- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е последния български филм който стте гледали???
...Ем темата е яснапоследният БГ филм който гледах беше "Вчера"
Доста силен и добър за времето си филм...
Сега си друпнах "Щурец в ухото"с Павел Попандов ...
![]()
П.С
Може да кажете и какво впечатление ви е направил филма ... и как ви е въздействал
П.С
Относно "Вчера" ....ебати училищата е имало!!!! и др което ме възмути е самото време... соцялизма ..... кофти работаа като си представа,че ни е било (на нас българите като цяло) да слушаме и да казваме това което искаме ....![]()
Мен бг филмите не ми се нравят нещо![]()
Отче наш, ти който си на небето, слез на земята и си прибери версиите !!!
последно гледах Маргарит и Маргарита ...направо ме потресе тоя филм.Много е силен общо взето ми хареса
Топло ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Обожавам български филми..добри са..някак по-съдържателни и въздействащиПоследният филм (български),който гледах беше ''Време разделно'' (което по принцип е ''Време на насилие'' по романа ''Време разделно")
... страхотен е филма..Други хубави български филми,които са си класика...за мен са: ''Козият рог'',''Записки от българските въстания'',''Осъдени души''..има и още страшно много страхотни..невероятни бг филми,но в момента тези са ми в главата![]()
'' Fortuna favet fortibus!''
"Kradecut na praskovi" :P murze6e me da go 4eta i re6ih da go izgledam![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
"Шивачки"
Хареса ми![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
'Шивачки' определено не изкефи филма и не само щото съм луда фенка на Асен,и самия филм не е никак зле
малко е кратък де..
U pLay tHe gAme 0r U waLk awAy..
лавинаневероятно як филм
![]()
![]()
![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
А! Картинка от higurashi no naku koro ni!
А по темата- мисля че 'преброяване а дивите зайци'
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
'Мила от Марс' последно гледах. Но иначе все се каня да гледам 'Маргарит и Маргарита' :ь
Аз филми гледам от дъжд на вятър (~ на 3 месеца веднъж) , камо ли български ..
Иначе любимият ми е "Време разделно" ..![]()
"Опашката на дявола",но не ми направи някакво впечатление.Честно казано беше ми малко смешен на моменти.Съвременното българско кино не струва.Единственят съвременен български филм, който ми харесва е "Писмо до Америка".Просто това ново БГ кино е депресиращо,черногледо и за мен е неприятно да го гледам.Иначе едни от старите български филми ,които ми харесват са "Топло", "Булка"(мисля ,че така се казваше.Направен е по разказ на Николай Хайтов)и "Куче в чекмедже".Има и още доста стари филми,които харесвам, но не помня как се казват.![]()
"Орисия"
Последно гледах " Тримата от запаса". Много хубав филм!![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Граница-изгледайте го поне 3 пъти и хванете тънката логика на всяка сцена......
(ако има логика да се шибат козички де)![]()
в момента не се сещамне си падам по български филми
Май "Лейди Зи".