- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Абсурден проблем
Не вярвах, че ще ми се случи на мен, но ето че стана ...
Хм, как да го обясня... снощи влизам в един хотел със 120 полекини (не питай как, достъпа е ограничен). Отивам в бара на покрива и решавам да заприказвам най-дивите 2 курвета там. Още в момента обаче, в който влизам в бара цялото ми тяло трепери. Незам какво става поръчвам 200 водка да се успокоя, но не. Продължавам да треперя.
Приказваме си с тях за всичко. За Англия, Полша, България и секс и какво ли не и аз усещам, че губя разсъдака си. Незнам как се случи, но просто беше тотален провал. После слизам по стълбите и заварвам двете мадами с още 4 приятелки. Пак нищо. Пълен блокаж.
Незнам какво ми се случи. През цялото време си мислех как всеки българин на мое място би ги размазал от френски ласки и чукане тия сладурани.
Eating isn't cheating - Arnold
haha izpusnal si si shansa....
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Samo 4e ne razbrah za6to si treperil-bil si pritesnen ili kakvo?Hmm..stranno
(h)
em..6ansa
(h)
Извинявай, ако те засягам с въпроса ми, но приемаш ли наркотици?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не бях пил и не вземам наркотици. Просто в момента, в който влязох и започнах да треперя. Не разбирам защо.
"120 polekini"-tva me razbi prosto,alooo ti kvo prai6 s tqh we... 120 male male, ina4e nz kvo moje da ti e
a osven trepereneto ima6e li nqkakvi drugi priznaci-pritesnenie ili ne6to ot sorta
![]()
(h)
abe prosto si se pritesnil na vseki se slu4va
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Може би заради това си се спекъл...Първоначално написано от amatorium
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
samo gledai sledva6tiq pat kato svalq6 nqkoq macka da ne misli6 za tova koeto se e slu4ilo predniq pat za6toto moje da ti povliqe i da se polu4i pak sa6tata situaciq![]()
(h)
Хубав съвет! А щом си чист откъм алкохол и наркотици и ти се е случило само веднъж, не мисля, че трябва да се притесняваш!Първоначално написано от the_legend_of_one_love
И все пак не очаквах точно ТИ да се окажеш притеснителен!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не всеки ден човек има възможността да попадне сред такава 'компания'... Нищо кой знае колко страшо не е станало като изключим това че щеше да е доста по-добре да се разтрепериш в леглото от колкото в хотела с мадамите.. следващия път дано успееш да постигнеш това което искаш:P
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Сигурно не си като другите мъже, които влизат, чукат и излизат. Колкото и да не искашда си признаеш...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Ia me pusni men.
She treperia, ama napred-nazad mejdu krakata im
Мога да вкарам някой мераклия там, стига да ми развали проклятието. Това е ситуация на милион. Незнам как може да се пропусне и най-лошого е, че не мога да разбера защо така се изложих.![]()
tam sme q dai kordinatiПървоначално написано от amatorium
![]()
Abe q po-spokoino, kakvi sa teq proklqtiq za koito govori6, izlojil si se vednaj i ve4e krai. Tova ne zna4i 4e ottuk natatak vse 6te treperi6 kato razgovarq6 s jena, taka 4e po-spokoino, skoro pak 6te pravi6 sex. Nai-veroqtno e bilo ne6to ednokratno ne vqrvam da se povtori pak ili da ti se slu4va 4esto.
(h)
Stiga si se spi4al i davai napred s palna sila, kvo go misli6 tolkova
(h)
Не ми се иска да унищожавам този женски рай, тъй че ако някой иска да знае къде е на ЛС.
П.С. И аз съм изумен, че ми се случи това, но това показва, че явно на моменти губя битката със силния пол![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
О споко...то тва са си закони на физиката ли на кво и аз нз...Щом може да се случи нещо хубаво,то винаги ще се обърка нещо!!!Аз все още не съм получил нещо хубаво без да направя нещо,без да се помъча или др и пак понякога не го получавам...тва е...не трябва да го искаш за да стане![]()
А иначе секи мъж,който те хване ще те набие,само защото си изпуснал шанса на всички времена:P
Taka e trqbvalo sigurno .. ne sujalqvai.. ne znaesh kakvo e shtqlo da stane![]()
~Remember,remember...25th of November~
Ех...кофти се е получило.Но не забравяй, че преди всичко сме хора с чуства и емоции.Не сме роботи за секс...Спокойно.![]()
за добро е било... ако си им ско4ил ..може би биха те "изто4или" на мах..и щеше да умреш от дехидратация![]()