- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета които ке движат само с момчета.
ОК![]()
Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA
ok razbrahme se![]()
(h)
ЗНачи момичетат се кефат да са в компания с много момчета защото така стават по важни нали имах такава приятелка кадето се движи с едни момчета само та те са 6 а тя е една така се фукат пред приятелке и се мислят за много важни мен това лично много ме дразни! Бих се движила сегяа се движа в компания с 5 мимичета и 6 момчета и ми е приятно !
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
вааа ми аз като излизам само с 3-4 моми4ета кво да прая ?мом4е съм?досега маи не съм излизам с фр. някъде само с моми4ета...апа не съм геитак 4е да е затва
![]()
Аз също се движа предимно в компанията на момчета,защото винаги съм се разбирала по-добре с тях,имаме много общи теми,пък и момичетата са едни завистливи и уж приятелки,а гледат как да те прецакат.Момчетата са по-добри приятели,на които аз лично мога да кажа всичко и си ми е супер забавно с тях.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
И аз съм тейПървоначално написано от BaBy_bS
![]()
тва е супер тъпата тема - няма на какво и да се засмееш даже![]()
аз в женска компания не мога да бъда забелязана. има 3 момичета, с които се търпя и с тях не движим заедно (почти никога). през цялото време съм с момчета - и аз сменям 2-3 (мъжки) компании. какво - курва ли съм?!? според вашите детински разсъждения явно съм. друг е въпроса, че 99% от приятелите ми са ми чисто и просто като братя и НИЩО ПОВЕЧЕ. но това май не можете да го разберете. що не вземете да пораснете малко?!?
... so much to live for, so much to die for ...
Първоначално написано от Maskata
Не е вярно това за плажа.С това момиче са познаваме отдавна и преди като си писахме по Скайп имаше "Ай чао излизам с еди си коя шматка" някви такива.А от известно влеме насам като си пишем ми казва че излиза само с момчета.Аз ги познавам.С нас също не беше се виждала отдавна,дойде с нас 2 дена на плаж и после почна да излиза с тия другите.Няма момичетаа това искам да ви кажа.
няма значение - това искам да ви кажа.Първоначално написано от jambo_bs
дошъл й е акъла в главата на мацката, къв е проблема не мога да разбера?!?
... so much to live for, so much to die for ...
малко глупаво разсъждаваш мисля...
аз движа само с момчета, момичетата са тук-таме, но са малко. Но какво от това. Не ме сърби, да не говорим, че не съм някаква повлекана, а да търся внимание.... не ми трябва! Получавам си достатъчно.
Всичките момчета, с които движа са ми познати, с които мога ад изляза, да се спукам от купонясване, да говоря за каквото си поискам, без да се притеснявам за нищо... да дивеем, да вършим вандалщини и каквото ни хрумне заедно, без да има нито любов, нито каквото и да било такова чувство, всичко е чиста проба приятелство.
да бе той е забравил най-важното и същественоПървоначално написано от the_legend_of_one_love
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Според мен си е нормално...кво момчетата да не са извънземни бе!аз имам мн фр. момчета и са мн свестни и също така в някои отношения момчетата са по-разбрани!оставете момичето да си живее живота-нейн си е!![]()
BULGARIA NAD VSI4KO[!]
...SaMo SlAbItE sE sTrEmQt KuM p0rQdUk ~ S!lN!tE vLaDeQt HAOSA!
...
Първоначално написано от Pliok0019
+1
Sasho1988
Варна..
Такаааа,не знам дали има толкова общо колкото с твоя "проблем",но и аз се движа с по 3-4 момчета,но те са ми просто приятели.Имам си сериозен приятел,но с тях излизаме ей така да речем на запивка или на басейн и на такива.Според мен те дори са ми по-големи приятели от колкото момичетата,предпочитам да си излизам с тях,и не е защото се нуждая от внимание и да ме забележат,вече са ме забелязали (тъй като сме малък град).Приличаме си по характер,всички сме малко по-откачени,така че според мен няма нищо лошо момиче да се движи с повече момчета.Ако познаваш момичето добре,човек може и сам да прецени що за стока е.Поне това е според мен.
![]()
Съгласна съм.Движенето с момчета не е задължително начин за привличане на внимание.Просто в тяхна компания е по-приятно в повечето случаи,отколкото в компания момичета.Първоначално написано от EmILiA`
![]()
Хах моята компания се състой от 5 момчета+мене и мооого рядко някой друга мацка.Момчетата са по-добри приятели просто![]()
Еми аз имам само 2 приятелки от женски пол.
В 90% от случаите съм в мъжка компания.. Там е разликата че аз движа само с едни и същи момчета, а не сменям компаниите ама... Просто въпрос на характер и лични предпочитания. Това е всичко.
kurvi..xaxaxa...tctctc...kakvi kurvi be...osaznaite se...veche stanaha kurvi dori i tezi koito izlizat s mom4eta...xaaxa samo izlizat...vijte az naprimer...poveche se spogajdam s mom4etata..prosto s jenska kompaniq nity mi e sigurno nity mi e konfortno i po4ti nqmam priqtelki...a povecheto sa mi priqteli...izlziam s razlichni hora...nema da se zabodem i seki den da izlizam s edni i sashti...prosto raznoobrazie...a momi4eto moje da nqma nikakvi priqteli i da tarsi..ili kakty kazvat nagore da e s brat si bratov4ed si ili dori nqkoe mom4e koeto na roditelite i na priqteli dete...taka4e ne kazvaite kurva...za raznoobrazie...![]()
абсолятно подкрепям \Първоначално написано от BaBy_bS
/ и аз предпочитам да се движа с момчета,защото е по-забавно с тях,а и наистина са по-добри приятели както каза BaBy_bS
Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите
Ми и аз се движа предимно в мъжка компания,но пак и едно от момчетата ми е гадже.Така ходим и на плаж аз с 4-5 момчета..я се намери някое момиче,я не.Тожа,че момичето предпочита мъжката компания защо винаги трябва да се свързва с това,че е курва.Според мен някои от форума с мненията го избиват тук на комплески и лични преживявания (или измислици).В мъжката компания има неща който са по-добре от женската,но все пак не се застъпвам напълно и само за нея...
ot dete az su6to ob6tuvam i izlizam mnogo pove4e s mom4eto otkolkoto s momi4eta....prosto po-dobre se razbiram s mom4etata...te ne ti zavijdat...prosto e razli4no priqtelstvo m/u mom4e i momi4e... az se dvijeh 6toto e gotino da si v kompaniq na mom4eta....gotino e dokato nqkoi pi4 ne ti hvurli oko...za men li4no e vupros na gotino razbirane i priqtelstvo...
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Апфффф тези които казват на момичетата, които се движат в мъжка компания , че са курви наистина май го избиват на комплекси или нз и аз на какво.. при момчетата няма такива работи като интриги, сплетни, завист... не се лигавят ... докато има момичета с които като изляза и ме фаща нервата... а и не можеш д прецениш какво е момичето само като я видиш ш компанията само на момчета... нитсина може или да е курва .. или да търси внимание... или пък просто както казах по-горе да и харесва повече да общува с момчетата...![]()
![]()