- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да навия гаджето
Здравейте .. Имам 1 питанка към по големите и по опитните ..Зна4и аз съм на 14 имам си приятелка от дълго време но ми писна ве4е да го караме само на {P} и прегръдки искам малко да разнообразим но тя се притеснява...какво мога да направя по въпроса и ако може дайте некви съвети за 1-вия път...Мерси предварително
Малки сте на 14.Не я насилвай,няма да и останат хубави спомени ако го направите сега, а и ти също може да се разочароваш.За едно момиче (особено на тази възраст)прегрътките и целувките са много по-хубави и по-важни от секса.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Пропуснах да оточня: тя не 4е не иска ами я е страх от последствията ...ина4е благодаря за отговорите
Страх я е, защото е малка.Когато наистина иска, няма да я е страх.Според мен изчакайте още.И все пак ако решите да го правите-използвайте презерватив!
ПС Пише се Уточнявам, а не Оточнявам
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
страх я е от последствията? в такъв случай няма да има проблем да опитате орална любов, предполагам
Просто момичето е умно и изчаква може би да стане по-голяма а не като поредната курва или не е сигурна че точно ти си човека х)
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
мм немисля че я е страх защото е малка а защото не го е правила преди и защтотот е нещто ново защо не се усамотите и почни да у прегръщаш целуваш и почвате да се събличате лека по лека![]()
мн Си БиЧкАм МоЕтУ БеБи
Писнало ти е да го карате само на {P}Първоначално написано от gaHuTo
Ами ти се изкарваш някъв дето по цял ден само секс прави и сегашната му приятелка не му пуска и той вече не може да трае само на "{P}" .
Щом питаш как да я накараш,значи и ти не си го правил,а следователно не си толкова загорял.А и предполагам,че ходите от скоро.
Нищо няма да ти стане да я изчакаш да стане готова и ти да я предразположиш към това.Не става ейтака изведнъж.
Или пък и ти бързаш да станеш "голям мъж"..
Просто я изчакай!
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
зимаш една отверка и почваш навив навив навив . по-лесен начин няма повярвай !
oooo az su6to sum na 14 i na tvoe mqsto bih napravil vsi4ko da q vkaram v legloto![]()
Точно .. Образованата малолетна, която иазползва изрази като .. "той ми скъса химената" ..Първоначално написано от BallFace
До автора: Секса никъде няма да ти избяга. Не насилвай момичето - дори и да иска, това, че я е страх от последствията, показва, че не е готова.. Едно момиче/жена е готова, когато сама го поиска и ти го покаже. Когато стане това - няма да я е страх от последствията, повярвай ми. А и за да я е страх от последствията означава, че не знае какво прави и какво може да се случи .. Сексуално необразована, може би?! Не я притискай .. Когато сама пожелае - тогава.. Ако държиш на нея (нарочно не казвам "обичаш", понеже са прекалено силни думи ... и не знам дали ги разбираш .. ) .. >> ще я изчакаш. ; ) ... Още повече за едно момиче на тази възраст секса определено не е от значение в една връзка и не се изисква ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
след като прочетох темата "пъшкане" останах с впечатлението ,че не си най-образования човек на тема секс.Първоначално написано от Within_Temptation_Fenka
и ако мислиш ,че въпреки че момичето не иска да правят секс нещо като това "защо не се усамотите и почни да у прегръщаш целуваш и почвате да се събличате лека по лека" ще я убеди да го направят.извинявай за грубия израз,но не всички момичета са курви и щом се намерят в някое усамотено ъгълче с момче се спукват от ебане.
![]()
по темата:когато сте толко малки не знам дали можете наистина да обичате,но по-добе си останете заедно и когато наистина дойде моментът ще ви е много по-хубаво.първо защото го чакате отдавна и второ защото и на двамата ще ви е за първи път.недей да притискаш момичето ,все пак сте малки(лично мнение).за сега си останете само на целувки и прегръдки![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
ami po dobre iz4akai malko i togava ako neq ne q e strah ot posledstviqta nqma da ima problem da go napravite
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Оффф вземете и пораснете малко .. Ти извинявай , че така директно , ама сперма имаш ли ????? Та тръгнал да прави секс ... Оффф не не ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ne si li oshte malyk za seks ? e da vqrno e ako si gotov nqma problemi no za da e edin chovek gotov trqbva da znae nqkoi neshta za seksa a kato te gledam taka mai ne si mn obrazovan .. i az sam na 14 i shte ti kaja che edno 14 godishno dete ne e gotovo za seks zashtoto neznam dali si chel temata s bremennoto 14 godishno momiche koeto e spodelilo sys sestra si koqto se chudi kakvo da pravi ? i neznam kak moje da ti pisne samo ot ''{P}'' i pregrudki ? ? ?
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Имам да но не е в това проблема а и относно другите мнения да уточня 4е не ходим от скоро а от 1 година така 4е до 1 степен целувките омръзват ... Благодаря за многото коментариПървоначално написано от sladkish_14
6tom ste zaedno ot 1 godina zna4i naistina durjite edin na drug i ne mislq 4e ako edin ot vas dvamata ne e gotov tova bi trqbvalo da e problem...opitai se kogato ste zaedno da ne misli6 samo za sex i celuvki dori,opitai se prosto da se radva6 na tova 4e q ima6.estestveno celuvkite i sexa sa izraz na lubovta vi(ako mojem da govorim za lubov) no ne i v tolko ranna vuzrast.gu6kaite se ,celuvaite se no moeto mnenie e 4e za sex ste malki.az sum na 16 i vse o6te mislq 4e sum malka ,a kakvo ostava za vas...ne iskam da govorq kato baba mi ili kato monahiniq-ne,no prosto si pomislete dobre predi da napravite ne6to za6toto spomenut za purviq put ostava za vinagi.![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
търпениеима време закъде бързате
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
ем щом от 1 г ходите има пръстчета коита са по сиг правете го с тях по спокойно и лесно е не е нужно направо секс![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не бързаите телкова та животави едва сега започва кагато се пучуствате гатови тогава!
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ !!! ТЕМАТА Е ИЗЧЕРПАНА
Абе за къде си се разбръзал бе на 14 години тръгнал нашия секс да прави!Ако ти пука за нея ще изкачкаш колкото е необходимо!А когато тя е готова ше разберете и двамата!