- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо мом4етата имат по голяма нужда да мастурбират
Мамка му!Знаех си.Първоначално написано от xpucuto
![]()
ами аз лично тфа не си го обяснявямама то си зависи от човека,възрастта....тей че загадка на природата
![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
шоту насекаде моо го напрайм без да ни личи![]()
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.
засщото мислим само за секс![]()
![]()
кои е казал че момичетата не мастурбират почти колкото мочетата но те не си признават а при момчетата е нешто повече от нормално и на едно момче не му пречи да иде пред приятели и да каже 'до сега бих чекии' а момичетата нема да идат некаде и да кажат 'до сега си завирах краставица вав путката'
![]()
![]()
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
нямам коментарПървоначално написано от snoop dogg_vr4
То тежи.. трябва да се изхвърля![]()
ПонаСям сАмУ суПер ГотиНу оТношеНие!
Аз много често,защото нямам какво да правяАко имам мога 5месеца да не бия и нищо да ми няма,но скуката е главното,а и ние сме по бързо прас 4и половина минути по часовник и продължаваме с ЦС-а
Ако имах к;во да правя всеки ден не ми е никъв проблем и да не се самозадоволявам.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Първоначално написано от snoop dogg_vr4
![]()
+++
I can't stop myself from loving you <3
Taка деца, време е и за истината: Мъжете имат по голяма нужда от секс, зарди тестостерона в кръвта им. Той е хормона на "Любовта". Тестостерона в кръвта на мъжете е 10 пъти повече от този в кръвта на жените. От там идва и отговора на въпроса, как сме оцеляли като вид. Примитивния мъж е ебал наред и е имал по 10-15 деца, щото го сърби яко![]()
love_you_boy, явно наистина си се заблудила. Въздържат се тези (момчета или момичета), на които са им насаждани консервативните "сексофобни" (направо) възгледи от родителите. В никакъв случай единия пол не може да има повече нужда от другия. Сексуалната потребност съществува при всеки. Друг е въпроса, че при някои, тя бива подтискана (обясних вече защо).![]()
пълни глупостиПървоначално написано от rozova_lady
Строго индивидуално е ..![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Защото са момчета..Първоначално написано от love_you_boy
Sasho1988
Варна..
Момичетата също имат голяма нужда!![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Абе нали зн,че има и жени който мастурбират повече от мъжете![]()
![]()
защото са по-първични същества от нас,жените![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}