и чукане тия сладурани.
    Може би заради това си се спекъл...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

samo gledai sledva6tiq pat kato svalq6 nqkoq macka da ne misli6 za tova koeto se e slu4ilo predniq pat za6toto moje da ti povliqe i da se polu4i pak sa6tata situaciq
    (h)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от the_legend_of_one_love
    samo gledai sledva6tiq pat kato svalq6 nqkoq macka da ne misli6 za tova koeto se e slu4ilo predniq pat za6toto moje da ti povliqe i da se polu4i pak sa6tata situaciq
    Хубав съвет! А щом си чист откъм алкохол и наркотици и ти се е случило само веднъж, не мисля, че трябва да се притесняваш!

И все пак не очаквах точно ТИ да се окажеш притеснителен!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не всеки ден човек има възможността да попадне сред такава 'компания'... Нищо кой знае колко страшо не е станало като изключим това че щеше да е доста по-добре да се разтрепериш в леглото от колкото в хотела с мадамите.. следващия път дано успееш да постигнеш това което искаш :P
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Град
    Шумень
    Сигурно не си като другите мъже, които влизат, чукат и излизат. Колкото и да не искашда си признаеш...
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

SK0RP10N
    Guest
    Ia me pusni men.
    She treperia, ama napred-nazad mejdu krakata im

Мога да вкарам някой мераклия там, стига да ми развали проклятието. Това е ситуация на милион. Незнам как може да се пропусне и най-лошого е, че не мога да разбера защо така се изложих.

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Мога да вкарам някой мераклия там, стига да ми развали проклятието. Това е ситуация на милион. Незнам как може да се пропусне и най-лошого е, че не мога да разбера защо така се изложих.
    tam sme q dai kordinati

Abe q po-spokoino, kakvi sa teq proklqtiq za koito govori6, izlojil si se vednaj i ve4e krai. Tova ne zna4i 4e ottuk natatak vse 6te treperi6 kato razgovarq6 s jena, taka 4e po-spokoino, skoro pak 6te pravi6 sex. Nai-veroqtno e bilo ne6to ednokratno ne vqrvam da se povtori pak ili da ti se slu4va 4esto .
    (h)

Stiga si se spi4al i davai napred s palna sila, kvo go misli6 tolkova
    (h)

Не ми се иска да унищожавам този женски рай, тъй че ако някой иска да знае къде е на ЛС.

П.С. И аз съм изумен, че ми се случи това, но това показва, че явно на моменти губя битката със силния пол

Град
    с0фия
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Хасково
    Еми шанс брато

О споко...то тва са си закони на физиката ли на кво и аз нз...Щом може да се случи нещо хубаво,то винаги ще се обърка нещо!!!Аз все още не съм получил нещо хубаво без да направя нещо,без да се помъча или др и пак понякога не го получавам...тва е...не трябва да го искаш за да стане

А иначе секи мъж,който те хване ще те набие,само защото си изпуснал шанса на всички времена :P

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Taka e trqbvalo sigurno .. ne sujalqvai.. ne znaesh kakvo e shtqlo da stane
    ~Remember,remember...25th of November~

Ех...кофти се е получило.Но не забравяй, че преди всичко сме хора с чуства и емоции.Не сме роботи за секс...Спокойно.

Град
    TaM..
    за добро е било... ако си им ско4ил ..може би биха те "изто4или" на мах..и щеше да умреш от дехидратация

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си