- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обръснаах си веждите
смелото е че го е сторила едва ли някои би имал смелоста така да се направи е да тъпо е ама кво да се прайПървоначално написано от yozito
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
mi ...az ti predlagam sega si ostavi vejdite da porasnat...i ako iskash izlizai navanka s o4ila...do 10 septemvri bi trqbvalo ve4e da sa ti porasnali...otidi na kozmetik i ne pravi greshkata da gi brashesn otnovo![]()
~ ¤ сТаРаЙ сЕ дА тЕ ПеЧеЛяТ ТрУдН0 ¤ За Да Те цЕнЯт , к0гАт0 тЕ ИмАт ¤ И дА сТрАдАт , К0гАт0 тЕ ЗаГуБяТ ¤ ~
Абе не е толкова лошо ;] Ще пораснат споко,на мене ми се появяват косъмчета през ден два и често се налага да ги оформямНе се притеснявай няма да си така вечно,ще си порастат
я дай снимка да те видим![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Що не каза щях да ти заема мойтеИначе ще ти пораснат ама незнам какви точно (може да стърчат ...)
Вече не пораснаха ли![]()
не се тревожи ще пораснат![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Kakvo stava porasnaha liiii ?
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
хахаха..до колкото видях по снимки момичето е ИЗРУСЕНо....Първоначално написано от LacrymoSa~
е....отива ти косата на акъла.. : )
честити вежди ... 0 номер![]()
![]()
![]()
![]()
абе авторката си заряза темата или нещо забраи да пише![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
Лелеее![]()
Ама ти сериозно ли си ги ... !?
![]()
vie ne 4etete li ili prosto nqma kfo dr da napi6ete neiskada gi risyva t.e ne i se zanimavaПървоначално написано от Nikol_di
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(sun)~{}*