- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета които ке движат само с момчета.
е добре де.... мн сте злекак може да твърдите,че някой е еди си какъв по това с кой се движи
Аз съм момиче и винаги съм се движила (по-точно повечето пъти) с момчета, предпочитам ги като компания, защото няма толкова интриги, няма глезотийки и няма прехфърляне на невярна информация... това прави ли ме курва или нещо подобно.ВСЕКИ СИ ИМА ИНТЕРЕСИ И СЕ РАЗБИРА С ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА
![]()
Оф тва вобще не значи че са курвипросто с момчетата е някакси по-спокойно,защото няма завист,конкуренция и тн..затова някой момичета предпочитат мъжката компания
и аз понякога се движа с момчета просто защото ми е забавно с тях
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Може да е няква к...а нимфоманка и за това винаги да излиза с мн момчета![]()
![]()
![]()
![]()
Добре.БЛАГОДАРЯ НА всички за мненията разбарх защо това е така.Явно момичетата харесват повече мъжката компания заради приятелството.От мненията ви разбрах че явно момчетата са доста по добри приятели от момичетата.
![]()
абе като почнете с ваште глупости.. е да вярно че някои момичета ги чеши путката ама не сте ли се замисля ли че може би има по голямо разбирателство с момчета ?
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
EMI KO DA KAJA I AZ SAM OT TQH nz kak stava no vse s mn mom4eta i kat imah rd s pr mi i bra4et mi i o6te nqkolk pr mom4eta i kvoottva se pak mom4etata ne zavijdat i ne zlobeqt kato nqkoi momi4eta
мен повечето ми фр са момчета и попринцип се раэбирам с момчета... тва праи ли ме курва ?!?!?![]()
![]()
![]()
Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание
Това не я прави к--ва
Голям размер на картинката! /machoka/
Мерси,но не съм курва..
Аз съм същата работа,но ходя само с такива които са ми приятели..и това стана така,защото съм си изпатила от момичетата и установих,че всички сме кучки
Повечето определихте въпросното момиче,като курва и нимфоманка...,а аз никъде не видях,авторът да е споменал - дори за един,който да е бил интимен с нея...
Добре,че нямам такива тесногръди познати...като някои от писалите в тематаа...Как може да сте толкова ограничени не ми е ясно...Откога излизането в мъжка компания те прави курва....
A qui
Аз излизам само с момчета и ми е много добре. Само приятевли сме и знам,че каквото им споделя ще си остане между нас,а не след 2 дни целият град да е научил. Не е казано,че когато едно момиче е в такава компания е курва или си иска нещо от някой.
ве деа не сички дет хоат с момчета са курви .. е аз иам 1 приятелка момиче и др момчета ... и си ходим заедно ... причината аз лично да хода поече с момчета е тва че сички момичета са лицемерки ест. тея дет аз познаам и се се праат на интересни се пл;етат интриги ала бала за глупости само говорат ... на мен просто с момчетата ми е по приятно отколкото с няква дет прим само мисли как изглецжда се се врем в тоалетните си слага молив спирала ала бала глупости ... ;д минала съм през тва и знам кво е тъпо ... ае мн писах;Д пийс
The music is my rescue,.. ♥
ейй как я набедихте .. защо да е к*рва? аз също съм ходила на плаж само с момчета (не съм ходела с никого от тях) и не мисля, че съм курва! Честно казано ми е по-добре когато съм с повечко момчето от колкото момичета.. а защо..не знам
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ами аз обичам да се водя с момчета, да излизаме на кафе, въобще да си говоря, но само ако те са ПРИЯТЕЛИ, а не просто познати..![]()
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
+1 Аз също предпочитам компанията на момчетаПървоначално написано от BaBy_bS
В моята компания сме 3 момичета и другите са момчета (около 9-10).От както се помня винаги съм предпочитала да съм сред повече момчета,но не защото искам някой да ме начеше,а защото не са лигли като повечето момичета
Когато изляза само с момичета и седнем в някое кафе или се разхождаме не се говори за друго освен "Малеее вижте го тоя къв е готин ама приятелката му е като кон" "Знаете ли,че еди коя си тръгнала с еди кой си ... Тоя сигурно е луд да тръгне с нея" "Аууу пък знаете ли,че еди кой си въртял 2" и някви такива клюкарски глупости
А като съм сред момчета от компанията ми (+ другите 2 момичета естествено...все пак трябва да сме всички) си говорим къде ще бъде следващия купон,къде ще ходим следващата ваканция и т.н.
Извод:С момчета ми е по-интересно,но това не ме прави "курва"!!!
точното мнение.. няма какво да допълняПървоначално написано от Melosa
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Аз пък ще ти кажа, че по-голямата част от детството си я прекарах в предимно момчешки компании. И като цяло предпочитам да се движа с мъже, имам точно 2 приятелки, с които мога да излизам всеки ден. Просто от малка ми идват твърде много глупавите теми за разговор - еди коя си блузка, ама онази има по-хубава, как смее, гледа ли вчера Ориндж Каунти и прочее глупости. Пък ако тръгна с повечето да обсъждам изобразителното изкуство, философия и теориите на еди кой си психолог, както и моите собствени, най-много да ме гледат като извънземно. Като цяло жените поотделно могат да са интересна компания, но в група масово оглупяват. За това предпочитам мъжка компания - по-сериозни са...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Много бързи и глупави заключения. Аз също предпочитам компанията на момчета. Излизам сама (с музика) и си ги търся. Имам си сериозен приятел и въпреки това... Инфалтилно е да се разделят хората на момичета и момчета, но моите впечатления са че момчетата са по-непринудени, забавни, а и обикновено интересите и хобитата им са ми по-близки. Това не ме прави курва. Като се движа със силния пол не заявявам на света, че търся секс.
![]()
Изпадал във възторг,че те не може ли да станат и да си отидат.Той с лекота разчленявал телата,а плътта от костите отделял с помощта на изваряване.Всичко това било за него акт на любов - последния достъпен за неговата жертва...
Еми може би се разбира по-добре с момчета от колкото с момичета имам такива познати момичета които рядко излизат с момичета поради простата причина че се разбира по-добре с момчета от колкото с момичета !
Аз също предпочитам компанията на момчета.При тях я няма женската злоба и конкуренция! И не мисля,че това те прави курва!![]()
ясно е като бял ден че момичето си мечтае да я разчекнат и 5-та на плажа ...
Какво е това старческо мислене?! Всеки излиза с който си иска...
Курва била...интересно, а момчетата, които излизат само с момичета какви са? Гейове или пичове?!... (естествено казах го на шега), но е тъпо мнението, че е курва!!! Все едно слушам някоя пенсионерка да ми говори.
Защо пък трябва да е курва?! Просто може би е така, защото момчетата са много по-лоялни и добри приятели и ги няма тези курвенски номера каквито се въртят в едно женско "приятелство", защото нали знаете много рядко се среща истинско женско приятелство...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
аз също съм на мнението на останалите и предпочитам мъжка компания ,първото че понякога ми омръзва да си говоря с приятелки за това какъв цвят е на мода този сезон или това прави ли ме дебела както каза някой по горе ,а и с момчетата се чуствам по -сигурна и по -спокойна и с тях мога да си говоря на сериозни теми дори ако искам да клюкарствам мога да го направя с тях ,а иначе обичам да си излизам и с приятелките.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
И аз така понякога съмама истината е че повече се разбирам с момчета отколкото с момичета, не за друго
но и с момичета си движа, различно
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!