- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не съм за теб...не си за мен....
Ето какъв ми е проблема....има/ше едно момче с което се видяхме 1 път само за единия път
и нали ок,направихме го!Не мога да отреча че не го харесвам но и не мога да тръда че съм лудооо влюбена в него,но той поиска пак да се видим....не каза -Айде пак а просто ми каза искаш ли да си видиме(той си има някво гадже)но се чуда да приеме ли и защо да се видим...пак да го направим( или че вече имам официална секс-връзка
) или е нещо повече какво мислите вие....
Ако ви е тъпичка темичка LOCK![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
може би му е харесал секса и ако е така явно иска да се видите,за да го направи втори път ! откажи му,ако е заради това и не бъди лека жена ! Но ако наистина и той те е харесал,не мисля,че ще е в твой стил да си "2-рата" ;]]
baD GirLs nEEd love to0 ..
smqtam 4e za tova trqbva da go popitash dali e samo sex i dali moje da stane neshto pove4e...
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
ако ти се ебе отворил ти се е шанса айде бегай![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
" Не мога да отрека " се пишесъщо така "не мога да твърдя"" видим,а не видиме" ( не на шопския начин на писане !)
Вижте се пък кат видиш за кво стаа дума винаги можеш да кажеш Не!![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Може ли един въпрос .. На колко си години?
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не е война, а любов ли е пиитааааам .. Щом сее ранихме такаааа??!!Първоначално написано от Pliok0019
![]()
много много правилноПървоначално написано от EverythingButTheGirl
![]()
но все пак да кажа, че ако си мислиш да имаш връзка с него, помисли как той изневерява на сегашната си приятелка с теб...и как после на теб ще изневерява с някоя друга..защото когато един мъж/момче изневери един път, ще го направи и втори и трети и т.н.
Да наистина трябва да попиташ!Първоначално написано от pateto16
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
Можеби си по-добра от другата (в леглото)![]()
GTA Stunting
Еми незнам аз не бих казала да. Просто не бих искала да бъда оная другата. Но ако ти харесва давай.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Мацка, тва ми напомня на един стар лаф - Друг път, толкоз път за един път - никъв път!Първоначално написано от sladko_teenche_v
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Откажи му!Той иска пак да спи с теб и накрая като му омръзнеш ще те заебе!А и щом си има гажде не е много правилно,не мислиш ли?
Такаа .. да си дойдем на думата .. Не се отнесъх насериозно с темата, но дойде момента .. Дойде ми музата![]()
Я ми кажи.. приятно ли е да си другата?! Оная, с която той спи?! Тази, която само му задоволялва нуждите и му запълва времето?! .. Тази, с която е, защото друга не се е съглассила?! .. Защото, вярвай ми, ако още някоя се съгласи и с нея ще спи .. Но едва ли е имало ..
А как ли се чувства приятелката му? .. Постави се на нейсно място .. Ти как би се чувствала ако приятеля ти ходи и се чука с някаква си?! .. "той си има някакво гадже" .. >> Това не е някакво гадже, а приятелката му!! .. .... И искаш да го питаш дали може да има нещо сериозно!??! Мислиш ли, че това момче е способно на сериозна връзка? Мислиш ли, че с теб ще е различно и няма да спи с други?!
Изобщо даваш ли си сметка за постъпките си?! .... И на колко си години?
Явно на това момче му се иска да удари нещо чуждо
щом те търси,а може и да има чуства към теб.
Само ти ще разбереш отговора.
Но не се привързвай към него,докато не разбереш на къде отиват
нещата,за да не останеш наранена.
Успех!![]()
Попитай го за какво точно ти се е обадил и оттам си прецени дали искаш да се видите![]()