- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Всичко за преписването в даскало ;)
Taka predlagam v tazi tema da pi6em vsi4ki na4ini za prepisvane na kontrolni, klasni .... no neka da sa serioznida si napravim edna tema s1s mnogoooo idei daje moje i vajna da stane
Az znam stra6no mnogo varianti, no v momenta ne moga da pi6a ..
prive4er kato sedna 6te napravq edin golqmmm spis1k
Da deistfame imame 1 mesec da si naravim nai - vajnata temaaaa
![]()
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
Po natam 6te pusna i sait s1s vsi4ki LIS, temi, eseta , no sega ne moga da pra6tam linkove![]()
теми такива има много
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...175175&start=0
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...132806&start=0
и пиши на кирилица,не вярвам някой да ти чете латиницата![]()
+1Първоначално написано от Kisses{P}
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Ami znam 4e ima mnogo temi i zatova iskam da se obedinqt v edna ii da stane vajna i da e mn po lesno namiranetoHaideee de ... na vsi4ki 6te ni e polezna temata. A za kirilicata ne6to mi stava na kompa i za zaglavieto kopirah bukva po bukva .. no posle nqmah nervi i zatova pisah na latinica sry
![]()
Az 6te zapo4na:
1. Na telefona
2. Na list i skrit v1v tetradkata s koqto si podlaga6, u4ebnika na koito si podlaga6, v 4orapoga6nika, v botu6ite,
3. Na slu6alki na tela (kato zvukozapis)
4. Pi6e6 na tetradkata po angliiski tfa deto ti trqq ama s angliiski (bg dumi) bukvi i si podlaga6 s neq
5.V nosna k1rpi4ka
6. Slaga6 u4ebnika ili pi6tova v 4antata na udobno mqsto i si gu6ka6 4antata ili q slaga6 do tebe
7.pi6e6 na hartiqta ot zakuskata i zakuskata otgore (tfa si e dosta riskovanko de)
8. Sqda6 na u4ebnika ili na pi6tova ili na stranica ot u4ebnika
9. V nisisera
10. Pravi6 pi6tova i mu namira6 mesto v plu6ena igra6ka (i kazva6 na daskalkata 4e ti e za k1smet igra6kata)
... 6te pi6a o6te
Първоначално написано от ...SoMэ__SpЭciaLLy...
Начините са мн.Всеки сам може да измисли нещо ако толкооова се налага да преписва. мое мненийце![]()
+1Начините са мн.Всеки сам може да измисли нещо ако толкооова се налага да преписва. мое мненийце![]()
аз използвам методите с телефона и нисесера =)![]()
Моят чин пък е пълен с рисунчици и надписи и никой незабелязва няколко формули по математика или пък години от историята например :P .
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Една приятелка си откъсваше корицата на ученика по география(ако прайме по биология писмено примерно),къса тая на учебника по биология и слага корицата на учебника по географияабе разменя ги,с две думи
иначе аз на телефона си правя най-често и е супер добро![]()
веднъж си написах четирите теми по български
хаха после ме боляха пръстите,ама си струваше![]()
К'во ще прави вестник на ученически чин?![]()
П.Т.:
1. Пише се на чина с молив, слагаш си листа отгоре и като свършиш набързо изтриваш с пръсти к'вото си написал (това е за по-тъмни чинове).
2. Взимаш си тъмна обвивка (има тъмно лилави, като на мойта приятелкаи я слагаш на тетрадката естествено, листа пъхаш м/у предната корица и обвивката (ама 1-во показваш, че тетрадката не ти е по предмета и после бързичко пъхаш). Тетрадката я използваш, за да си подлагаш уж.
3. Ако са малко нещата може да напишеш по кожата си нещо (с тънкописец, че иначе боли)...
Другите са казани, освен това за листа м/у краката... но всеки учител знае за тоя "номер".
а защо просто не седнете и не научите?![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Защото ни мързи,как що
eпа да не ви мързи,па...тъпо е тфа с преписването,себе си лъжете!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
а пък на мен 4ина ми е долепен до стената и си пишех на нея и никой не обръщаше внимание ама ся я боядисаха май а и ще се местим всеки час... btw става и в/у парното :P
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
знаеш ли колко ме боли дали се лъжаПървоначално написано от ^Miss_Independent^
На мен като ми се налага да си правя пищови си правя слънчеви!Начи късате си един лист и с празен писец от химикал си пишете каквото ви трябва.Хартията се деформира и като започне контролното,вие можете(ако се вгледате) да видите какво сте писали и само трябва да го един вид оцветите.Препоръчвам ви да не си пишете цели теми или есета,ами само някакъв ръководещ план по който да си пишете,защото ако почнете да пишете много-започва да бие на очи(винаги можете да кажете,че тетрадката ви е почти до средата и буквите инцидентно са се отпечатали,но все пак)Учителите се хващат,щото почти никой не се сеща да им прави такива номера
.Като станете студенти,тогава става лошо
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
+1Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right