.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Трябва да накарам родителите ми...

Зна4и ето как седят не6тата! Искам да отида на село, за да си видя приятелите, но майка ми мѝ про4ете всички смс-и на телефона, а там има6е разни работи с едно мом4е, перверзни смс-и + смс-и, в който 1 приятелка ми пи6е 4е ме 4ака да дойда да се напу6им и напием! Те бяха на базик,но майка ми е щяла да полу4и удар(поне така ми казаха) нз как да ги накарам(родителите ми) да си отида...??? п.с: 1во) ве4е ми нямат много доверие 2ро) те не трябва да разбират, че аз знам, 4е са видели вс това...[/b]
    ~~~Fashion is like the passion~~~

Град
    София
    Измисли някаква важна работа там или кажи че искаш да си починеш малко преди даскалото надявам се номера да мине

Love Is All Around

e ti puk izmisli ne6to be ne moje69 li da luje6 "mamo spokoino ne se 6a6kai 6te se 4uvame vseki den blqblq ...

Измисли някаква причина,с която смяташ че ще я убедиш и ще успееш да и върнеш поне малко доверието,а освен това ходи и леко се подмазвай кажи че ти ще почистиш,ще и помогнеш нещо в къщи и успех!
    Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)

Pomagai! V pove4eto slu4ai deistfa ili napr ne6to taka4e da gi ubedi6 v protivnoto [ne 4e se se6tam kak].....

ako pitash men
    dano ne vidish nikoga selo drislichke

ti kvo ochakvash.. che she varnesh doverieto si v tqh li..
    xaxax
    vsichko sega zapochva ;d
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Аз ако съм на родителите ти , каквото и да ми кажеше нямаше да те пусна. И ако не го направят, то не трябва да им се сърдиш, защото
    ще са прави
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си